Μη τρελλαίνεστε με τη μια. Το μέλλον θα δείξει, όσο το blog του αγαπητού swordmaster παραμένει ερασιτεχνικό δεν πειράζει και να ποστάρει το link του. Το είδα και είναι μια καλή προσπάθεια. Αν το γυρίσει στο επαγγελματικό, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Έχουμε πει και σε άλλα threads ότι δεν διαφημίζουμε άλλα sites μέσα στο φόρουμ και αυτό ισχύει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (15 μέλη και 100 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ποσως με ενδιαφερει τι κανετε μεσα στο site..Μη τρελλαίνεστε με τη μια. Το μέλλον θα δείξει, όσο το blog του αγαπητού swordmaster παραμένει ερασιτεχνικό δεν πειράζει και να ποστάρει το link του. Το είδα και είναι μια καλή προσπάθεια. Αν το γυρίσει στο επαγγελματικό, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Έχουμε πει και σε άλλα threads ότι δεν διαφημίζουμε άλλα sites μέσα στο φόρουμ και αυτό ισχύει.
εμενα δεν μου αρεσει η παραπομπη στον ζουζουνα..
εξηγησα γιατι..
ποσως με ενδιαφερει τι κανετε μεσα στο site..
εμενα δεν μου αρεσει η παραπομπη στον ζουζουνα..
εξηγησα γιατι..
ρε πλέζουρα σου απαγόρευσε κανένας να κρίνεις? ισχύει και το ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα αυτό. ;)
Επισκέπτης
ας επανελθουμε..
αλλο ερπετο..
προλαβαν & την εκλεισαν οι μοναχοφαηδες..
αλλο ερπετο..
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Aπο μενα παντως ζητησε την αδεια για καποια φωτο και την πηρε !!!απο την στιγμη που ποσταρε φωτο που δεν ηταν δικες του χωρις να γραφει απο που τις ξεπατικωσε(μονο & μονο για να το παιξει μαγκια)ειναι αφερεγγυος..
συνεχισε να τον διαβαζεις..
ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ..
Επισκέπτης
για τις φωτο που εκλεψε απο διπλα μιλαω..Aπο μενα παντως ζητησε την αδεια για καποια φωτο και την πηρε !!!
δεν ψαχνω & ξερω τι λεω..
αυτες γιατι δεν εχουν κριτικες παιχτη???
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ε οχι και ερπετο !!!!ας επανελθουμε..
αλλο ερπετο..
Γιγαντιο Μοα !!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ας επανελθουμε..
αλλο ερπετο..
Και εχει μπολικα ανοιγματα στην Αθηνα αν θελετε να την γνωρισετε, αλλα κουλουρι μαλλον ΟΧΙ!
Επισκέπτης
δεν θελουμε..Και εχει μπολικα ανοιγματα στην Αθηνα αν θελετε να την γνωρισετε, αλλα κουλουρι μαλλον ΟΧΙ!
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Τι έγινε ρε παιδιά…
Λοιπόν για να τα βάλουμε σε μια σειρά…
Καταρχήν το blog το έφτιαξα για τον χαβαλέ μου επειδή έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο μπροστά στο pc. (σήμερα το έχω αύριο πχ το ρίχνω.. στ’αρχίδια μου λουλούδια)
δεν έχω ανάγκη να βγάλω λεφτά από αυτό (διαφημίσεις) ούτε ψάχνω κανένα free fuck
Με Porsche 997S (με ελληνικά νούμερα κυκλοφορώ) και έχω και άλλες Porsche στο garage μου. Οικονομικό πρόβλημα μάγκες δόξα τον θεό δεν έχω… άρα αφού έχω Porsche (μουνοπαγίδα) έχω και τα τυχερά μου (free fucks)….
Αααα ξέχασα να σας πω πως είμαι και παντρεμένος και που και που κάνουμε καμιά παρτουζίτσα με την γυναίκα με φιλικά ζευγάρια από το prive club (άρα έχω και τα τυχερά μου από εκεί)
Όσο για το site του Ζ που το έχω στα links απλά θεωρώ πως είναι το top γραφείο με CT (αφού βλέπεις και ποτε είναι booked κτλ) και γι’αυτό το έχω ώστε όποιος μπαίνει να χτυπάει κατευθείαν τα καλά.
Εξάλλου links που οδηγούν στον Ζ υπάρχουν και στα review σε Kimberly, Lindi και Sharon που έχω κάνει.
Σχετικά με τις φωτογραφίες είναι όλες από τα site των κοριτσιών πλην της Άννας που την πήρα από ποστ του tresurert (αφού τον ρώτησα αν μπορώ) και της Nicole που την έχω βγάλει εγώ.
Άμα σας ενοχλεί το blog μου .. ειλικρινά και χωρίς δεύτερη σκέψη και (no heart feelings από πλευράς μου) σβήστε τα post που έχω το link για το blog μου και εννοείτε πως εγώ δεν πρόκειται να ξαναπόστάρω το link του blog μου πουθενά στο forum. Μην τρελαίνεστε... το χαβαλέ μου κάνω…
Μάγκες, αυτά από εμένα… τώρα όποιος θέλει τα πιστεύει.. όποιος όχι.. εεε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο…
Καταρχήν το blog το έφτιαξα για τον χαβαλέ μου επειδή έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο μπροστά στο pc. (σήμερα το έχω αύριο πχ το ρίχνω.. στ’αρχίδια μου λουλούδια)
δεν έχω ανάγκη να βγάλω λεφτά από αυτό (διαφημίσεις) ούτε ψάχνω κανένα free fuck
Με Porsche 997S (με ελληνικά νούμερα κυκλοφορώ) και έχω και άλλες Porsche στο garage μου. Οικονομικό πρόβλημα μάγκες δόξα τον θεό δεν έχω… άρα αφού έχω Porsche (μουνοπαγίδα) έχω και τα τυχερά μου (free fucks)….
Αααα ξέχασα να σας πω πως είμαι και παντρεμένος και που και που κάνουμε καμιά παρτουζίτσα με την γυναίκα με φιλικά ζευγάρια από το prive club (άρα έχω και τα τυχερά μου από εκεί)
Όσο για το site του Ζ που το έχω στα links απλά θεωρώ πως είναι το top γραφείο με CT (αφού βλέπεις και ποτε είναι booked κτλ) και γι’αυτό το έχω ώστε όποιος μπαίνει να χτυπάει κατευθείαν τα καλά.
Εξάλλου links που οδηγούν στον Ζ υπάρχουν και στα review σε Kimberly, Lindi και Sharon που έχω κάνει.
Σχετικά με τις φωτογραφίες είναι όλες από τα site των κοριτσιών πλην της Άννας που την πήρα από ποστ του tresurert (αφού τον ρώτησα αν μπορώ) και της Nicole που την έχω βγάλει εγώ.
Άμα σας ενοχλεί το blog μου .. ειλικρινά και χωρίς δεύτερη σκέψη και (no heart feelings από πλευράς μου) σβήστε τα post που έχω το link για το blog μου και εννοείτε πως εγώ δεν πρόκειται να ξαναπόστάρω το link του blog μου πουθενά στο forum. Μην τρελαίνεστε... το χαβαλέ μου κάνω…
Μάγκες, αυτά από εμένα… τώρα όποιος θέλει τα πιστεύει.. όποιος όχι.. εεε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο…
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Σίγουρα όχι, και ας το γράφει μέσα στις υπηρεσίες
Και μάλιστα πολύ μέτριο service
(είναι όμως πιο όμορφη από ότι δέιχνουν οι φωτό)
Και μάλιστα πολύ μέτριο service
(είναι όμως πιο όμορφη από ότι δέιχνουν οι φωτό)
Και εχει μπολικα ανοιγματα στην Αθηνα αν θελετε να την γνωρισετε, αλλα κουλουρι μαλλον ΟΧΙ!
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Το ότι απάντησες το θεωρώ θετικό δείγμα
Τι έγινε ρε παιδιά…
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Γιατι η πρωτη ειναι η Vikki απο ενα δεν το θυμαμαι και η δευτερη ουτε ονομα δεν θυμαμαι η φωτο ειναι δεκαετιας !!!για τις φωτο που εκλεψε απο διπλα μιλαω..
δεν ψαχνω & ξερω τι λεω..
αυτες γιατι δεν εχουν κριτικες παιχτη???
Την μια την βρηκα !!!
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Η Ιβάνκα κατεβαίνει και σαν Σόνια στην Ιταλία εδώ
Αν δεν απαταέι η μνημη μου πρέπει να έχει κατεβει στην αθήνα ξανα με κάποιο από τα ρώσικα πρακτορεία
Αν δεν απαταέι η μνημη μου πρέπει να έχει κατεβει στην αθήνα ξανα με κάποιο από τα ρώσικα πρακτορεία
Γιατι η πρωτη ειναι η Vikki απο ενα δεν το θυμαμαι και η δευτερη ουτε ονομα δεν θυμαμαι η φωτο ειναι δεκαετιας !!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τσιμπα και την δευτερη που ρωταγες Παιχτη !!! ;)
xaxaxaxa Με προλαβε ο Παιχτης gismo !!!
xaxaxaxa Με προλαβε ο Παιχτης gismo !!!
Επισκέπτης
την χτυπησα..Γιατι η πρωτη ειναι η Vikki
αμα εχει βαλει & 4αρια,θα την παντρευτω..
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ Εγω παππου θα σε περιμενω και την επομενη φορα γιατι δεν τελειωσαμε.
σε περιμενει ρε..
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Γιατι η πρωτη ειναι η Vikki απο ενα δεν το θυμαμαι
Δυνατη μνημη παιχτη! Ειναι και καλη
Επισκέπτης
αλλες τιμες εδω..
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πουρεψα και το ξερω αλλα οτι εχω καβαληση Luc δεν το ξεχναω !!!
Γι αυτήν ξέρουμε τίποτα συναγωνιστές;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K