Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 138 άτομα (18 μέλη και 120 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Ναι O Gentleman το κοριτσι εβαλε ενα νουμερακι ακομα στα βυζακια της και η φιλεναδα της αλλα δυο νουμερακια και τα ανορθοσε λιγο γιατι ειχαν παρει την κατηφορα !!!
Τωρα τι λεει για 50ανταρικα ο Καλογερος κλπ κλπ ποσος με ενδιαφερει οταν ξερω οτι θα περασω καλα και ειληκρινα δεν τα πολυ κοιταω !!
Το λεω αυτο γιατι εχω πεταξει πολλα 250αρικα και δεν εχω περασει καλα !!!
Οι κοπελες ειναι εδω και δυο μερες στην Αθηνα και να με συγχωρεσει ο Καλογερος και οποιος αλλος δεν συμφωνει αλλα την Stella την εχω παρει αμπαριζα και θα την περνω μεχρι τον Δεκεμβριο !!!
Αυτα τα ολιγα !!!

Πρόεδρε, ο καθένας μας είναι ελεύθερος να επιλέγει ότι του αρέσει, και να το πληρώνει όσο το αντέχει... Αν εσύ περνάς καλά (και όποιος άλλος, δεν είναι προσωπικό το θέμα) δεν μας πέφτει λόγος, και αυτό έχει τελικά αξία...  :)

Απλά οι τιμές για τις συγκεκριμένες κοπέλες είναι αντιστρόφως ανάλογες της λογικής (για να το πω ευγενικά).
Ο λόγος που το σχολίασα είναι ότι ακριβώς χτες έγινε συζήτηση / ανάλυση για το ποιά πρέπει να είναι η έκπτωση όταν τα κορίτσια έρχονται ως ανεξάρτητα, και πολλοί είπαν τι γνώμη τους.  Ακριβώς μετά έρχεται το πακέτο Στέλλα-Πωλίνα που κάνει ακριβώς τα αντίθετα… υποχρέωσή μας  είναι να το επισημάνουμε ως μια καταφανώς αρνητική περίπτωση.

Εκτιμώ  ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς σε αυτά που λέμε, και χτες και σήμερα, και τίποτα περισσότερο…
Οι γνώμες είναι άλλωστε καταγραμμένες στο διπλανό thread.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Για να δουμε τι παιζει !!!

Mya Black = Σκουπιδι !!!!

90152230.jpg

Lisa η Candy = Σκουπιδι Νο2 !!!

30686832.jpg

Elena = Σκουπιδι Νο3 !!!

elenat.jpg

Fuckable μεγαλοκοπελες οι απο κατω !!!
Kendra - Cindy -Eva -Carmen !!!

kendrak.jpg
cindyx.jpg
evarp.jpg
carmenhv.jpg

Αγνωστες οι υπολοιπες αυτου του πρακτορειου και αδιαφορες !!!
Alexis - Virginia - Inga απο κανενα μπουρδελακι του Μοναχου τις μαζεψαν !!!  :think:

Ta θηρια της εβδομαδας !!!

Vanessa !!!
0.jpg

Emily Elite !!!
0.jpg

Ewa !!!
0.jpg

Pariss !!!
0.jpg

Aσχημες εμφανησιακα για τα δικα μου γουστα αλλα με αξιολογο service !!!

Zuzana - julia - Pamela  !!!
0.jpg
0.jpg
0.jpg

Best GFE Girl !!!!
Stella !!!
stellalogo.jpg

Best Anal lover !!!
Polina !!!
polinalogo.jpg

Για τις υπολοιπες δεν γραφω η γιατι εχω γραψει πιο παλια η γιατι προκειται για Ρωσσιδια μη αξιοπιστα που ζητανε 300αρια και δεν με ενδιαφερουν η δεν ξερω !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πρόεδρε, ο καθένας μας είναι ελεύθερος να επιλέγει ότι του αρέσει, και να το πληρώνει όσο το αντέχει... Αν εσύ περνάς καλά (και όποιος άλλος, δεν είναι προσωπικό το θέμα) δεν μας πέφτει λόγος, και αυτό έχει τελικά αξία...  :)

Απλά οι τιμές για τις συγκεκριμένες κοπέλες είναι αντιστρόφως ανάλογες της λογικής (για να το πω ευγενικά).
Ο λόγος που το σχολίασα είναι ότι ακριβώς χτες έγινε συζήτηση / ανάλυση για το ποιά πρέπει να είναι η έκπτωση όταν τα κορίτσια έρχονται ως ανεξάρτητα, και πολλοί είπαν τι γνώμη τους.  Ακριβώς μετά έρχεται το πακέτο Στέλλα-Πωλίνα που κάνει ακριβώς τα αντίθετα… υποχρέωσή μας  είναι να το επισημάνουμε ως μια καταφανώς αρνητική περίπτωση.

Εκτιμώ  ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς σε αυτά που λέμε, και χτες και σήμερα, και τίποτα περισσότερο…
Οι γνώμες είναι άλλωστε καταγραμμένες στο διπλανό thread.
Φιλε το βασικο εδω μεσα ειναι να μην πεταμε τα λεφτα μας και να περναμε καλα !!!
Ετσι νομιζω !!!
ΠΧ. Barbie !!!!
Θα ακουμπαγες ποτε εαν δεν ειχαμε πει δυο κουβεντες !!!
Απλη ερωτηση κανω !!!
Αυτο λοιπον κανω φιλε οπως εχεις καταλαβει εδω και καιρο προσπαθω χωρις κανενα οφελος απλα λογο του οτι το κανω κεφι να ανοιξω λιγο τα ματια οσων διαβαζουν εδω μεσα να πανε λιγο πιο στα σιγουρα και να νοιοσουν στο τελος οτι δεν πεταξαν τα λεφτα τους στα σκουπιδια και να εχουν ενα μικρο χαμογελο στο τσεπακι τους φευγοντας !!!
Σιγουρα υπαρχουν οι αντιδραστκοι οπως παντου αλωστε που θα σου πουν το μακρυ τους και το κοντο τους αλλα οκ το εχουμε συνηθισει και αυτο και απλα τους γραφουμε στα παπαρια μας !!!
Το θεμα ειναι η πλυθωρα να περναει καλα το 5 % των γκρινιαριδων παντα γκρινιαριδες θα ειναι και την Anjelina Jolie να γαμησουν θα σου πουν οτι δεν τους αρεσε γιατι βλεπαν το ονομα του Billy σε ΤΑΗΤΟΟ που εχει οταν ηταν στα 4 !!!
Αυτα τα ολιγα !!!
Καλημερα !!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πρόεδρε respect ! Μη τρελλαίνεσαι και μη μασάς ! και thank U !

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eγω παντως θα το φαω ολο το φαι μου !!!!
Yorgos 1,82 το Τερας του βαλτου !!!! :grin: :grin: :grin:

yorgos.jpg

Μουγκος

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε το βασικο εδω μεσα ειναι να μην πεταμε τα λεφτα μας και να περναμε καλα !!!
Ετσι νομιζω !!!
ΠΧ. Barbie !!!!
Θα ακουμπαγες ποτε εαν δεν ειχαμε πει δυο κουβεντες !!!
Απλη ερωτηση κανω !!!
Αυτο λοιπον κανω φιλε οπως εχεις καταλαβει εδω και καιρο προσπαθω χωρις κανενα οφελος απλα λογο του οτι το κανω κεφι να ανοιξω λιγο τα ματια οσων διαβαζουν εδω μεσα να πανε λιγο πιο στα σιγουρα και να νοιοσουν στο τελος οτι δεν πεταξαν τα λεφτα τους στα σκουπιδια και να εχουν ενα μικρο χαμογελο στο τσεπακι τους φευγοντας !!!
Σιγουρα υπαρχουν οι αντιδραστκοι οπως παντου αλωστε που θα σου πουν το μακρυ τους και το κοντο τους αλλα οκ το εχουμε συνηθισει και αυτο και απλα τους γραφουμε στα παπαρια μας !!!
Το θεμα ειναι η πλυθωρα να περναει καλα το 5 % των γκρινιαριδων παντα γκρινιαριδες θα ειναι και την Anjelina Jolie να γαμησουν θα σου πουν οτι δεν τους αρεσε γιατι βλεπαν το ονομα του Billy σε ΤΑΗΤΟΟ που εχει οταν ηταν στα 4 !!!
Αυτα τα ολιγα !!!
Καλημερα !!!
Που εισαι ρε προεδρε σε εχασα...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οτι και να κανεις Χρυσο μου οτι και να φορεσεις παντα χαλια θα εισαι γαμωτο !!! :headbang: :headbang: :headbang:

19847022.jpg

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eτσι φιλτατη Anthynia σιγουρα πιο πολλους πελατακους θα εχεις !!! :think:

AX077543.jpg

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε τα έχει "πειράξει"...η δουλειά όμως είναι καλή!!!! ;)
Επειδή διάβασα κάτι για τις τιμές τους!!!!
Ναι είναι αλήθεια ότι αυτοί που θα την "πάρουν" για πρώτη φορά αν θέλουν και anal και CIM θα το πληρώσουν!!!! :sunglasses:
Δυστυχώς, αλλά έμαθαν το κόλπο από άλλην!!!! ;)
Όταν τα φώναζα όμως έναν μήνα πριν, κάποιοι με κατηγόρησαν για παραπληροφόρηση επειδή δεν είχα ιδίαν άποψη, που είχα τελικά!!!!
Συγνώμη αλλά τώρα δικαιώνομαι πανηγυρικά και επειδή μερικοί δεν τρώμε κουτόχορτο, μερικές φορές δεν χρειάζεται
να έχεις μαμήσει κάποια για να έχεις γνώμη!!!
Απλώς δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη για το service...για όλα τα άλλα όμως?
Τέσπα, την κυρία την είχα πάρει στο προηγούμενο τουρ με καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής κατά την γνώμη μου, βεβαίως τώρα έχει βελτιωθεί σε όλα, φαίνεται και από τις φωτό του Τρεζ, άρα βάλτε την κρίση σας να δουλέψει!!!....Θυμίζω ότι στο τσιμπούκι είναι απίστευτη....CIM 60 γιούρια!!!! :headbang: :headbang:

Τι άλλο να πω.... :think: :think:...ααααα....εγώ αν μπορούσα θα την έκλεινα!!!! :grin:
Πιστεύω να μην ενοχλώ πάλι έτσι?..

πολυ απλα ρε παιδια ας μην δινουμε λεφτα για ''εξτρα''. Τα 60 ευρω ειναι υπερβολικα για cim... Και στην τελικη τοσο απαραιτητο ειναι πια να της χυνεις στο στομα? Σιγα! Εμενα δεν με τρελαινει παντως και δεν το θεωρω απαραιτητο.
Ας τις χυνουμε στα καινουργια βυζια :headbang2:

Και επισης μπορουμε ολοι μας σε καθε μας ραντεβου να αναφερουμε οτι στα φορουμ ο κοσμος παραπονιεται για την αυξηση των τιμων. Οτι το θεωρει παραλογο να ερχεται σαν ανεξαρτητη και να ζηταει περισσοτερα. Ας μεταφερουμε και κατι που μας συμφερει!

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παιρνοντας αφορμη απο το ποστ του επιτιμου προεδρου που ειχε ολες τις κοπελες της εβδομαδας θα ηθελα να σας ρωτησω.....

Πιστευετε οτι αυτη η εβδομαδα ειναι η τοπ της χρονιας 2009? (οσον αφορα τις παρουσιες?)

Νομιζω πως ναι

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Έρχεται σε 2 μέρες και η παρακάτω, πέστε μου ρε το παλιό της nick γιατί το ρημάδι ξεχνάει και είμαι σίγουρος ότι την έχω τιμήσει δεόντως  :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• adriana6.jpg
    adriana6.jpg
    114,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ας τις χυνουμε στα καινουργια βυζια :headbang2:

έτσι....

εκτός του ότι να χύνεις στο στόμα της δηλώνει ότι δεν σέβεσαι τον επόμενο (μπλιαχ)

το χύσιμο στα βυζιά είναι σαν το παιχνίδι των σκυλιών που κατουράνε ο ένας πάνω στα πρώην ούρα του άλλου μαχόμενοι για το σε ποιον ανήκει η περιοχή

Και επισης μπορουμε ολοι μας σε καθε μας ραντεβου να αναφερουμε οτι στα φορουμ ο κοσμος παραπονιεται για την αυξηση των τιμων. Οτι το θεωρει παραλογο να ερχεται σαν ανεξαρτητη και να ζηταει περισσοτερα. Ας μεταφερουμε και κατι που μας συμφερει!

πάψε ρε που θα κάνουμε αυτό

καλύτερα είναι να μεταφράζουμε τι γράφουνε οι κακόβουλοι εδώ μέσα για να τους χαντακώνουμε και να κερδίζουμε την εύνοια των κοριτσιών μπας και μας δώσουν κανένα παραπάνω φιλάκι στο μάγουλο

(εννοείται ότι θα τους έχουμε πάει λουλούδια και σοκολάτες πριν)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Τα 60 ευρω ειναι υπερβολικα για cim... Και στην τελικη τοσο απαραιτητο ειναι πια να της χυνεις στο στομα? Σιγα! Εμενα δεν με τρελαινει παντως και δεν το θεωρω απαραιτητο.

Προσωπικά σπάνια κάνω αξιοποίηση του CIM, ακόμα και όταν είναι "προσφορά του καταστήματος". Δεν με βολεύει να βγώ και να ξεσκουφιαστώ βιαστικά, για να το κάνω. Τελειώνω με την ησυχία μου στην τρυπούλα που βρίσκομαι. Τα άλλα είναι για τους τσοντάδες, για φιγούρα! Εκτός και αν θέλει κανείς να τελειώνει με στοματικό, το οποίο επίσης δεν με τρελλαίνει, προτιμώ να το κάνω με τη δική μου πρωτοβουλία και όχι της κοπέλας.

Τώρα για να το πλήρωνα κι όλας, ούτε δεκάρικο!

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
έτσι....
πάψε ρε που θα κάνουμε αυτό

το χύσιμο στα βυζιά είναι σαν το παιχνίδι των σκυλιών που κατουράνε ο ένας πάνω στα πρώην ούρα του άλλου μαχόμενοι για το σε ποιον ανήκει η περιοχή

:2funny: :2funny:...Σωστο! Αρα ουτε στα βυζια! μεσα στην καποτα!

εκτός του ότι να χύνεις στο στόμα της δηλώνει ότι δεν σέβεσαι τον επόμενο (μπλιαχ)

Συμφωνω 100%. Ασχημο να φιλας τα χυσια του αλλου.

καλύτερα είναι να μεταφράζουμε τι γράφουνε οι κακόβουλοι εδώ μέσα για να τους χαντακώνουμε και να κερδίζουμε την εύνοια των κοριτσιών μπας και μας δώσουν κανένα παραπάνω φιλάκι στο μάγουλο

Κοιτα..... Εννοειται πως δεν αναφερομαι στους αγαπουληδες. Αυτοι οτι και να λεμε δεν αλλαζουν, γιατι αυτο τους αρεσει. Αναφερομαι σε οσους λεμε οτι δεν ειμαστε .Ας το κανουμε εμεις λοιπον

(εννοείται ότι θα τους έχουμε πάει λουλούδια και σοκολάτες πριν)

:2funny:Οντως τα λουλουδια ειναι εντελως γελοιο(αλλα και παλι οι αγαπουληδες το γουσταρουν, γιατι ζουν την BFE(boyfriend experience).
Τωρα απο την αλλη εαν καποιος παει σε μια κοπελα που εχει μια οικειοτητα, και ειναι κλεισμενη σε ενα δωματιο ολη μερα, κατι να τσιμπησει ας μην το θεωρησουμε υπερβολικο.(δεν το εχω κανει μη με μαλωσεις). .Ανθρωποι ειναι και αυτες

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom