Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Eva-18/9 Athens
                19-21/9 Thessaloniki

Angel -19/9

Jasmine-19/9

Erica-19/9

Mansi-19/9

Sasha-20/9

Carolinka-20/9

Eliza-21/9

Annabelle-21/9

Anita-21/9

Gabriella-22/9

Jennifer Love 17-27/9

Paola-Bianka17-20/9

Angelina17-26/9

Sindy17-20/9

Viktoria17-20/9

Magda17-20/9

Emily17-22/9

Sheyla17-23/9

Amy17-22/9

AmandaX17-25/9

LindaX17-25/9

Megan18-24/9

Kelly18-21/9

Sindy18-21/9

Alice18-22/9

Victoria18-22/9

Jasmin18-22/9

Sabrina18-23/9

Simonka18-23/9

Sharlotte20-22/9 Thessaloniki
                        23-29/9 Athens

Zuzana 23-29/9

Nicole23-29/9

Candy24-28/9

Karolina24-26/9

Kitty24-30/9

Sara25-29/9

Monika4-9/10

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

vizakia_s

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
έστειλα mail να μάθω γιατί ακυρώθηκε το ραντεβού με gabriela.
απάντηση την βάζω όπως το έλαβα.

Hi,

I am very sorry but Lucie can not meet you monday at 10:00 pm.  :jerking: :jerking:

Lucie called me this morning that she has a family problem, she will
proberbly come 2 weeks later to Athens.

ποια lucie ρε παιδιά. Τι μπουρδελομάγαζο είναι αυτό.

σε δεύτερο email πήρα απάντηση

Hi,

I already wrote you an email before, we can this week not accept
meeting from new clients but only from regular clients, 

Z.

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μία ερώτηση προς έμπειρους λύτες.

Αυτός ο Lavios είναι μούφα η καποιος που πράγματι εχει πάρει ολα αυτά τα κορίτσια.

Μου βρωμάει πολύ.
Ποιός γνωρίζει?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μία ερώτηση προς έμπειρους λύτες.

Αυτός ο Lavios είναι μούφα η καποιος που πράγματι εχει πάρει ολα αυτά τα κορίτσια.

Μου βρωμάει πολύ.
Ποιός γνωρίζει?

Mάλλον μούφα ΔΙΟΤΙ το εχω κόψει και εγώ και ΣΥΝΗΘΩΣ ποστάρει κατόπιν tour?

makos13gr

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: ωραιος ο τυπος ταφου την βρισκει ετσι!!! αληθεια σκεφτεστε τι λεφτα θα ειχε ξοδεψει αμα ειχε παει με ολες αυτες??? :uglystupid:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Απορία απο απλή περιέργεια. Νομίζω πως είδα την Karolina το Σαββατο σε γνωστο κεντρικο ξενοδοχειο ( και για CT) αλλα δεν είδα tour. Μαλιστα ήμουν τόσο βέβαιος που μετά κοίταξα το site για να δω ποτε φευγει. Ιδεα μου ήταν?

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Απορία απο απλή περιέργεια. Νομίζω πως είδα την Karolina το Σαββατο σε γνωστο κεντρικο ξενοδοχειο ( και για CT) αλλα δεν είδα tour. Μαλιστα ήμουν τόσο βέβαιος που μετά κοίταξα το site για να δω ποτε φευγει. Ιδεα μου ήταν?
Με συγχωρείς αν φανώ αδιάκριτος αλλά εσύ τι έκανες στο γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο?

makos13gr

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
σερφαροντας ''ανεμελα'' στο δικτυο και διαβαζοντας προσεκτικα τα site των ct αναρωτιεμαι: υπαρχουν αραγε γυναικες που κλεινουν cts???????? και μου γεννηθηκε η απορια βλεποντας στα sevices :for men couples women

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16

Kαι ποιος είπε ότι έφυγε? Σαν μάλλον γρήγορα δεν έρχετε πάλι. Αν και μpoρεί να είναι εδώ. Πολλές απο Τσεχία ψάχνουν  :jerking: επενδυτή για μόνιμη παραμονή.
Επίσης έχουμε και πατριώτες  :think: που σκάνε 600 για ένα καλό πήδημα. ΕΙΠΑΜΕ και όρια και ας με κράξετε!

ΥΓ. Μετά απο 3 pm με δαύτες το καλοκαίρι μας έχουν στην πρώτους στην λίστα να την κάνουν για τα μέρη μας και αν είναι κάνουν και κανα μεροκαματάκι
για τα ψιλά... Λεπτομέρειες δεν μπορώ παραπάνω in public.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
σερφαροντας ''ανεμελα'' στο δικτυο και διαβαζοντας προσεκτικα τα site των ct αναρωτιεμαι: υπαρχουν αραγε γυναικες που κλεινουν cts???????? και μου γεννηθηκε η απορια βλεποντας στα sevices :for men couples women

Kαλά για παρτούζες με την γκόμενα του καθενός που γουστάρει δεν έχεις ακούσει? Τριο, διπλά μεσα και άλλα καλούδια. ΠΑΤΕΡ ευλόγησον
το τέκνο σου... ινα καταστεί ικανός αγωνιστής?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ωραιος ο τυπος ταφου την βρισκει ετσι!!! αληθεια σκεφτεστε τι λεφτα θα ειχε ξοδεψει αμα ειχε παει με ολες αυτες???
ΑΝ τα έχει κι ΑΝ μπορεί να τα δώσει χωρίς να κινδυνεύει να μείνει στον άσσο... ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Μια ζωή την έχουμε ρε...

Την πιθανότητα του private meeting την σκέφτηκες?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
with women ----- > Nαι ,  σωστά  ;)
 ίσως single γυναίκες να καρφώνονται αν είνaι σε χοτέλ
οπότε να παίρνουν αουτκολ- αν γουστάρει και η τουρίστρια
ΣΙΓΟΥΡΑ γίνεται τρίο με ζευγάρια, έχω  δις ρωτήσει με  μέηλ , για δύο  κοπέλλες που το αναφέρουν στο προφιλ τους
και η απάντηση από τα γραφεία ήταν   sorry not single women, but she likes to accomodate couples  ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Kαι ποιος είπε ότι έφυγε? Σαν μάλλον γρήγορα δεν έρχετε πάλι. Αν και μpoρεί να είναι εδώ.

Τον Ιούλιο που την είχα πάρει μου είχε πει ότι έκανε "ολιγοήμερες" διακοπές στον Αστέρα (μεταξύ 2 CT). Μπορεί και να τις συνέχισε.....
Άλλες πληροφορίες δεν έχω.

Εκτός αυτών μου τόνισε την προτίμηση της για την Côte d'Azur και ιδιαίτερα για το international boat show στις Κάννες που γίνεται αυτή την εποχή.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
τόνισε την προτίμηση της για την Côte d'Azur και ιδιαίτερα για το international boat show στις Κάννες που γίνεται αυτή την εποχή.

Μπα? Είχε και στο χωριό της με τα κοκόρια και τα γελάδια να βοσκούν ελευθερα στην αυλή του πατρικού της, λούσα και international boat show?

Αντε τώρα!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Τον Ιούλιο που την είχα πάρει μου είχε πει ότι έκανε "ολιγοήμερες" διακοπές στον Αστέρα (μεταξύ 2 CT). Μπορεί και να τις συνέχισε.....
Άλλες πληροφορίες δεν έχω.

Εκτός αυτών μου τόνισε την προτίμηση της για την Côte d'Azur και ιδιαίτερα για το international boat show στις Κάννες που γίνεται αυτή την εποχή.

& ΓΙΑΤΊ ΟΧΙ Eίναι η γκόμενα για να  μαμαει χοντρά τάληρα? Βλεπε ANABELLLE τώρα και ανεξάρτητη ...Για δες τε τιμές? Και παλιό "κολλητάρι" απο Swedish. Μάλλον ζήλεψε την δόξα. Τώρα που κάνει διακοπές? Με μία μέρα και 3000 στην
τσέπη κάνεις σε πολλά σημεία στην Ελλάδα... (8*400 χαλαρα)

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΥΣ ΕΙΝΑΙ αντιγράφο απο το site
....
I donate some of my earnings to Gucci charity, and you are welcome to help me ;-)
....
Παρακαλώ εθελοντές οκ?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΥΣ ΕΙΝΑΙ αντιγράφο απο το site

I donate some of my earnings to Gucci charity, and you are welcome to help me
Η ζωή φίλε YuraManiakos, είναι ένας κύκλος! Κι όταν την προκαλείς με τρόπο ανάρμοστο (βλ. AΛΑΖΟΝΕΙΑ), θα έρθει η στιγμή που η ίδια η ζωή θα σου το πληρώσει με τέτοιο νόμισμα που θα πονέσει παααααρα πολύ! Οπότε... θα έρθει η εποχή που τα Gucci και τα Cannes international shows θα φαίνονται ανικανα να τις συνεφέρουν. Και αφού μιλάμε για CGs που ΖΟΥΝ καθημερινά σνιφάροντας γραμμές κόκας (δεν έχω βρει έστω και μια που να μην το κάνει), η παρακμή τους δεν θα αργήσει να έρθει.

Όσο για την Anabelle του προφανώς έχει ξεχάσει τότε που στα 18 της είχε αρχίσει τα CTs και την γαμούσαμε για πενταροδεκάρες και την ταίζαμε σουβλάκια από τις καντίνες έξω από τα νυκτερινά club κι έλεγε και ευχαριστώ! Ξέχασε μου φαίνεται πως κατέβαζε τα OUZO 12 σαν νεράκι και τώρα ο κώλος της ζητάει Mojitos. Α, ρε πως αλλάζουν οι καιροί!

Και μια ερώτηση για τους φίλους από Αθηνα:

Καλά ρε συνάδελφοι! Η παρακάτω κοπελίτσα έχει έρθει 2 φορές (ή μήπως 3) το τελευταίο 3μηνο. Κανείς μα κανείς δεν την έχει δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις? Μα κανείς?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom