Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω πλεον θεωρω αδιψευστα στοιχεια μονο τις φωτος του προεδρα!
Ποσταρε φωτος αλλα μην μας το χαλασεις κ βαλεις στοιχεια  :2funny: :2funny: :2funny:
Με μουρη, χωρις μουρη, με σενα μεσα..............οτι γουσταρεις ρε παιδι μου!  :rockon:
Οκ χωρις στοιχεια !!!!
Εσυ το ζητησες να γινει δυσκολο το Quiz !!! :grin:

picture0599.jpg

A μην ξεχαστω !!!
Εγω [size=30pt]ΜΑΥΡΟ[/size] στην ψηφοφορια !!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μην πας καλυτερα εαν δεν εχει φτιαξει τα βυζια της γιατι απλωνουν !!!!
Οταν θυμηθω θα σου πω !!!

Θα έπαιρνα όρκο ότι την είχα συνδυάσει με καλές κριτικές αλλά η μνήμη παίζει περίεργα παιχνίδια, ειδικά όταν είναι ram του κάτω κεφαλιού...
Για αυτό έψαχνα το όνομά της...
Δεκτό το σχόλιο, ψάχνω άλλα τώρα!
Thanks!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

giamoutsos

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
11
Like
45
Πόντοι
10
A μην ξεχαστω !!!
Εγω [size=30pt]ΜΑΥΡΟ[/size] στην ψηφοφορια !!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
[/quote]

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Μήπως tresurert έχεις καμμία φώτο απ' το κοριτσάκι πίσω απ' τον Μαυρογιαλούρο ; Καλό φαίνεται  :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
giamoutsos Τσιμπα αυτη που ζηταει ο οργανισμος σου  να δεις και ασε τα σχολια !!! ;) ;) ;) ;)

30180030.jpg

54537657.jpg

bliblikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν μαθαίνουν οι πολλοί. Να ευχαριστήσω τον φίλο που μου τη σύστησε ανεπιφύλακτα και να πω δημόσια ότι αυτό είναι συναδελφικότητα. Χαλάλι το 300άρι που τίμησε μέχρι τελευταίου σεντ αλλά τελικά είναι και πιο λίγο από 250+50CIM+100alevel που ζητάει η κάθε μπουρούχα ή το 300άρι που ζητάει η κάθε πλαστική 30φεύγα bimbo "ειδικού χειρισμού" ή τα 300 που ζητάει πολυδιαφημισμένη επίσης 30φεύγα με μισές υπηρεσίες. Και το καλύτερο: της είπα για το site και μάλλον το ξέρει καλά και με παρακάλεσε να μή βάλω κριτική!

Τελικά σκέφτομαι ότι θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας τις επιλογές του και τα κονέ του. Αλλιώς κινδυνεύουμε να φάμε τις μούφες ίσως και περισσότερο από αν δεν παρακολουθούσαμε το site.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ωχ κιαλλος Κaterinos !!!
Μην διαβαζεις τοτε σου κανει κακο !!!

bliblikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πρόεδρε με κάθε σεβασμό έπρεπε να τα πω και να τα χώσω λίγο. Αυτά και ας είμαι Κατερίνος.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν μαθαίνουν οι πολλοί. Να ευχαριστήσω τον φίλο που μου τη σύστησε ανεπιφύλακτα και να πω δημόσια ότι αυτό είναι συναδελφικότητα. Χαλάλι το 300άρι που τίμησε μέχρι τελευταίου σεντ αλλά τελικά είναι και πιο λίγο από 250+50CIM+100alevel που ζητάει η κάθε μπουρούχα ή το 300άρι που ζητάει η κάθε πλαστική 30φεύγα bimbo "ειδικού χειρισμού" ή τα 300 που ζητάει πολυδιαφημισμένη επίσης 30φεύγα με μισές υπηρεσίες. Και το καλύτερο: της είπα για το site και μάλλον το ξέρει καλά και με παρακάλεσε να μή βάλω κριτική!

Τελικά σκέφτομαι ότι θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας τις επιλογές του και τα κονέ του. Αλλιώς κινδυνεύουμε να φάμε τις μούφες ίσως και περισσότερο από αν δεν παρακολουθούσαμε το site.
Τότε φίλε...τι ακριβώς κάνεις εδώ?
Δεν μας λες ποια είναι να πάμε να την αποθεώσουμε και εμείς?
Γιατί στο τέλος τέλος θα την βρούμε...και θα της αρέσει τελικά!!!!!
Στο λέω στα σίγουρα αυτό!!!!
Απλώς εσύ αγορίνα κακό θα της έκανες...όχι καλό!!!!
Με κάθε σεβασμό στην γνώμη σου!!!!
Άλλο που εσύ δεν σέβεσαι την δική μας με αυτά που έγραψες!!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πρόεδρε με κάθε σεβασμό έπρεπε να τα πω και να τα χώσω λίγο. Αυτά και ας είμαι Κατερίνος.
Οκ αλλα εαν τα κρατας για την παρτη σου τοτε χαλαλι σου και δεν εχεις θεση εδω μεσα !!!!
Εμεις ειμαστε μαλλον οι ΜΑΛΑΚΕΣ που οταν βρισκουμε κατι καλο το περναμε στο πληθος !!!
Καλυτερα να μην εγραφες τιποτα οπως κανεις εδω και καιρο μαλλον !!!
Thanks !!!!
And
Sorry !!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

O άνθρωπος έχει 11 ποστ! Πέρασε καλά με μία κοπέλα και ενδεχομένως να είχε τη διάθεση να μας πει πια και πως αν δεν υπήρχε ο εξυπνακισμός του "Σιγά τώρα μην ξέρεις και εσύ κάτι! Δεν είναι αυτή κι αν είναι αυτή κάπου άκουσα πως δεν είναι καλή κλπ".
Οπότε μετά να μην λέτε γιατί δεν μοιράζονται νέοι τις εμπειρίες τους δημόσια και κυκλοφορούν μόνο με π.μ. μεταξύ φίλων...
Αφού τους τρομάζετε  :tickedoff: :tickedoff:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom