ή οποία δεν απαντά σε pm. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη
Model Heather Vandeven, fake add.
ή οποία δεν απαντά σε pm. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη
Πολύ καλές οι επαγγελματικές φωτό της "κυρίας"(Ρετζίνα Μουν)!!!!!! :o :oFuckable !!!
Συμφωνω !!!
Καλά.....δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει 250 ή 300 γιούρια αυτήν την στιγμή, όσο και να ψάξετε!!
Προσωπική γνώμη και δεν νομίζω ότι θα πρέπει να της έχω πηδήξει όλες αυτές για να την πω!!!!!
Θα περιμένω για άλλα!!!!! ;)
Ελπίζω τουλάχιστον να είναι επιπέδου σαν αυτό!!!!!! :o :o
εεεεεεεεε.....τότε.....φάτε ποτάνες τάλαρα.....!!!!!!
Φίδακλα.......ΠΩΡΩΣΗ λέμεεεεε!!!!!!!!
Ακόμα εδώ είσαι ή πήγες ήδη?
Άντε....και καλά στέφανα!!!!
Τι data base που είσαι τελικά?
Εσύ και ο Sinbarr δικαιούστε το βραβείο παρατηρικότητας για αυτή την εβδομάδα
Πάλι καλά που το είδες για να αναγνώσουν όσοι θ΄λουν να την επισκεφτούν τις κριτικές που υπάρχουν στο άλλο προφίλ, και μετα να αποφασίσουν
Την Χλαμιδια την εφαγε στο προιγουμενο Tour ο reviewer !!!
τελικα φιλε τη συναντησες γιατι με ενδιαφερει και εμενα?ευχαριστω
Για την κριτική του Λουκ για την Κιμ, εντάξει του κατσε στραβά το ραντεβού κι το 'χω πει κι εγώ ότι από πρόσωπο δεν εντυπωσιάστηκα... Αλλά όχι κι ότι έχει χαλαρό κι αγύμναστο σώμα...!! Τί άλλο θ' ακούσουμε..; Βέβαια, μπορεί απ' τον Αύγουστο που την είδα μπορεί να 'χει χαλάσει, αλλά δεν το πιστεύω...
ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Κι εγώ χαμογέλασα με το σχόλιο για το σώμα της...κι αναρωτήθηκα μάλιστα αν κάτι τέτοιο μπορεί νά'ναι οφθαλμοφανές! Αντίθετα φέτος μετά το καλοκαίρι ήταν πολύ καλύτερη από κάθε άποψη καθώς υπήρχε ο γνωστός διαγωνισμός όπου & διακρίθηκε
Εννοείται πως κι η δική μου άποψη είναι υποκειμενική ΑΛΛΑ εγώ τουλάχιστον -το ίδιο μάλιστα βράδυ- πέρασα ζάχαρη με την κούκλα !!!
Και εσύ ρε Φίδακλα...πόσο άτυχος μπορεί να είσαι? ;)
Ή τυχερός εσύ και άτυχος κάποιος φίλος και αδελφός.....ονόματα μην λέμε!!!!!
Για να καταλάβω ρε παιδιά...για την Φροϊλάιν "Γαμιέμαι σαν το κερατό μου" Κιμπερλυ μιλάμε?
Για την ίδια, που στο τέλος του ραντεβού, παίρνεις για δώρο τις παγοθήκες από το ψυγείο?
Που όποιος την φέρει σε οργασμό, θα κινδυνεύσει να φυλακιστεί στο Γκουαντάναμο σαν τρομοκράτης?
Και εσύ ρε Φίδακλα...πόσο άτυχος μπορεί να είσαι? ;)
Ή τυχερός εσύ και άτυχος κάποιος φίλος και αδελφός.....ονόματα μην λέμε!!!!!
Εξαρτάται τι ώρα την έκλεισες για αύριο!!!! ;)Μου την έφαγε ρε Geopa???
Για Regina Moon καλο θα ηταν να κρατατε μικρα καλαθια απο πλευρας εμφανησης