Εδώ και λίγο καιρό δεν είμαι πολύ ενεργός στο site, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το έχω εγκαταλείψει τελείως - μια και τη φασίνα μας τη κάνουμε έστω και αν δεν φαίνεται στους πολλούς ;) Σύντομα θα επανέλθουμε όμως
Θεωρώ όμως ότι μετά τα χτεσινά θα πρέπει να βάλω μερικά πράγματα στη θέση τους για να μην αφήνουμε υπονούμενα για
κανένα!
Ήταν απαράδεκτη η επίθεση στο rebeti. Είναι γνωστό μέλος αρκετό καιρό μαζί μας, μπορεί μερικές φορές να έχει εμμονές αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι "τα παίρνει" ή "κάνει διαφήμιση" ή οτιδήποτε άλλο. Αντίστοιχα φυσικά ήταν και λάθος η - χωρίς στοιχεία - επίθεση του rebeti.
Εννοείται ότι το ίδιο ισχύει και για τον Πρόεδρο (ένας είναι!). Όσο σκεπτικιστής ή και δύσπιστος να είσαι δεν μπορείς σε
καμία περίπτωση να θεωρήσεις ότι η - έστω και υπερβολική μερικές φορές - προβολή κάποιων κορασίδών δεν προέρχεται από τίποτα άλλο παρά ενθουσιασμό!
Σε ότι αφορά σε κλίκες κλπ βασικά όλοι μια παρέα είμαστε, απο κει και πέρα προφανώς δημιουργούνται κάποιες σχέσεις στενότερες.
Πάμε παρακάτω, στο δήθεν κρυφό τουρ της Αριάνα (που μόνο κρυφό δεν είναι αφού το ξέρουμε όλοι μας). Ειχα μια σχέση στενή μαζί της αρκετό καιρό η οποία έχει τελειώσει από τον Αύγουστο. Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει αυτή τη σχέση, στα @@ μου. Κάποιοι άλλοι κριτικάρουν το χαρακτήρα της, λες και θα τη παντρευτούν ή τη χαρακτηρίζουν "money hunter" ξεχνώντας ότι όλες τους είναι και τουλάχιστον η συγκεκριμένη δεν προσπαθεί να σε ξεπετάξει στο πεντάλεπτο αλλά τιμά τα φράγκα με τον (μπόλικο!) ιδρώτα της
Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να είμαστε και δίκαιοι και αντικειμενικοί σε αυτά που λέμε. Πρόκειται για ΤΟ μουνί που συνδυάζεται και με απίστευτο service. Κάποιοι δεν μας το λένε, είτε διότι τη κρατάνε για τον εαυτό τους, είτε διότι έχουν προσωπικά. Για να έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ένα μέτρο σύγκρισης και να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται θα ανοίξω
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,74733.0]θεματάκι[/url] με λίγες φωτό της. Παρακαλώ για αντικειμενικές - αυστηρές κριτικές, κατά τη γνώμη μου τέτοιο μουνί δεν υπάρχει!!
Τέλος δηλώνω κατηγορηματικά ότι
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Το σημερινό μου ποστ σκοπό έχει ΜΟΝΟ την ενημέρωση και μηνύματα του στυλ "τηλέφωνο ή email" δεν θα απαντηθούν έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία.