Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Εννοώ ότι ασχολείται μαζί σου χωρίς να ξοδεύει χρόνο άσκοπα, και έχει την φυσική αντοχή για συνεχή αγώνα.ΥΓ. Συγνώμη να σε ρωτήσω κάτι,τι εννοείς ότι η κοπέλα αντέχει τον αγώνα χωρίς να χαζολογάει ;
Μην ξεχάσεις να περάσεις και από εδώ!!!
Του φημισμένου οίκου της....Aspasias!!!!
Ενώ στις 2 πρώτες φωτό μας δείχνουν το πρόσωπο χωρίς σώμα.....
Στις υπόλοιπες που δείχνουν σώμα, θολώνουν το πρόσωπο!!!!!!
Όσο για αυτές που μου ανέφερες θα σου ευχηθώ κάθε επιτυχία και μετά ενημέρωσέ μας!!!!
Γιατι επειδη δεν το γραφει νομιζεις οτι δεν το δινει !!!
Σιγα μην το κραταει για τον καλο της !!!
Γέοπα μάλλον τα γούστα μας διαφέρουν. Εγω εχω πάθει πλάκα και με την Maja αλλα και η Nika.
Και 99% θα γίνω κασκαντέρ!
Η Maja θα ελεγθεί υπ' εμού άμα τη αφίξει της την Κυριακήν απογευματινάς ώρας.
Εν συνεχεία θα προβώ εις άμεσον ενημέρωσήν σας.
Εσένα μην ξεχάσουμε να σε βάλουμε Υπουργό Παιδείας!!!!Η Maja θα ελεγθεί υπ' εμού άμα τη αφίξει της την Κυριακήν απογευματινάς ώρας.
Εσυ κοιτα μη χασεις κουφαλα, ολο στο ψαξιμο και στα στανταρ δεν....
Καλημερα καλα κουλουμα!!!!!!!!!!
Σα να σου λέει μια Άλλη Δύναμη "Παίχτη κράτα τα λεφτά σου μακρυά από τις τάνες, έχεις άλλες ανάγκες να καλύψεις πρώτα"Μπααα αυτη δε με ψήνει καθόλου! Αλλα η απάτη σούπερ!
Αν δε γίνει καμιά καταστροφή πάλι θα πάω. Πάντως μήπως θα πρέπει να σταματήσω να ασχολούμε με τα ct? Όποτε πάω να κλείσω κατι σοβαρό μου συμβαίνει... Δε με θέλει το άθλημα.
Αν τα καταφέρω θα ενημερώσω.
Ο Γέοπας βέβαια εννοεί από τα δοκιμασμένα ;)Γέοπα μάλλον τα γούστα μας διαφέρουν. Εγω εχω πάθει πλάκα και με την Maja αλλα και η Nika.
Και 99% θα γίνω κασκαντέρ!
Εσένα μην ξεχάσουμε να σε βάλουμε Υπουργό Παιδείας!!!!
Έτσι που γράφεις.....
Ρίξε και μια μετάφραση τώρα στα ελληνικά!!!!
Varnali ενημέρωσε γιατί θα Bookάρω Κυριακή αργά,αργάΗ Maja θα ελεγθεί υπ' εμού άμα τη αφίξει της την Κυριακήν απογευματινάς ώρας.
Varnali ενημέρωσε γιατί θα Bookάρω Κυριακή αργά,αργά