Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Πλέζουρα η ουκράνα που ζήταγες!!!!
Αλλά δεν φέρω καμία ευθύνη...δεν την ξέρω την κοπέλα!!!!!
Άντε μωρή κουφάλα...θα έρθετε στο Στάδιο για την τελική παρτούζα!!!!!
Γαυρο...Στράκια!!!!!! :rockon: :rockon:
ααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν ειμαι κασκαντερ παιχτη..
μηδεν κριτικες ..
Υ.Γ δεν εχετε καμια τυχη ΠΛΕΟΝ..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
Ο Geo δεν σου έστειλε το καλό το Link
(μην τον παρεξηγούμε, σήμερα δεν είναι η μέρα του, και έχει και τα δύσκολα μπροστά του),
εδώ το καλό το link με την προεδρική κριτική (και ευλογία):

Επισκέπτης

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

για αυτη ξερεται τπτ ?
ψαχνομαι γτ η πρωτη φορα πρεπει να ειναι σε καλο μουνι...

κλείσε εσύ και μόλις ανοίξει η πόρτα και είναι η ίδια, κάνε μεταβολή επί τόπου και τρέχα στο κοντινότερο πρακτορείο  να ρίξεις και ένα ΛΟΤΤΟ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
παιχτες δεν βλεπω κριτικη για την πρωτη φορα σκαει στο ελλαντα???
009.jpg

010.jpg

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361
Maja από Besτ Europe = Εμφάνιση στο πρόσωπο σχεδόν όπως στις φωτογραφίες (+30% φωτοβελτίωση), στο σώμα κοντή, αδύνατη μα πολύ χαλαρή (με πολλές μελανιές στα πόδια), βυζιά και μικρά και κρεμασμένα. Service καλό, βαθιά πίπα, αβέρτα-κουβέρτα κουλούρι, τα κάνει όλα αλλά δεν συμφέρει.
Εν κατακλείδι: Service 8, Εμφάνιση 6 (λίαν επιεικώς!). Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν βοήθησε στο scouting.
Υ.Γ.: Παμμέγιστε Rebeti δε σ' άκουγα?

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
χτεσινη συναντηση με τι lindi απο zuzana. τι να πω για αυτο το κοριτσι...ενας αγγελος. εκτος του οτι ειναι πολυ ομορφη με εκπληκτικο σωμα, ειναι υπεροχος και σαν χαρακτηρας. πολυ ευγενικη κοπελα,γοητευτικη με τα αστεια της που σε κανουν να νιωθεις πολυ ανετα μαζι της...περνας πολυ ευχαριστα μαζι της. στο κρεβατι τωρα φωτια με λιγα λογια...ισως επειδη ηταν και του αγ. βαλεντινου...για μενα η καλυτερη του zuzana

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Maja από Besτ Europe = Εμφάνιση στο πρόσωπο σχεδόν όπως στις φωτογραφίες (+30% φωτοβελτίωση), στο σώμα κοντή, αδύνατη μα πολύ χαλαρή (με πολλές μελανιές στα πόδια), βυζιά και μικρά και κρεμασμένα. Service καλό, βαθιά πίπα, αβέρτα-κουβέρτα κουλούρι, τα κάνει όλα αλλά δεν συμφέρει.
Εν κατακλείδι: Service 8, Εμφάνιση 6 (λίαν επιεικώς!). Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν βοήθησε στο scouting.
Κρίμα ρε γαμώτο...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κρίμα ρε γαμώτο...
[size=12pt]Υ.Γ.: Παμμέγιστε Rebeti δε σ' άκουγα[/size]?
Ναι, ενώ τους άλλους τους άκουσες!!!!! :think:
Αφού ότι βάζεις στο μάτι σου....τέρμα, μετά δεν ακούς κανέναν!!!!
Βάζεις τις παρωπίδες όπως στα άλογα και καλπάζεις .....με ελπίδα το άγνωστο!!!
Όπως θα κάνω και εγώ σήμερα!!! :grin: :grin: :grin:
Με όποιον δάσκαλο καθήσεις......αχ τι μου έκανες ποιητά μου!!! :2funny: :2funny:

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, ενώ τους άλλους τους άκουσες!!!!! :think:
Αφού ότι βάζεις στο μάτι σου....τέρμα, μετά δεν ακούς κανέναν!!!!
Βάζεις τις παρωπίδες όπως στα άλογα και καλπάζεις .....με ελπίδα το άγνωστο!!!
Όπως θα κάνω και εγώ σήμερα!!! :grin: :grin: :grin:
Με όποιον δάσκαλο καθήσεις......αχ τι μου έκανες ποιητά μου!!! :2funny: :2funny:
Geopa, αν δε γίνομαι αδιάκριτος, εκτός απο γαρίδες και θαλασσινά τι άλλό θα χτυπήσεις σήμερα?

Επισκέπτης
Geopa, αν δε γίνομαι αδιάκριτος, εκτός απο γαρίδες και θαλασσινά τι άλλό θα χτυπήσεις σήμερα?
λαγανα με μπολικο σουσαμι..
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ δεν τα λενε-δεν τα γραφουν προκαταβολικα τα καλα τεμαχια οι μονοφαγαδες..

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
λαγανα με μπολικο σουσαμι..
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ δεν τα λενε-δεν τα γραφουν προκαταβολικα τα καλα τεμαχια οι μονοφαγαδες..
Τα πάντα όλα ρε! Δε πειράζει δικαίωμά τους, ειναι δε το συζητώ.
Λέτε να το φάω το κεφάλι μου εδω:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παίχτες να σας πω για κάτι το οποίο είναι 50-50 να κάτσει καλό, δεν υπάρχει λόγος!!!!
Την έχω πατήσει αρκετές φορές έτσι.....ενημερωνα ότι πάω για σούπερ κομμάτια και καλά και μόλις πήγαινα, έφευγα τρέχοντας!!!!!
Να είστε σίγουροι όμως ότι αν το κομμάτι αυτό είναι καλό τελικά, θα έχετε την κατάλληλη ενημέρωση!!!
Και γαυροστράκια(έχουμε πόλεμο από εδώ και πέρα μέχρι και το ντέρμπι) >:( >:(.....με ενημέρωσαν ότι η "κυρία" δεν δίνει κουλούρι...άρα τι να το κάνεις το σουσάμι? :dancing:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287

Σαματι πρωτη φορα ειναι που δεν ακους παπαρα ε παπαρα.....  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παίχτες να σας πω για κάτι το οποίο είναι 50-50 να κάτσει καλό, δεν υπάρχει λόγος!!!!
Την έχω πατήσει αρκετές φορές έτσι.....ενημερωνα ότι πάω για σούπερ κομμάτια και καλά και μόλις πήγαινα, έφευγα τρέχοντας!!!!!
Να είστε σίγουροι όμως ότι αν το κομμάτι αυτό είναι καλό τελικά, θα έχετε την κατάλληλη ενημέρωση!!!
Και γαυροστράκια(έχουμε πόλεμο από εδώ και πέρα μέχρι και το ντέρμπι) >:( >:(.....με ενημέρωσαν ότι η "κυρία" δεν δίνει κουλούρι...άρα τι να το κάνεις το σουσάμι? :dancing:
λουα-λουα θα σας παμε..
κλαψεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ αμα δεν δινει λαγανα,να ψοφησει της πεινας η καριολα..

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Θα σας γελάσω αν το ζήτησα,δε θυμάμαι!
Αλλ' αν όχι,εσύ φταις,Πρόεδρε!!!  :tickedoff:
Γιατι επειδη δεν το γραφει νομιζεις οτι δεν το δινει !!!
Σιγα μην το κραταει για τον καλο της !!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom