Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (1 μέλη και 73 επισκέπτες)

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Aκου οταν εισαι γκαντεμης και εδω να πας θα εχει σπασει το ποδι της τουλαχιστον !!!
Οποτε alohaaaaaaaaaa  παντα το τελευταιο Date του Tour please !!!! :grin:

img7506o.jpg

:grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εχουμε εδω περα κατι που δεν ξερω !!!!

Εχει κωλο στο Profile της οκ θα παει ο Μπογιας !!! :grin: :grin:
Μπόγιας = Κώστας......!!!!!
Για τους μη γνωρίζοντες!!!! :2funny:
Πάντως είσαι πολύ σκληρός μαζί του...να το ξέρεις!!! :birdman:
Πάλι με χρόνια με καιρούς...πάλι δόξες θα έχει!!!!! :sunglasses:
ΑΑΑΑΑ....να μην ξεχάσω...ξανάρχεται!!!
Πιστεύω να έχει βελτιωθεί!!!!!! :huh:
Και να έχει χάσει και 4-5 κιλά!!!! :grin:

Συνημμένα

• Isis3.jpg
    Isis3.jpg
    107,6 KB · Εμφανίσεις: 24

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Παντως πρωτη φορα βλεπω 2 πραγματα:
1. τοση διχονοια που μπορει να προκαλεσει ενα μουνι
2. μουνι με εγχειριδιο, manual και τεχνικη υποστηριξη
εγω δεν την εχω συναντησει, ουτε εχω ανταλλαξει μηνυματα, αλλα με ολα αυτα μου δημιουργηθηκε η εντυπωση πως πρεπει να την δω αμεσα... Ακου βιζιτα με user's manual!!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
User's Manual  και χωρίς εγγύηηση χιλιομέτρων και εξουσιοδοτημένο service  ;)
Από οδική βοήθεια ?  ;)

Πάντως πέρα από την πλάκα, από όλη την φιλολογία εδώ μέσα έχω καταλάβει ότι η Λολίτα μάλλον απευθύνεται σε ένα ειδικό κοινό.
Εγώ για παράδειγμα από όσα έχω διαβάσει δεν θα ενδιαφερόμουν να την δω
εγω δεν την εχω συναντησει, ουτε εχω ανταλλαξει μηνυματα, αλλα με ολα αυτα μου δημιουργηθηκε η εντυπωση πως πρεπει να την δω αμεσα... Ακου βιζιτα με user's manual!!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Πάντως φίλοι μου αυτή την ώρα έχει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή των Φακέλλων με θέμα την Επέτειο της Πτώσεως του Τείχους του Βερολίνου

Πιστεύω ότι αν δεν είχε καταρρεύσει το λεγόμενο "Ανατολικό Μπλοκ" ίσως αυτό το thread καθώς και πολλά άλλα εδώ μέσα να μην είχαν λόγο ύπαρξης ή θα είχαν σίγουρα πολύ λιγότερες σελίδες

Ίσως και εμείς να είχαμε και λίγο πιο γεμάτα πορτοφόλια, αλλά θα είχαμε γ....ει λιγότερες μ.....ες στη ζωή μας? Είναι μία πιθανότητα, δεν νομίζετε ?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275
Λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να συμμετάσχω στη συζήτηση καθημερινά, αλλά παρατηρώ ότι είστε παραγωγικότατοι σε σχόλια, και από διάθεση πάμε μια χαρά!!!  :grin:

Απλά δυο σχόλια με βάση τις δικές μου εμπειρίες για την πρόσφατη φιλολογία για τις stars του thread, τα βίτσια τους, τις κριτικές μας, κλπ :

(1) Η ζωή είναι σύνθετη, το άθλημα είναι μόνο για ευχαρίστηση και να ξεσκάμε λιγάκι. Όχι δηλαδή για να βάζουμε σκοτούρες στο κεφάλι μας με τα βίτσια και τις ιδιαιτερότητες της καθεμιάς. Εκτός και αν κάποιοι έχουν τόσο χρόνο, χρήμα και διάθεση που έχουν κάνει το άθλημα επαγγελματικό, για αυτούς δεν ισχύουν τα σχόλιά μου και με γεια τους και  χαρά τους.
(2) Συνέχεια και συνέπεια του πρώτου είναι ότι όσες κοπέλες είναι "δύσκολες" να πάνε από εκεί που ήρθανε, εκτός και αν έχουμε μαζοχιστικές τάσεις και πάμε γυρεύοντας.
(3) Έρωτες, φιλίες κλπ με ct απαγορεύονται γιατί πάντα υπάρχει υστεροβουλία, και από τα δύο μέρη. Όπως έχει άλλωστε πει και η αγαπητή του Προέδρου "A man in love is like a clipped coupon--it's time to cash in."
(4) Να μην βγάζουμε συμπεράσματα για τρίτους στηριζόμενοι σε γενικόλογες κρίσεις τρίτων ή με βάση μόνον την εξωτερική εμφάνιση. Μόνον η προσωπική επαφή μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία του πραγματικού χαρακτήρα (όχι ότι και πάλι δεν γίνονται λάθη). Άρα απόψεις για το τι φανταζόμαστε ότι είναι κάποια καλό είναι να αποφεύγονται αν δεν ξέρουμε προσωπικά τι παίζει. Πολλάκις την έχω προσωπικά πατήσει σε αυτό, αλλά τι να κάνουμε «γηράσκω αεί διδασκόμενος».
(5) Καλό το καλαμπούρι και τα σχόλια μέσα στο thread αλλά γράψτε και κριτικές βρε παιδιά, να μένει και κάτι χρηστικό. Το να ψάχνει κάποιος για μια «Ρούλα» σε 2000+ σελίδες είναι ψήλοι στα άχυρα. Μια κριτική όμως φέρνει την «Ρούλα» ένα Citytours, ‘Αναζήτηση’ μακριά.

Αυτά και καλές επιλογές σε όλους…  :)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
πολυ σωστη η επαγωγικη σου προσεγγιση συναγωνιστη!
προσωπικα, για αρκετα χρονια ειχα τον υμνο της ΕΣΣΔ ως ringtone και την φατσα του Γκορμπατσωφ ως ταπετσαρια στο κινητο μου...
Εχω δε μια υποψια, οτι μετα την πρωτη μου επισκεψη στο Βιλνιους το 2005, δεν εχω γαμησει ελληνιδα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Πάντως φίλοι μου αυτή την ώρα έχει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή των Φακέλλων με θέμα την Επέτειο της Πτώσεως του Τείχους του Βερολίνου

Πιστεύω ότι αν δεν είχε καταρρεύσει το λεγόμενο "Ανατολικό Μπλοκ" ίσως αυτό το thread καθώς και πολλά άλλα εδώ μέσα να μην είχαν λόγο ύπαρξης ή θα είχαν σίγουρα πολύ λιγότερες σελίδες

Ίσως και εμείς να είχαμε και λίγο πιο γεμάτα πορτοφόλια, αλλά θα είχαμε γ....ει λιγότερες μ.....ες στη ζωή μας? Είναι μία πιθανότητα, δεν νομίζετε ?
το post ηταν παραθεση...

πολυ σωστη η επαγωγικη σου προσεγγιση συναγωνιστη!
προσωπικα, για αρκετα χρονια ειχα τον υμνο της ΕΣΣΔ ως ringtone και την φατσα του Γκορμπατσωφ ως ταπετσαρια στο κινητο μου...
Εχω δε μια υποψια, οτι μετα την πρωτη μου επισκεψη στο Βιλνιους το 2005, δεν εχω γαμησει ελληνιδα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
η χθεσινή είχε φοβερή θέα...what a view!!!! a view to a kill!

http://[URL unfurl="true"]www.danheller.com/images/California/SanFrancisco/GoldenGate/ggb-moon-10-big.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Photoshop!!!!!

Σιγά μην έχει τόσα φώτα η Golden Gate και να φαίνεται έτσι το φεγγάρι με τόση ομίχλη.

Και μετά διαμαρτυρείστε για τις Ctουρίστριες......

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Όμως εδώ πληρώνεις?
Ενώ για τις CT καταβάλλεις τον οβολό σου ή έστω προτίθεσαι να τον καταβάλλεις βάσει υπηρεσιών και φωτογραφιών
Photoshop!!!!!

Σιγά μην έχει τόσα φώτα η Golden Gate και να φαίνεται έτσι το φεγγάρι με τόση ομίχλη.

Και μετά διαμαρτυρείστε για τις Ctουρίστριες......
http://[URL unfurl="true"]www.danheller.com/images/California/SanFrancisco/GoldenGate/ggb-moon-10-big.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

nickythegreek

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
11
Like
15
Πόντοι
10
άν αυτό που είδα είναι 22 y.o....τότε γάμησέ τα κι άφησέ τα....

τουλάχιστον 26-27...
Ειναι ετσι τουλαχιστον φιλε η ειναι fake? Απο service ?Mην τα κλεμε γιατι δεν περισσευουν τελευταια!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom