Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (5 μέλη και 87 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
:2funny: :2funny: :2funny:
Ο Ιβιτς φορούσε σιδεράκια!  :grin:
Κάτι για 17χρονα είχα διαβάσει σε προηγούμενες, ορίστε λοιπόν και τα σιδεράκια! Σε λίγο θα μας υποδέχονται με βράκες βαμβακερές, με λουσουδάκια και αρκουδάκια!  :grin:
Πρόεδρε μια χαρά μας έκατσε η Λιθουάνα τελικά! Πάει και το φθηνό κουλούρι!  :tickedoff: :birdman:
Στο μοναστηρακί στον παππού που δίνει και βουτηράκι!  :2funny:

ρε τελικά είναι υπαρκτό τουρ? και φορούσε όντως σιδεράκια!??!  :2funny: :2funny: :2funny:

α ρε τι μου θύμησες: "where is my daddy?" έλεγε κάποια με σιδεράκια!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Οι μόνες που δεν ανέβηκαν είναι:
1. Όσες δεν έφτασαν ποτέ!! (μου έχει συμβεί και μένα - το site κόλλησε όταν κλίκαρα στο "υποβολή")
2. Όσες είναι αποδεδειγμένα μούφες (πχ. - αλλά όχι μόνο - να προέρχονται από ΙΡ άλλου μέλους)

και κάποιες κατεβαίνουν αφού αποδειχτεί ότι είναι μούφα!
δηλαδη για τις συγκεκριμενες δεν εχει αποδειχτει ακομα οτι ειναι μουφα?? ως γνωστον, οι κριτικες μενουν, ενω το ποστ, που ουσιαστικα αποδεικνυει οτι ειναι μουφα, εχει πολυ μικροτερη δυναμη...
Επισης καποιες παρατηρησεις σχετικα με δικο σου "βαρυ" ποσταρισμα πριν απο μερικες ημερες: δεν ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα ποιος απο τους συναγωνιστες δεν εχει στυση και ποιος εχει ατσαλινο πουλι... ουτε και οι αιτιες της (μη) στυσης... Ομως μας ενδιαφερουν ολους τα κακοβουλα και ιδιοτελη posts και κριτικες και αν αποδεδειγμενα υπαρχουν τετοια, θελουμε να ξερουμε ποια ακριβως ειναι...

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Τίπος είναι υπαρκτό τουρ η κοπέλα! Εξάλλου σκέψου απλά ότι δεν θα έπαιζαν με τόσους πελάτες που έχουν πάρει και άλλες κοπέλες του γραφείου! Απλά το γραφείο φέρνει και μερικά κακομαθημένα που δεν κάνουν για τη δουλειά και που έχουν και μερικά ψυχολογικά! Τα ίδια έκανε και το αστεράκι του γραφείου που τα παράτησε όλα στη μέση και έφυγε αφήνοντας την κακομοίρα τη Σίντυ να την  :knockinb: όλοι! Και βέβαια το πουτανάκι δεν λέει να ξανάρθει!

Όσο για Λίντα το πρώτο λινκ ισχύει?  :think: Μιλάνε για πολύ χάλια κατάσταση και υπάρχει εγγύηση Baby!  :2funny: :grin:
Είναι πιστοποίηση! Τα Γαλλάκια δεν αναφέρουν και τόσο άσχημα! Βέβαια και τα Γαλλικά μου είναι για τον...  :dancing:
Μάλλον θα κάτσω στα αυγά μου! :headbang:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Οι κριτικές του γιαούρτη έφυγαν. Δικό μου το λάθος που τις ανέβασα βασικά. :S

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
δηλαδη για τις συγκεκριμενες δεν εχει αποδειχτει ακομα οτι ειναι μουφα?? ως γνωστον, οι κριτικες μενουν, ενω το ποστ, που ουσιαστικα αποδεικνυει οτι ειναι μουφα, εχει πολυ μικροτερη δυναμη...

νομίζω απαντήθηκε σωστά από τον antisthenis  :dancing:

Επισης καποιες παρατηρησεις σχετικα με δικο σου "βαρυ" ποσταρισμα πριν απο μερικες ημερες: δεν ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα ποιος απο τους συναγωνιστες δεν εχει στυση και ποιος εχει ατσαλινο πουλι... ουτε και οι αιτιες της (μη) στυσης... Ομως μας ενδιαφερουν ολους τα κακοβουλα και ιδιοτελη posts και κριτικες και αν αποδεδειγμενα υπαρχουν τετοια, θελουμε να ξερουμε ποια ακριβως ειναι...

μην ανησυχείς, αυτοί προς τους οποίους απευθύνονταν πήραν το μήνυμα.

Και θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι σε ενδιαφέρει. Διότι φίλε μου δεν πανε όλοι με το σταυρό στο χέρι. Και οι αλήτες, τα στράκια και τα λαμόγια πρέπει να λουφάζουν, αλλιώς θα μας (σε) καβαλήσουν.

και σε ότι μας αφορά:
1. Το bou έχει τη δύναμη να μην εξαρτάται από οποιαδήποτε συμφέροντα. Η δύναμή του προέρχεται από εμάς όλους! Αν θέλει ο οποιοσδήποτε να πουλήσει τσαμπουκά απλά δεν μπορεί να το κάνει! Γιατί? Γιατι απλά δεν μπορεί να αγνοήσει 80.000 μέλη φίλε. Και αν κάποιου "επαγγελματία" δεν του αρέσει 1 κριτική στα @@ μας φίλε μου!! Να μάθει να τηρεί τις υποσχέσεις ή να βελτιώσει το επίπεδο των υπηρεσιών! Η θέση αυτή είναι ξεκάθαρη και κατηγορηματική στα τόσα χρόνια ζωής του site και αν αλλάξει ποτέ προσωπικά θα φύγω! Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι σε άλλα sites ούτε προφίλ δεν θα βρεις για τις περισσότερες τάνες των CT διότι δεν έχουν πληρώσει για να καταχωρηθούν? Και εδώ, αν δεν έχουμε καταχωρήσει κάποια, τα ακούμε και από πάνω ενώ τρέχουμε να φτιάξουμε το προφίλ της?
2. Βριζόμαστε ή κατηγορούμαστε (στα ίσια ή συνηθέστερα πίσω από τη πλάτη μας). Δεν απαντάμε ποτέ! Γιατί? Γιατί στα @@ μας τι λεει ο κάθε πικραμένος. Υπάρχει όμως και κόκκινη γραμμη, που δεν πρεπει να περνανε! (βλ. #4)
3. Λάθη στη διαχείριση γίνονται, αλλά είναι αυτό ακριβώς - λάθη. και μετά από 14 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση φόρουμ θα μου επιτρέψεις να πω ότι προσωπικά τουλάχιστον κάνω πολυ λίγα πια, όλα τα mind games που παίζονται στο νετ τα έχω δει πάνω από μια φορά. Αν λοιπόν αποφασίσω να ποστάρω κάτι νάσαι σίγουρος ότι έχω damm good reasons! εξάλλου στα 4 χρόνια δεν βγήκε ποτέ κανείς να με διαψεύσει έστω και σε ένα από τα 1500 τόσα ποστ μου, αυτό ίσως κάτι να σου πει.
4. Και το σημαντικότερο: Το bou δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πουλήσει τα προσωπικά σου δεδομένα! Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσα ευρόπουλα αξίζει μια λίστα με 80.000 emails? Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι άλλοι "επαγγελματίες" του χώρου μπορεί και να τα πουλάνε στα πρακτορεία?
(αυτός ήταν και ο λόγος αν θέλεις να ξέρεις του ποστ μου)

Αυτά. Για να απαντάμε σε όλα.

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11
μην ανησυχείς, αυτοί προς τους οποίους απευθύνονταν πήραν το μήνυμα.

Αυτά. Για να απαντάμε σε όλα.

[/quote]
Σωστός ακούγεσαι!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ασε την γκρινια και βαλε τα παρακατω προφιλ τωρα μηπως σωθει κανενας !!

Πολυ χαλι μιλαμε οσοι περασαν θα το θυμουνται απλα το κανουν γαργαρα !!!

Πρωην CG που το παιζει CT τωρα ,απο 150 τωρα 200 !!!
Την πηρα την κυρια με 150 πριν 1 μηνα και 50 κουλουρα !!

Καλη η Brazileira στα 200 !!

Γαβ γαβ - Τσιουαουα !!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom