You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (11 μέλη και 111 επισκέπτες)
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
μερικά reviews εδώ:
Αύριο πουρνό-πουρνό επισκέπτομαι τον Δήμαρχο Κακλαμάνη με αίτημα προσλήψεως Δημοτικού μπόγια.Nai ξεφυγε απο τον σκυλο και για καλη του τυχη επεσε σε τρελλο διδυμο !!! ;)
Δεν είναι πράγματα αυτά, να ξαμολάνε τέτοια κοπρόσκυλα στις ηρωϊκές πλατείες.
Αλλά ευτυχώς το σύστημα της καβάτζας δούλεψε (επειδή η κάβλα είναι κακός συμβουλάτορας κι όταν κάνεις scouting για να μην μείνεις με το πουλί στο χέρι σφόδρα πιθανό είναι να υποκύψεις και να φας κάθε φόλα για τον λόγο αυτό έχω εύκαιρα τηλέφωνα για ct - κατά προτίμηση στο ίδιο hotel τα οποία καλώ άμεσα για παρηγόρια.
Λίγα δωμάτια πιο πέρα στον ίδιο όροφο Emily και Dolce όπως στις φωτό και καλύτερες, ζευγάρι φιλενάδων, ύψους 1,72 και 1,75 αντίστοιχα που χαίρεσαι να τις θωρείς (και να γαμείς).
Εμένα πάντως και την Emily πρέπει να μας άκουσε ακόμη κι ο Καραϊσκάκης.
Το σύστημα καβάτζα σώζει κι ανταμοίβει.
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Τις συνάντησες κατά μόνας ή σε ντουέτο?
Λίγα δωμάτια πιο πέρα στον ίδιο όροφο Emily και Dolce όπως στις φωτό και καλύτερες, ζευγάρι φιλενάδων, ύψους 1,72 και 1,75 αντίστοιχα που χαίρεσαι να τις θωρείς (και να γαμείς).
Εμένα πάντως και την Emily πρέπει να μας άκουσε ακόμη κι ο Καραϊσκάκης.
Το σύστημα καβάτζα σώζει κι ανταμοίβει.
Έχει κάνει κανένας συναγωνιστής test-drive με την Diana ;
Καλό μου φαίνεται…και μικρό αλλά εάν είχα και καμία πληροφορία ακόμη καλύτερα…
Τις συνάντησες κατά μόνας ή σε ντουέτο?
Tην Emily περιποιήθηκα.
Την Dolce απλώς την συνάντησα όταν έμπαινα στο δωμάτιο κι αυτή έφευγε.
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ναι μικρη 30αρα φαινετε !!!Έχει κάνει κανένας συναγωνιστής test-drive με την Diana ;
Αν και ο αντζεντης της δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια εμενα για τοσο μου μοιαζει !!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Για δέστε ρε παιδιά κάτι παράξενα:
Χθεσινή κριτική από "νέο μέλος" για Καρίνα δίνει κόστος για full service 2ωρο € 550
Αμέσως προηγούμενη πρόσφατη κριτική του Προέδρου για τα ίδια αναφέρει το πολύ λογικώτερο € 400
Κάποιοι μας περνάνε για πολύ ΜΛΚΣ...
Χθεσινή κριτική από "νέο μέλος" για Καρίνα δίνει κόστος για full service 2ωρο € 550
Αμέσως προηγούμενη πρόσφατη κριτική του Προέδρου για τα ίδια αναφέρει το πολύ λογικώτερο € 400
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν παρακολουθεις φιλε και κανεις απουσιες !!!Για δέστε ρε παιδιά κάτι παράξενα:
Η απαντηση ειναι μερικες σελιδες πιο πισω !!
Και κανενας δεν σε περναει γι ΜΛΚ !!! ;)
Μια χαρα τα λεει ο Παιχτης !!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Πρόεδρε, οτι χάνω επεισόδια το ΄χω ξαναπεί...
Εκείνο όμως που θέλω να δηλώσω υπεύθυνα είναι πως οι αγαπούληδες τρώνε παραμύθι & αποκρύπτουν τις εκπτωσούλες με αποτέλεσμα να παραμένουν (αν όχι & να αυξάνονται) οι απαράδεκτες τιμές βιτρίνας!!!
Εκείνο όμως που θέλω να δηλώσω υπεύθυνα είναι πως οι αγαπούληδες τρώνε παραμύθι & αποκρύπτουν τις εκπτωσούλες με αποτέλεσμα να παραμένουν (αν όχι & να αυξάνονται) οι απαράδεκτες τιμές βιτρίνας!!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγω παντως δεν πηρα εκπτωσουλα και την τιμη την εβαλε ο Admin στο review γιατι εγω δεν βαζω !!!Πρόεδρε, οτι χάνω επεισόδια το ΄χω ξαναπεί...
Για δες εσυ εαν μπορεις να παρεις στην εν λογο κυρια εκπτωσουλα ποτε δεν ξερεις μπορει και να γινετε !!! :-
Ναι μικρη 30αρα φαινετε !!!
Αν και ο αντζεντης της δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια εμενα για τοσο μου μοιαζει !!!
Και εγώ 2-3 φορές που έχω πάρει από το συγκεκριμένο πρακτορείο δεν με κορόιδεψαν στην ηλικία και οι φώτο ήταν 100% πραγματικές….λες να πονήρεψαν και αυτοί…!!
Η κοπέλα είναι 2 εβδομάδες εδώ και δεν βλέπω καμιά κριτική ..τι διάολο δεν έχει πάει κανένας η πάνε τρώνε και δεν λένε τίποτα…
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και εγώ 2-3 φορές που έχω πάρει από το συγκεκριμένο πρακτορείο δεν με κορόιδεψαν στην ηλικία και οι φώτο ήταν 100% πραγματικές….λες να πονήρεψαν και αυτοί…!!
Η κοπέλα είναι 2 εβδομάδες εδώ και δεν βλέπω καμιά κριτική ..τι διάολο δεν έχει πάει κανένας η πάνε τρώνε και δεν λένε τίποτα…
Πάνε τρώνε και δεν λένε τίποτα.. Αλλίως θα είχα αλλάξει το ticket και θα είχε φύγει. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σου εγγυηθώ!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μαλλον θα πεφτει βαρια στο στομαχι !!!Πάνε τρώνε και δεν λένε τίποτα.. Αλλίως θα είχα αλλάξει το ticket και θα είχε φύγει. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σου εγγυηθώ!
Ρωσσιδα βλεπεις !!!
Μήπως εμείς τη 1 ώρα την πληρώναμε πιο ακριβά;
Υπάρχει κάποιος να το επιβεβαιώσει,αν και είμαι
σχεδόν σίγουρος, γιατί ο Ζ δεν πέφτει κάτω από 250.
Υπάρχει κάποιος να το επιβεβαιώσει,αν και είμαι
σχεδόν σίγουρος, γιατί ο Ζ δεν πέφτει κάτω από 250.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Δουλάραααααααααααα!!!!!!!!!!Μαλλον θα πεφτει βαρια στο στομαχι !!!
Ρωσσιδα βλεπεις !!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Eπιτέλους ξυπνάμε!!!Κάλλιο αργά παρά ποτέ...Ίδιες φωτό ίδια details ίδιο όνομα,άλλες τιμές.
Κι εμείς,από τους πρώτους εγώ, τα σκάμε κανονικά και δε μιλάμε
Ναι αλλά εκεί είναι στούντιο.Εδώ υποτίθεται είναι ίδιες,Και που να δεις στο Studio στην Βιεννη τις ιδιες με 80 για μια ωριτσα !!!
άρα συγκρίσιμες οι συνθήκες (εισιτήρια,ξενοδοχείο,φαγητό κλπ).
Το μόνο που αλλάζει είναι το πρακτορείο που δεν είναι ο Ζουζούνας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K