str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θυμάται κάποιος συναγωνιστής το παλιο όνομα της κάτωθι κορασίδας;
Μην πας καλυτερα εαν δεν εχει φτιαξει τα βυζια της γιατι απλωνουν !!!!Θυμάται κάποιος συναγωνιστής το παλιο όνομα της κάτωθι κορασίδας;
Οκ χωρις στοιχεια !!!!Εγω πλεον θεωρω αδιψευστα στοιχεια μονο τις φωτος του προεδρα!
Ποσταρε φωτος αλλα μην μας το χαλασεις κ βαλεις στοιχεια
Με μουρη, χωρις μουρη, με σενα μεσα..............οτι γουσταρεις ρε παιδι μου!
Μην πας καλυτερα εαν δεν εχει φτιαξει τα βυζια της γιατι απλωνουν !!!!
Οταν θυμηθω θα σου πω !!!
Οκ χωρις στοιχεια !!!!
Εσυ το ζητησες να γινει δυσκολο το Quiz !!!
A μην ξεχαστω !!!
Εγω [size=30pt]ΜΑΥΡΟ[/size] στην ψηφοφορια !!!!
Πάλι σε λάθος θρεντ είσαι!!!!giamoutsos Τσιμπα αυτη που ζηταει ο οργανισμος σου να δεις και ασε τα σχολια !!! ;) ;) ;) ;)
ΧΟΥ ΡΕ που λεει και ο Παιχτης !!!Πάλι σε λάθος θρεντ είσαι!!!!
Janet αν ενθυμουμε καλα !!!ερχοταν με τον zuzuna παλιοτερα
Τότε φίλε...τι ακριβώς κάνεις εδώ?Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν μαθαίνουν οι πολλοί. Να ευχαριστήσω τον φίλο που μου τη σύστησε ανεπιφύλακτα και να πω δημόσια ότι αυτό είναι συναδελφικότητα. Χαλάλι το 300άρι που τίμησε μέχρι τελευταίου σεντ αλλά τελικά είναι και πιο λίγο από 250+50CIM+100alevel που ζητάει η κάθε μπουρούχα ή το 300άρι που ζητάει η κάθε πλαστική 30φεύγα bimbo "ειδικού χειρισμού" ή τα 300 που ζητάει πολυδιαφημισμένη επίσης 30φεύγα με μισές υπηρεσίες. Και το καλύτερο: της είπα για το site και μάλλον το ξέρει καλά και με παρακάλεσε να μή βάλω κριτική!
Τελικά σκέφτομαι ότι θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας τις επιλογές του και τα κονέ του. Αλλιώς κινδυνεύουμε να φάμε τις μούφες ίσως και περισσότερο από αν δεν παρακολουθούσαμε το site.
Οκ αλλα εαν τα κρατας για την παρτη σου τοτε χαλαλι σου και δεν εχεις θεση εδω μεσα !!!!Πρόεδρε με κάθε σεβασμό έπρεπε να τα πω και να τα χώσω λίγο. Αυτά και ας είμαι Κατερίνος.
Εγώ θα ψηφίσω τη μελαχρινή ... δαγκωτό