Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπόν να σας τα γράψω εγώ στα ίσα και αμάσητα!
Άμα ο καθένας που γράφει εδώ μια άποψη και ΔΕΝ έχει 5-10 κολλητούς να τον αβαντάρουν ξέρει πως κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί από αφελής ή τυφλός (στην καλλίτερη περίπτωση) έως προμότερ νταβατζής (στη χειρότερη) και πως η καλόπιστη παράθεση του θα δεχθεί ΚΑΚΟΠΙΣΤΕΣ αμφισβητήσεις κανένας δεν θα τολμήσει να γράψει πέρα από αυτούς που είναι ήδη κολλητοί, δηλαδή την κλίκα.

Όπερ έδει δείξε!
Ποσο αφελης εισαι καμμια φορα !!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Άμα ο καθένας που γράφει εδώ μια άποψη και ΔΕΝ έχει 5-10 κολλητούς να τον αβαντάρουν ξέρει πως κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί από αφελής ή τυφλός (στην καλλίτερη περίπτωση) έως προμότερ νταβατζής (στη χειρότερη) και πως η καλόπιστη παράθεση του θα δεχθεί ΚΑΚΟΠΙΣΤΕΣ αμφισβητήσεις κανένας δεν θα τολμήσει να γράψει πέρα από αυτούς που είναι ήδη κολλητοί, δηλαδή την κλίκα.

Όπερ έδει δείξε!

ρε giane...ρε giane....

Επισκέπτης

Όπερ έδει δείξε!
ε και???
ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λες..
στην καραπουτσακλαρα του..
το site εχει τοσα μελη που ενδιαφερονται για ct,που ολο & καποιος θα βρεθει να του πει ευγε(αν αυτο επιζητει)& βεβαια να καταλαβει ποιοι παραθετουν πραγματικες κριτικες & ποιοι προμοταρουν(αν αυτο συμβαινει)..
εγω δεν ξερω κανενα απο τους citytourηστακηδες & εγραψα κριτικη για τον αγιο βασιλη..
ακομη γελανε μαζι μου..
στο καυλι μου..
αμα δεν παθω,πως θα μαθω???
τους ηξερα & απο εχτες για να τους ντραπω???
μηπως οσοι γελανε,δεν εχουν φαει πακετο???
τι σκαλωματα ειναι αυτα ρε φιλε???

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Όπερ έδει δείξε!
Αφελής και.....unforgiven
Παράτα τα γιατρέ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΙΚΑ!!!!!! ;)
:2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Επισκέπτης
Δικια σου λεξη !!!! :grin: :grin: :grin:
& αυτη..
οπως επισης τα
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
κλαμαααααααααααααααααααααα..
πικραααααααααααααααααα..
δεν γαμαω στρακια..
αν τα μελη μου εδιναν ενα ευρω καθε φορα που τα χρησιμοποιουν,θα ειχα γαμησει το μισο ανατολικο μπλοκ λεμε..
γεωπα,σπαμ ρε..

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μαθαινω μαστορα,μαθαινω..
Κουφαλα στα γεραματα !!!!

%CE%98%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%9F+2.jpg

Επισκέπτης
γάμησε τα...πήρε φόρα ο πλέζουρας και θ αναστενάξουν οι σουμιέδες των ξενοδοχείων....φυλάττε τον κώλο σας ρεεεεε......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσενα δεν σε βγαζω απο το εβδομαδιαιο προγραμμα,οποτε παψε να σκουζεις πιτσουνοπνιχτη..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ε και???
ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι οπως τα λες..
στην καραπουτσακλαρα του..
το site εχει τοσα μελη που ενδιαφερονται για ct,που ολο & καποιος θα βρεθει να του πει ευγε(αν αυτο επιζητει)& βεβαια να καταλαβει ποιοι παραθετουν πραγματικες κριτικες & ποιοι προμοταρουν(αν αυτο συμβαινει)..
εγω δεν ξερω κανενα απο τους citytourηστακηδες & εγραψα κριτικη για τον αγιο βασιλη..
ακομη γελανε μαζι μου..
στο καυλι μου..
αμα δεν παθω,πως θα μαθω???
τους ηξερα & απο εχτες για να τους ντραπω???
μηπως οσοι γελανε,δεν εχουν φαει πακετο???
τι σκαλωματα ειναι αυτα ρε φιλε???

Συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις σου γι αυτό και συνεχίζω να ποστάρω στο θρεντ.
Στην τελική όπως έγραψες στην καραπουτσακλάρα μου!

Υποθέτω όμως πως δεν είναι όλοι ισχυροί χαρακτήρες και συνεπώς πολλοί αποθαρρύνονται από το να συμμετέχουν κι έτσι το θρεντ γίνεται "ελιτίστικο"!

Μπορεί και να είμαι γεροπαράξενος, αλλά ακούστε και μια άλλη άποψη...

Τέλος πάντων το εξαντλήσαμε κι αυτό! (Πάντως εγώ δεν επανέρχομαι επί του θέματος έστω και προκαλούμενος :grin: :grin: )

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εφαπαξ???
γιατι καλα μουνια & φτηνα εχει ο μπλιμπλικης..
εγω μονο αγιους βασιληδες..
Κατσε το διορθωσα !!!!
εφαπαξ???
γιατι καλα μουνια  εχει ο μπλιμπλικης..
εγω μονο αγιους βασιληδες..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom