Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 9.275
Ναι O Gentleman το κοριτσι εβαλε ενα νουμερακι ακομα στα βυζακια της και η φιλεναδα της αλλα δυο νουμερακια και τα ανορθοσε λιγο γιατι ειχαν παρει την κατηφορα !!!
Τωρα τι λεει για 50ανταρικα ο Καλογερος κλπ κλπ ποσος με ενδιαφερει οταν ξερω οτι θα περασω καλα και ειληκρινα δεν τα πολυ κοιταω !!
Το λεω αυτο γιατι εχω πεταξει πολλα 250αρικα και δεν εχω περασει καλα !!!
Οι κοπελες ειναι εδω και δυο μερες στην Αθηνα και να με συγχωρεσει ο Καλογερος και οποιος αλλος δεν συμφωνει αλλα την Stella την εχω παρει αμπαριζα και θα την περνω μεχρι τον Δεκεμβριο !!!
Αυτα τα ολιγα !!!
Πρόεδρε, ο καθένας μας είναι ελεύθερος να επιλέγει ότι του αρέσει, και να το πληρώνει όσο το αντέχει... Αν εσύ περνάς καλά (και όποιος άλλος, δεν είναι προσωπικό το θέμα) δεν μας πέφτει λόγος, και αυτό έχει τελικά αξία...
Απλά οι τιμές για τις συγκεκριμένες κοπέλες είναι αντιστρόφως ανάλογες της λογικής (για να το πω ευγενικά).
Ο λόγος που το σχολίασα είναι ότι ακριβώς χτες έγινε συζήτηση / ανάλυση για το ποιά πρέπει να είναι η έκπτωση όταν τα κορίτσια έρχονται ως ανεξάρτητα, και πολλοί είπαν τι γνώμη τους. Ακριβώς μετά έρχεται το πακέτο Στέλλα-Πωλίνα που κάνει ακριβώς τα αντίθετα… υποχρέωσή μας είναι να το επισημάνουμε ως μια καταφανώς αρνητική περίπτωση.
Εκτιμώ ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς σε αυτά που λέμε, και χτες και σήμερα, και τίποτα περισσότερο…
Οι γνώμες είναι άλλωστε καταγραμμένες στο διπλανό thread.