Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (14 μέλη και 151 επισκέπτες)

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παίχτες, να καλύψω μια παράληψη στην κριτική μου για την Vika_Z. Το 5 στην επικοινωνία είναι για τους μαλάκες του πρακτορείου. Σε άλλο κινητό έστειλα μήνυμα από άλλο μου απάντησαν και από άλλο μου έστειλαν το δωμάτιο 10 λεπτά καθυστερημένα.

οντως οπως τα λες,στην απλη ερωτηση μου προχτες ποτε ερχεται η κοπελα,απαντησαν 1,30 ωρα μετα με ενα ξερο αυριο.μαλλον ειναι λιγο ερασιτεχνες αλλωστε πρακτορειο χωρις επισημο σαιτ..προχειροδουλεια για αρπαχτη

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
την αλλη την φιλη τησ την εχει δοκιμασει κανεισ??γιατι εχω κλεισει ενα δυωρακι αυριο

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στο φορουμ,απλη ενημερωση για καθε ενδιαφερομενο.shania απο σουηδικη αρμονια(αλλα το κοριτσι απο ουγγαρια)σωμα 8,πρωσοπο 7,σερβις 4,μεσος ορος περιπου 6.μια βραδια κακη,ψυχρη και αναποδη,προς αποφυγην!     

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Και μένα .......αστακομακαρονάδα!!!! :grin:
Yana Φοβάμαι μόνο τι δαγκάνες το κερατό μου!!!! :huh:
Μην είναι μεγάλες και μου τα ......κόψουν!!!!! :2funny:
Geo για γράψε μας εντυπώσεις μετά το "δείπνο" ... ελπίζω να μην την ξεκοκκαλίσεις την κοπέλα  :grin:
Αξίζει να ντυθούμε αγιοβασιλάκια το εορταστικό 3ήμερο;

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
καλησπερα στο φορουμ,απλη ενημερωση για καθε ενδιαφερομενο.shania απο σουηδικη αρμονια(αλλα το κοριτσι απο ουγγαρια)σωμα 8,πρωσοπο 7,σερβις 4,μεσος ορος περιπου 6.μια βραδια κακη,ψυχρη και αναποδη,προς αποφυγην!     
Εγώ πρίν κανένα εξάμηνο που την είχα πάρει δυοράκι δεν πέρασα και άσχημα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Geo για γράψε μας εντυπώσεις μετά το "δείπνο" ... ελπίζω να μην την ξεκοκκαλίσεις την κοπέλα  :grin:
Αξίζει να ντυθούμε αγιοβασιλάκια το εορταστικό 3ήμερο;
Να είσαι σίγουρος φίλε!!!!
Η μελέτη δείχνει ότι πρόκειται για "δύσκολο" κομμάτι!!! :rockon:
Για να δούμε!!!! :sunglasses:

paralias_xv

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
769
Πόντοι
81
τη laura ρε κουμασια που υπαρχει και προσφατη κριτικη πως μπορω να την βρω για σημερα? :s&m_2:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
H Sindy(russian girls for me)ειναι μια ψηλη ουκρανη που ειναι 55 κιλα μονο στα ονειρα της.Εχει δυο θρουμπες,μια μπροστα και μια στη πλατη και δυο αλληθωρα ψιλομεγαλα βυζια.Πιπα με δοντι,σερβις μετριοτατο και τραγικα αγγλικα.Ελπιζω να λεει περισσοτερο η φιλη της.

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
H Sindy(russian girls for me)ειναι μια ψηλη ουκρανη που ειναι 55 κιλα μονο στα ονειρα της.Εχει δυο θρουμπες,μια μπροστα και μια στη πλατη και δυο αλληθωρα ψιλομεγαλα βυζια.Πιπα με δοντι,σερβις μετριοτατο και τραγικα αγγλικα.Ελπιζω να λεει περισσοτερο η φιλη της.

Βάλε κριτική please... Έχω σκοπό να επισκευτώ, μην τα πετάξω...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Ναι βρε medaphoar, πες μας τι έγινε...
Στο ΕΝ ήδη της βάλανε καλή κριτική (9άρια) και ότι και καλά τα κάνει όλα, μούφα είναι  :dunno:
Όχι σπάνιο πάντως, και η συγκεκριμένη κριτική έτσι δείχνει να είναι από το στυλ & την γλώσσα.
Αντιγράφω :

i meet this girl duo with her friend yana to her hotel.
there was beatiful ladies. very good lesbo program very active and passined.
very good bodies. i ll visit them soon.
κυριοι τα κοριτσια ειναι απιθανα. πολυ καλο λεσβιακο. αληθινη φωτο.
:hammer:

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361
Ναι βρε medaphoar, πες μας τι έγινε...
Στο ΕΝ ήδη της βάλανε καλή κριτική (9άρια) και ότι και καλά τα κάνει όλα, μούφα είναι  :dunno:
Όχι σπάνιο πάντως, και η συγκεκριμένη κριτική έτσι δείχνει να είναι από το στυλ & την γλώσσα.
Αντιγράφω :

i meet this girl duo with her friend yana to her hotel.
there was beatiful ladies. very good lesbo program very active and passined.
very good bodies. i ll visit them soon.
κυριοι τα κοριτσια ειναι απιθανα. πολυ καλο λεσβιακο. αληθινη φωτο.
:hammer:

Είναι σίγουρα μούφα η κριτική διότι το πρώτο ραντεβού της ΥΑΝΑ και μάλιστα δύωρο (20:30 - 22:30) το είχε μαζί της φίλος συναγωνιστής.
Τώρα πως κατάφερε ο κ. sioannidis (να υποθέσω Πόντιος?) πριν από τις 22:30 (ο Kaloeros επισημαίνει τα ανωτέρω πριν από 22:30) να πήρε duo τις κοπέλες και να έγραψε και review στο ΕΝ χωρίς να τον πάρει χαμπάρι ο συναγωνιστής τότε θα πρέπει να δεχτούμε είτε ότι είναι αόρατος είτε ότι κατέχει την μηχανή που ταξιδεύει στο χρόνο!!!

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Και το πει... 2 good 2 be true...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
H φιλεναδα της επισης Ουκρανα ειναι πανω κατω σαν τις φωτο με παραπανω κιλα τα οποια δεν ενοχλουν μακρυ καταξανθο μαλλι μεχρι τον κωλο  ,βυζι Α cup , πιπα και με και χωρις χερακια ,γαμησι δυνατο και αντεχει ,
Γουσταρει κωλο και δεν δυσανασχετει καθολου !!!
Απο τις πολυ καλες πισω τρυπες !!!
Αυτα για να ξερεται και για την αλλη !!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom