Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
[youtube=212,175]rbTozgoj9OQ[/youtube][youtube=212,175]]
[youtube=212,175]rbTozgoj9OQ[/youtube][youtube=212,175]]
Ποσο αφελης εισαι καμμια φορα !!!Λοιπόν να σας τα γράψω εγώ στα ίσα και αμάσητα!
Άμα ο καθένας που γράφει εδώ μια άποψη και ΔΕΝ έχει 5-10 κολλητούς να τον αβαντάρουν ξέρει πως κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί από αφελής ή τυφλός (στην καλλίτερη περίπτωση) έως προμότερ νταβατζής (στη χειρότερη) και πως η καλόπιστη παράθεση του θα δεχθεί ΚΑΚΟΠΙΣΤΕΣ αμφισβητήσεις κανένας δεν θα τολμήσει να γράψει πέρα από αυτούς που είναι ήδη κολλητοί, δηλαδή την κλίκα.
Όπερ έδει δείξε!
Δεν μιλάω για τον συγκεκριμένο, γενικότερα μιλάω...Ποσο αφελης εισαι καμμια φορα !!!
Λοιπόν να σας τα γράψω εγώ στα ίσα και αμάσητα!
Άμα ο καθένας που γράφει εδώ μια άποψη και ΔΕΝ έχει 5-10 κολλητούς να τον αβαντάρουν ξέρει πως κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί από αφελής ή τυφλός (στην καλλίτερη περίπτωση) έως προμότερ νταβατζής (στη χειρότερη) και πως η καλόπιστη παράθεση του θα δεχθεί ΚΑΚΟΠΙΣΤΕΣ αμφισβητήσεις κανένας δεν θα τολμήσει να γράψει πέρα από αυτούς που είναι ήδη κολλητοί, δηλαδή την κλίκα.
Όπερ έδει δείξε!
ε και???Λοιπόν να σας τα γράψω εγώ στα ίσα και αμάσητα!
Όπερ έδει δείξε!
Αφελής και.....unforgivenΛοιπόν να σας τα γράψω εγώ στα ίσα και αμάσητα!
Όπερ έδει δείξε!
ναι αλλα αμα μου το παιξει ντομινα(γιατι κατι τετοιο διαβασα),θα φαει τις κλωτσιες της..Δευτεροσαβουρογαμη καλα τα πας δεν λεω !!!
Αυτη τα κανει ολα ,και οσα δεν φανταζεσαι !!!
Δικια σου λεξη !!!!citytourηστακηδες
πότε θα το καταλάβετε επιτέλους, όσες το παίζουν έτσι, ακριβώς αυτό θέλουν!ναι αλλα αμα μου το παιξει ντομινα(γιατι κατι τετοιο διαβασα),θα φαει τις κλωτσιες της..
Πουστηρλίκια!!!!!![youtube=212,175]rbTozgoj9OQ[/youtube]
& αυτη..Δικια σου λεξη !!!!
μαθαινω μαστορα,μαθαινω..πότε θα το καταλάβετε επιτέλους, όσες το παίζουν έτσι, ακριβώς αυτό θέλουν!
Κουφαλα στα γεραματα !!!!μαθαινω μαστορα,μαθαινω..
εσενα δεν σε βγαζω απο το εβδομαδιαιο προγραμμα,οποτε παψε να σκουζεις πιτσουνοπνιχτη..γάμησε τα...πήρε φόρα ο πλέζουρας και θ αναστενάξουν οι σουμιέδες των ξενοδοχείων....φυλάττε τον κώλο σας ρεεεεε.........
τωρα πηρα το εφαπαξ ρε..Κουφαλα στα γεραματα !!!!
Δώσε μου και μένα...ΜΠΑΡΜΠΑ!!!!!!τωρα πηρα το εφαπαξ ρε..
& αλλο σπαμ..
ε και???
ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λες..
στην καραπουτσακλαρα του..
το site εχει τοσα μελη που ενδιαφερονται για ct,που ολο & καποιος θα βρεθει να του πει ευγε(αν αυτο επιζητει)& βεβαια να καταλαβει ποιοι παραθετουν πραγματικες κριτικες & ποιοι προμοταρουν(αν αυτο συμβαινει)..
εγω δεν ξερω κανενα απο τους citytourηστακηδες & εγραψα κριτικη για τον αγιο βασιλη..
ακομη γελανε μαζι μου..
στο καυλι μου..
αμα δεν παθω,πως θα μαθω???
τους ηξερα & απο εχτες για να τους ντραπω???
μηπως οσοι γελανε,δεν εχουν φαει πακετο???
τι σκαλωματα ειναι αυτα ρε φιλε???
εφαπαξ???Δώσε μου και μένα...ΜΠΑΡΜΠΑ!!!!!!
Κατσε το διορθωσα !!!!εφαπαξ???
γιατι καλα μουνια & φτηνα εχει ο μπλιμπλικης..
εγω μονο αγιους βασιληδες..