Mια και ειναι μερα καθαριοτητας και εννημερωσης ας δουμε και μια απο τις κυριες που δεν γουσταρει ο απο πανω πως μας ηρθε αυτη την φορα !!!
Πώς σου ήρθε αυτό ρε tres? Την emily απλά δεν τη ξέρω....
Mια και ειναι μερα καθαριοτητας και εννημερωσης ας δουμε και μια απο τις κυριες που δεν γουσταρει ο απο πανω πως μας ηρθε αυτη την φορα !!!
τι έχεις πάρει πρωί-πρωί να πάρουμε και εμείς?
Μπα απο το βραδυ ειναι μην δινεις σημασια !!
Εχει διαρκεια !!!!
Julia: Στη πεντάδα των καλύτερων.
Αυτό το μωρό δεν το δοκίμασε κανείς συναγωνιστές;;;
Παιδιά, δεν είχα νέα σας και είπα να τολμήσω και να δοκιμάσω την GEISHA. Ένα έχω να πω...απλά ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Θα περιμένω πως και πως να ξανάρθει στην Αθήνα...εσείς στη Θεσσαλονίκη απλά μην τη χάσετε...
ολοι βουρ και συμφερει 1h 150.Γεματούλα;;; Καμία σχέση...κορμάρα...όσο για το πρόσωπο ήταν κουκλάκι
αντε συντομα και στα 50
προσεχε τις φωτογραφιες που βαζεις φαινετε η βερα και οι ρουφιανες ολα τα μυριζοντε,ειναι αιτια διαζυγιου,φιλικα και με συναδελφικους χαιρετισμους.einai i Lindi??
τι θα κανουν ?
μακαρι συντροφε αλλα δε το βλεπω
Καλημέρα,
Το γράφω πρωί-πρωί μπας και σώσω κανέναν συναγωνιστή ή συμπολεμιστή!!!
Μιλένα από L_L.....μάγκες έχασα με σκορ που δεν ανατρέπεται ούτε με 10 ρεβάνς!!!
Πίπα....δεν ξέρω πως ακριβώς να την περιγράψω...δεν βρίσκω λόγια, δυστυχώς!!!!
Μαμήσι....δεν ξέρει τι είναι αυτό, όλο το βράδυ αναρωτιόμουν αν θα ξαναμαμήσω στην ζωή μου!!!
Παίδες των Ελλήνων, για τέτοια απογοήτευση μιλάμε!!!
Με πήραν οι λυγμοί στην μέση του δρόμου και συγχρόνως μιλούσα σε φίλο συναγωνιστή για να με ηρεμήσει!!!!
Για πρώτη φορά έφυγα στα 35 λεπτά, ασχέτως αν είχα πληρώσει για 1 ώρα!!!
Δεν είχα το κουράγιο από την στεναχώρια μου να ζητήσω κάποια λεφτά πίσω!!!!
Πωπω..τέτοια ήττα δεν την περίμενα!!!
Κρίμα γιατί το πρακτορείο είναι άκρως επαγγελματικό, ευγενέστατο και εξυπηρετικότατο!!!
Όμως γνωρίζοντας την απειρία της κοπέλας(1ο της τουρ γενικά) δεν έπρεπε να χρεώνει 250 γιούρια!!!
Θα γράψω αναλυτική εκθεσούλα μέσα στην μέρα, αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα μπας και έχω κάνει λάθος!!!
Ίσως να είμαι ο μοναδικός που δεν πέρασα καλά και οι επόμενοι να της "βγάλουν" όλη την καύλα που μπορεί να έχει!!!!!
Ξέχασα να σας πω ότι δεν γνωρίζει ούτε αγγλικά αλλά ούτε καταλαβαίνει από νοήματα!!!΄
Της είχαν γράψει σε ένα χαρτί κάποιες φράσεις στα αγγλικά και όταν ήθελε να σου πει κάτι σου έδειχνε τον αριθμό της φράσης!!!!
Υ.Γ.Θα το εκλάβω σαν τιμωρία για κάτι που έκανα, αλλά δεν γνωρίζω!!!!
Συγνώμη ρε Οδηγέ...αλλά πως ξέρεις από που είναι?και δεν είναι απο St. Petersburg...αλλά κάπου ανάμεσα σε Pskov & Novgorod (χωριό με λίγα λόγια)...τα δε ρώσσικά της...είναι και αυτά πολύ φτωχά...
επειδή δεν την γάμησα εγώ αλλά φίλος,δεν αναφέρω αυτά που μου είπε...καθώς δεν τον εμπιστεύομαι...