Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 116 άτομα (14 μέλη και 102 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δυστυχώς όσοι είχαμε κλείσει Liza Del Sierra αύριο το μεσημέρι κι απόγευμα θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι. Ακυρώθηκε - λέει (?) - η σημερινή της πτήση και θάρθει αύριο - άγνωστο πότε.
Και είχα μάθει ότι θα έκανες το scouting σήμερα!!!!! :rockon:
Φτου ρε γαμώτο....τόση οργάνωση και προγραμματισμός πήγαν χαμένα!!!!! :2funny: :2funny:
Κερνάω γαλλικό καφέ πες του φίλου σου το μεσημεράκι!!!!! :cheesy:
Να πάνε τα φαρμάκια κάτω!!!!! :grin: :grin:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Φίλε μου συγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα αυτό αλλά πιστεύω ότι εάν πράγματι την πήδηξες την κορασίδα τσάμπα ή απλά την κυκλοφόρησες, τότε καλύτερο είναι να το κρατάς για τον ευατό σου και μόνο και τότε θα είσαι και πραγματικός μάγκας αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους να πιστεύουν και να λένε ότι θέλουν!
Δεν χρειάζεται να μας το λες με πλάγιο τρόπο ότι έκανες κάτι περισσότερο με την κοπέλα! Η κοπέλα το έκανε μαζί σου διότι μπορεί να γούσταρε και σίγουρα δεν θα θέλει να το καυχιέσαι στα θρεντ!
Όπως μου είπε και εμένα ένας συναγωνιστής πριν καιρό, ότι παραπάνω κάνεις με τις κοπέλες είναι μόνο για σένα και δεν χρειάζεται να το λες παντού διότι η γκομένα αυτή στο επόμενο τουρ της μπορεί να κάνει ότι δεν σε ξέρει!  :2funny: Γέοπα, μαθαίνω,ε???  :grin: :grin: :grin: :grin:

Οπότε φίλε θα σε χαιρόμουνα περισσότερο εάν δεν το προμοτάριζες και σίγουρα να θυμάσαι ότι ο καθένας εδώ μπορεί  να λέει και ότι θέλει! Δεν θες στο επόμενο τουρ να αρχίζουν να λένε μερικοί αγαπούληδες στην κοπέλα για σένα και για αυτά που λες, σωστά? Άσε που το τώρα, έτσι όπως το άφησες να εννοηθεί να είσαι σίγουρος ότι στο επόμενο τουρ ο Γεο και άλλοι έμπειροι συναγωνιστές θα επιδιώξουν να κάνουν αυτό που εσύ έκανες! Να δω σε πόσους θα κάτσει τσάμπα...  :2funny: Εγώ πάντως μιας ποθ σίγουρα θα με χρεώσει, προσφέρομαι να την πάω τσάμπα στο αεροδρόμιο...   :2funny: Θα πάρω και τον Πρόεδρο μαζί να την τραβάει μερικές ωραιές φώτο! :dancing: :boobies:
Συναγωνιστη Furby, απορω γιατι παραδιδεις τετοιο μαθημα ΤΖΑΜΠΑ...
Συναγωνιστη iceman40, εισαι πολυ τυχερος που καποιος ενδιαφερθηκε για την περιπτωση σου και δεν σε αφησε να εκτιθεσαι...  Διαβασε προσεκτικα το παραπανω ΠΟΝΗΜΑ και ελπιζω να βελτιωθεις ως μελος του φορουμ...
Η προτροπη ισχυει για ολους μας φυσικα...

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Κατά την άποψη μου είναι 2 μαθήματα σε μερικές γραμμές:

Μάθημα απλής και τετράγωνης κοινής λογικής, που γενικά μας λείπει σαν Έλληνες σε πολλές εκφάνσεις της ζωής μας

Και μάθημα ευπρέπειας

Συναγωνιστη Furby, απορω γιατι παραδιδεις τετοιο μαθημα ΤΖΑΜΠΑ...
Συναγωνιστη iceman40, εισαι πολυ τυχερος που καποιος ενδιαφερθηκε για την περιπτωση σου και δεν σε αφησε να εκτιθεσαι...  Διαβασε προσεκτικα το παραπανω ΠΟΝΗΜΑ και ελπιζω να βελτιωθεις ως μελος του φορουμ...
Η προτροπη ισχυει για ολους μας φυσικα...

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.297
Πόντοι
4.365
partyangelica.jpg

εχει ερθει αυτό εδώ που είναι τωρα πότε θα ξαναερθει?

συγχωρατε με τον αμαθή.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Δεν τσιμπαω Τρεζ  :2funny: :2funny: Το μωρο εχει μαυρα μαλλια τωρα, και το φοβερο που δεν ξερετε....................μητερα ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

Πραγματικο ονομα Νικολ :grin:
:grin: :grin: :grin:
κάτι ξέρεις εσύ αλλά δεν μας λες μεγάλε πάιχτη...
κάνε καμια ενημέρωση και εμεις θελουμε να μάθουμε περισσοτερα για το μωρό όπως ξέρεις....

inactive
http://[URL unfurl="true"]www.whitepantheragency.com/pictures/Nicol2/album/images/nicol1%20copy.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.whitepantheragency.com/pictures/Nicol2/album/index.htm[/URL]

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.297
Πόντοι
4.365

Ευχαριστώ συναδελφε.....

μόλις κάλεσα....... :uglystupid: αυτοί είναι για δεσιμο..... :headbang: :headbang: :headbang: εκτός που το300 αρι είναι φαρμακι.....για κολούρι, που κάνει, ζήταει 100 εξτρα :idiot: και εξτρα για cim για ci tits extra extra extra  :headbang: :headbang: :headbang:
της λέω της τηλεφωνήτριας ....είναι ακριβά ...μου απανταει....
.....γιατί λεει ειναι σταρ !!! :think:

Τι είναι τούτες ρεεεεεεεεε...τόσα ωραία μωρά στα 200 με 250 και εμεις θα πληρώνοιυμε 400αρες????
Τι να πω.........

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ακριβο σπορ φιλε εδώ ειμαστε για ανημέρωση
και να σωζουμε και κάνα φράγκο...
πάντως εγώ...άστα θα καταστραφω αυτό τον μήνα....
αλλά θα περάσω καλά :grin: :grin: :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ευχαριστώ συναδελφε.....

μόλις κάλεσα....... :uglystupid: αυτοί είναι για δεσιμο..... :headbang: :headbang: :headbang: εκτός που το300 αρι είναι φαρμακι.....για κολούρι, που κάνει, ζήταει 100 εξτρα :idiot: και εξτρα για cim για ci tits extra extra extra  :headbang: :headbang: :headbang:
της λέω της τηλεφωνήτριας ....είναι ακριβά ...μου απανταει....
.....γιατί λεει ειναι σταρ !!! :think:

Τι είναι τούτες ρεεεεεεεεε...τόσα ωραία μωρά στα 200 με 250 και εμεις θα πληρώνοιυμε 400αρες????
Τι να πω.........

Ρε συνέλθετε που θα σκάσετε μια πεντακοσάρα στο παρτσακλκό για full service.

Πόσο μυαλό χρειάζεται για να γίνει αντιληπτό πως αυτές οι τιμές δεν προέρχονται ούτε από κάποιο προηγηθέν κόστος, αλλά ούτε και είναι αποτέλεσμα δεδομένης πρηγηθείσης ζήτησης. Άμα πιάσει είναι!

Αφίστε τη μια βδομάδα χωρίς δουλειά να δούμε πόσο σταρ είναι και αν θα ξαναζητήσει τόσα...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Ρε συνέλθετε που θα σκάσετε μια πεντακοσάρα στο παρτσακλκό για full service.

Πόσο μυαλό χρειάζεται για να γίνει αντιληπτό πως αυτές οι τιμές δεν προέρχονται ούτε από κάποιο προηγηθέν κόστος, αλλά ούτε και είναι αποτέλεσμα δεδομένης πρηγηθείσης ζήτησης. Άμα πιάσει είναι!

Αφίστε τη μια βδομάδα χωρίς δουλειά να δούμε πόσο σταρ είναι και αν θα ξαναζητήσει τόσα...
ιδιο καζάνι με Z δεν είναι για δες τι γινεται Elena που είναι στα ίδια φράγκα extra...extra...extra
(τυχαίο παράδειγμα γιατί εκεί φαίνονται τα bookings)
αλλά αφου πάει κόσμος και τα δίνει δυσκολά να αλλάξει κάτι...
οπότε τι κάνουμε εδώ σε θέλω ...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.987
Πόντοι
3.715
immortal pussy-slaves

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Angelica Heart: αν και δεν είναι το καλύτερο vfm θα ευχαριστηθήτε το πηδηματάκι και δεν θα κλάψετε τα 300 ευρουδάκια

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στη θητεία μου ώς πελάτης-γαμιάς δεν θυμάμαι πάλι τέτοιο bookάρισμα όπως αυτή τη στιγμή στην Kimberly του Ζου. Ρε πού είναι η κρίση ρε??? Βροχή τα 300άρια και όχι μόνο. Πόρισμα: Όταν το μουνί είναι τέτοιου επιπέδου σε εμφάνιση (και ας μην έχει ούτε μυαλό ούτε τσαγανό να γαμηθέι σωστά) σέρνει καράβι... Καλά μου λέει ο παππούς μου οτί εδω στην κατοχή μόνο οι πουτάνες είχαν δουλειά!

Και παλεύει ο Παπακωνσταντίνου να σώσει την οικονομία μας! Αρχίδια θα καταφέρει. Πάνε ουγγαρία τα ευρουδάκια για cosmetics και lois Viton!

:d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αν κάποιος συναγωνιστής πάρει την Liza Del Sierra ας ενημερώσει! Wink

λοιπον αναδελφοι,συναδελφοι,συναγωνιστες και καυλομπαμπουρες και εγω θελω  πληροφοριες για την εν λογω αν παιξει για κανενα
ευχαριστω και οver  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Κατά την άποψη μου είναι 2 μαθήματα σε μερικές γραμμές:

Μάθημα απλής και τετράγωνης κοινής λογικής, που γενικά μας λείπει σαν Έλληνες σε πολλές εκφάνσεις της ζωής μας

Και μάθημα ευπρέπειας
καλα το εχω καταλαβει οτι εισαι απο την μειοψηφεια εδω μεσα που διακατεχεται και απο αλλα εκτος απο τα  ζωωδη ενστικτα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom