Λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να συμμετάσχω στη συζήτηση καθημερινά, αλλά παρατηρώ ότι είστε παραγωγικότατοι σε σχόλια, και από διάθεση πάμε μια χαρά!!!
Απλά δυο σχόλια με βάση τις δικές μου εμπειρίες για την πρόσφατη φιλολογία για τις stars του thread, τα βίτσια τους, τις κριτικές μας, κλπ :
(1) Η ζωή είναι σύνθετη, το άθλημα είναι μόνο για ευχαρίστηση και να ξεσκάμε λιγάκι. Όχι δηλαδή για να βάζουμε σκοτούρες στο κεφάλι μας με τα βίτσια και τις ιδιαιτερότητες της καθεμιάς. Εκτός και αν κάποιοι έχουν τόσο χρόνο, χρήμα και διάθεση που έχουν κάνει το άθλημα επαγγελματικό, για αυτούς δεν ισχύουν τα σχόλιά μου και με γεια τους και χαρά τους.
(2) Συνέχεια και συνέπεια του πρώτου είναι ότι όσες κοπέλες είναι "δύσκολες" να πάνε από εκεί που ήρθανε, εκτός και αν έχουμε μαζοχιστικές τάσεις και πάμε γυρεύοντας.
(3) Έρωτες, φιλίες κλπ με ct απαγορεύονται γιατί πάντα υπάρχει υστεροβουλία, και από τα δύο μέρη. Όπως έχει άλλωστε πει και η αγαπητή του Προέδρου "A man in love is like a clipped coupon--it's time to cash in."
(4) Να μην βγάζουμε συμπεράσματα για τρίτους στηριζόμενοι σε γενικόλογες κρίσεις τρίτων ή με βάση μόνον την εξωτερική εμφάνιση. Μόνον η προσωπική επαφή μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία του πραγματικού χαρακτήρα (όχι ότι και πάλι δεν γίνονται λάθη). Άρα απόψεις για το τι φανταζόμαστε ότι είναι κάποια καλό είναι να αποφεύγονται αν δεν ξέρουμε προσωπικά τι παίζει. Πολλάκις την έχω προσωπικά πατήσει σε αυτό, αλλά τι να κάνουμε «γηράσκω αεί διδασκόμενος».
(5) Καλό το καλαμπούρι και τα σχόλια μέσα στο thread αλλά γράψτε και κριτικές βρε παιδιά, να μένει και κάτι χρηστικό. Το να ψάχνει κάποιος για μια «Ρούλα» σε 2000+ σελίδες είναι ψήλοι στα άχυρα. Μια κριτική όμως φέρνει την «Ρούλα» ένα Citytours, ‘Αναζήτηση’ μακριά.
Αυτά και καλές επιλογές σε όλους…