GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
σωστοτατο...!Αν υπήρχε φιλαράκι δεν θα γράφαμε τώρα!!!
Θα είμασταν εκεί και θα το
σωστοτατο...!Αν υπήρχε φιλαράκι δεν θα γράφαμε τώρα!!!
Θα είμασταν εκεί και θα το
λεει τιποτα τουλαχιστον η τσαμπα η σιωπη των αμνων?Toν Ilia Ivits μαγκες τον ξεμουνιασατε απο οτι καταλαβα !!!
Αν και στον σουζανα οι πιο πολλες κλεινουν και χωρις να τις ξερεις
Αν και έχουν περάσει δύο μέρες από τότε που το έγραψες,(συγνώμη για τον ενικό),θα ήθελα να σε ρωτήσω, αν και έχω κάνει register στο συγκεκριμένο πρακτορείο και μου ήλθε και μαιλ επιβεβαίωσεις, δεν μπορώ να μπω.Μου λένε πρέπει να κάνεις login or register.Τους έστειλα μαιλ τίποτα πάλι. Έκανα register με άλλο μαιλ,πάλι τίποτα. Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει;Το κόβω για φυσικό... και εγώ πάντως συγκινήθηκα με τα προσόντα της κορασίδας.
Από το πρακτορείο φόλα κοπέλα δεν έχω φάει μέχρι σήμερα, αλλά δεν το έχω και σε καμιά υπόληψη.
Προσπάθησα το πρωί να κλείσω για σήμερα απόγευμα (17.00+) και τα σαΐνια του πρακτορείου την έβγαλαν fully booked μέχρι και αργά το βράδυ, ή πολύ δουλειά έπεσε ή πολύ μας δουλεύουν.
Να επισημάνω ότι στο site τους την έχει με 2 ραντεβού όλη μέρα (και μεσημεριανά μάλιστα)
Αν και έχουν περάσει δύο μέρες από τότε που το έγραψες,(συγνώμη για τον ενικό),θα ήθελα να σε ρωτήσω, αν και έχω κάνει register στο συγκεκριμένο πρακτορείο και μου ήλθε και μαιλ επιβεβαίωσεις, δεν μπορώ να μπω.Μου λένε πρέπει να κάνεις login or register.Τους έστειλα μαιλ τίποτα πάλι. Έκανα register με άλλο μαιλ,πάλι τίποτα. Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει;
ΥΓ. Το ίδιο μου έχει συμβεί και με το Absolute-Models.Com. Απλώς εδώ δεν έκανα δεύτερο registation. Στα υπόλοιπα δεν έχω πρόβλημα,σε όσα έχω κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ.
Αυτό χρησιμοποιώ. Απλώς ήθελα να μπαίνω και να διαβάζω .Γιατί δεν χρησιμοποιείς το κινητό σου να ξεμπερδεύεις και πιο γρήγορα! ;)
Στα κινητά μια χαρά γρήγορα απαντά η Μαρίνα!
Αυτό χρησιμοποιώ. Απλώς ήθελα να μπαίνω και να διαβάζω .
η μαλακια ειναι που δεν βαζουνε και τιποτα φωτογραφιες απο το σχολειο... με φοντο μαυροπινακα με γραμμενη επανω τη μεθοδο επιλυσης δευτεροβαθμιας εξισωσης...Ολα τα πιπινια ερχονται για εκπαιδευση. Μην χασετε και αυτο που δηλωνει 19. Εγω θα αρχισω να ζηταω πιστοποιητικο γεννησεως απο δω και περα.
δινει κωλο η Πυθια?
Κ τι οδος ειναι ?Τελικα πηγα για Carol και κατεληξα να περνω τον κωλο της Κατιας στο Κ6 στις 12.15 !!!
Δεν το μετανιωσα και θα το ξανακανω σιγουρα γιατι και 160 εβαλα στην τσεπη - 50 τα ποτα μετα στο γνωστο μπαρ αρα 110 και γνωρισα και την νοστιμη ξανθια Σερβα που οταν κανει κεφι τα δινει ολα !!!
Με βλεπω κατα studio πλευρα αν δεν ερθει τιποτα καλο την επομενη περιοδο !!!
Και στο Κ94 ηταν η Τερεζα σκετη Πλερεζα
Στο Κ 80 μια Ελληνιδα Μαριζα που πλακωνοταν στο τηλεφωνο με τον γκομενο
Στο Κ4 μια Ευα που τα κανει ολα αλλα θελει πολλα αρχιδια για να την γαμησεις
οποτε κατεληξα στην Κατια οπου και θυληκο ειναι και το εκανα κεφι !!!
Η οδός στο Κν προκύπτει μετά την εφαρμογή του παρακάτω αλγόριθμου:Κ τι οδος ειναι ?