ωχ μανα μου... τρεχω στην αποθηκη για την εξαρτηση του κασκαντερ!
όλες δικές σου Gentlesir
για μένα έχει Αννούλα απόψε, σε γνωστά και εγγυημένα μονοπάτια...
ωχ μανα μου... τρεχω στην αποθηκη για την εξαρτηση του κασκαντερ!
Λίγο πεσμένη τελευταία στα σέρβις της,ελπίζουμε αύριο να μη μπορεί να πάρει τα πόδια τηςBordeaux
για την κυρια που εχω κλεισει αυριο,εχουμε καμια πληροφορια???
Ο Ιβιτς φορούσε σιδεράκια!
Κάτι για 17χρονα είχα διαβάσει σε προηγούμενες, ορίστε λοιπόν και τα σιδεράκια! Σε λίγο θα μας υποδέχονται με βράκες βαμβακερές, με λουσουδάκια και αρκουδάκια!
Πρόεδρε μια χαρά μας έκατσε η Λιθουάνα τελικά! Πάει και το φθηνό κουλούρι!
Στο μοναστηρακί στον παππού που δίνει και βουτηράκι!
Bordeaux
δηλαδη για τις συγκεκριμενες δεν εχει αποδειχτει ακομα οτι ειναι μουφα?? ως γνωστον, οι κριτικες μενουν, ενω το ποστ, που ουσιαστικα αποδεικνυει οτι ειναι μουφα, εχει πολυ μικροτερη δυναμη...Οι μόνες που δεν ανέβηκαν είναι:
1. Όσες δεν έφτασαν ποτέ!! (μου έχει συμβεί και μένα - το site κόλλησε όταν κλίκαρα στο "υποβολή")
2. Όσες είναι αποδεδειγμένα μούφες (πχ. - αλλά όχι μόνο - να προέρχονται από ΙΡ άλλου μέλους)
και κάποιες κατεβαίνουν αφού αποδειχτεί ότι είναι μούφα!
Θα τη πάρουμε παρτούζα όλοι μαζί μάγκες!Μόνο ντοπαριστείτε γιατί θέλει πολύ φυσική κατάστασηBordeaux
δηλαδη για τις συγκεκριμενες δεν εχει αποδειχτει ακομα οτι ειναι μουφα?? ως γνωστον, οι κριτικες μενουν, ενω το ποστ, που ουσιαστικα αποδεικνυει οτι ειναι μουφα, εχει πολυ μικροτερη δυναμη...
Επισης καποιες παρατηρησεις σχετικα με δικο σου "βαρυ" ποσταρισμα πριν απο μερικες ημερες: δεν ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα ποιος απο τους συναγωνιστες δεν εχει στυση και ποιος εχει ατσαλινο πουλι... ουτε και οι αιτιες της (μη) στυσης... Ομως μας ενδιαφερουν ολους τα κακοβουλα και ιδιοτελη posts και κριτικες και αν αποδεδειγμενα υπαρχουν τετοια, θελουμε να ξερουμε ποια ακριβως ειναι...
μην απολογεισαι..Αυτά. Για να απαντάμε σε όλα.
μην απολογεισαι..
.... σα πουτάνα που έκανε κακό γαμήσι ε?
Ακύρωσέ το όσο είναι καιρός!Bordeaux
γαμησετους μωρε...... σα πουτάνα που έκανε κακό γαμήσι ε?
τι θες ρε γιαουρτη???Ακύρωσέ το όσο είναι καιρός!
σήμεÏα στις 19:37 Απ: (ΧωÏίς τίτλο)Γαβ γαβ - Τσιουαουα !!!
Παιχτη κλεισε μετα την Bordeaux και τον κωλο της Bianca !!!τι θες ρε γιαουρτη???