Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Για να ακούσω τώρα τους γνώστες.......Ariana φίλη της Avra (Nina) τώρα στην Αθήνα??????????????
κατα την προσωικη μου γνωμη ισως απο τις ποιο ποιοτικες λιθουανικες τανες full service και κωλοπαιδι στον χαρακτηρα οπως ολες αλλοστε. :knockinb:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κατα την προσωικη μου γνωμη ισως απο τις ποιο ποιοτικες λιθουανικες τανες full service και κωλοπαιδι στον χαρακτηρα οπως ολες αλλοστε. :knockinb:
Ελα ρε γιατι το λες αυτο !!! :2funny: :2funny: :2funny:

moneyh.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε μην λετε χαζομαρες ολες καλες ειναι, οι κακες ειναι ολες στη φυλακη  :headbang: :headbang:

Λοιπόν, έχω αναφερθεί ξανά στο θέμα, αλλά η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως! :cheesy: :cheesy:

Είναι αδιαμφισβήτητο πως ΟΛΕΣ οι πουτάνες στις μέρες μας επιλέγουν αυτή την δουλειά για
να βγάλουν ΠΟΛΛΑ λεφτά. Τι ακριβώς τα κάνει η καθεμία ποικίλει. Άλλη τα τρώει στα λούσα άλλη τα μαζεύει για να φιάξει περιουσία στην πατρίδα της. Μια φορά "Στόχος είναι τα λεφτά" που λέει και η Τζουλάρα.
Οι ιστορίες για τους φοβερούς σωματέμπορους που φέρνουν κορίτσια παρά την θέλησή τους τα οποία κακοπερνάνε σε άθλιες συνθήκες, για όποιον έχει μια σχετική γνώση της πιάτσας είναι για γέλια. Βέβαια κάποιοι ξύπνιοι ακόμα απομυζούν κονδύλια από τους κουτόφραγκους της Ε.Ε. για να περιθάλψουν τα θύματα του τράφικινγκ!! :2funny: :2funny: (ενδέχεται μετά να τα τρώνε σε C.T.)

Από την άλλη όλες οι πουτάνες δεν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, ούτε την ίδια συμπεριφορά, ούτε την ίδια μόρφωση, ούτε καν την ίδια όρεξη για σεξ. Οπότε το να γενικεύουμε είναι λάθος και τελικά σε κακό μας βγαίνει, γιατί πραγματικά κάποιες είναι για μπουνιές και αυτές πρωτίστως πρέπει να καταδειχθούν και να εκδιωχθούν από το χώρο.

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εχω την εντυπωση οτι τελικα ΟΛΟ αυτο περι CT, CG, GF, PS (κ αλλων αρχικων) το περνουμε πολυ στα σοβαρα............στην πραγματικοτητα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα παιχνιδι ενηλικων, κ οπως ολα τα παιχνιδια απλα πρεπει να το ευχαριστηθουμε!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τωρα αν καποιοι απο εμας μπορουν να το πανε κ λιγο παραπερα...............ακομα καλυτερα!
Π.Χ. Ο προεδρος βγαζει πανω τους την καλλιτεχνικη του φυση (κ οχι μονο), αλλος τις βγαζει βολτα (για να μην πω ονομα)...............εμενα ας πουμε με ερωτευονται κ δεν μου καθονται...........ακου ανωμαλιες!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εχω την εντυπωση οτι τελικα ΟΛΟ αυτο περι CT, CG, GF, PS (κ αλλων αρχικων) το περνουμε πολυ στα σοβαρα............στην πραγματικοτητα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα παιχνιδι ενηλικων, κ οπως ολα τα παιχνιδια απλα πρεπει να το ευχαριστηθουμε!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τωρα αν καποιοι απο εμας μπορουν να το πανε κ λιγο παραπερα...............ακομα καλυτερα!
Π.Χ. Ο προεδρος βγαζει πανω τους την καλλιτεχνικη του φυση (κ οχι μονο), αλλος τις βγαζει βολτα (για να μην πω ονομα)...............εμενα ας πουμε με ερωτευονται κ δεν μου καθονται...........ακου ανωμαλιες!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!! :rockon:
:offtopic:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...., αλλος τις βγαζει βολτα (για να μην πω ονομα).........
πες του τουλάχιστον να έχει κλειστή την κουκούλα και ποτέ με μηχανάκι, τουλάχιστον το χειμώνα για να μην κρυολογούν τα κορίτσια και ακυρώνουν ραντεβού με άλλους

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πες του τουλάχιστον να έχει κλειστή την κουκούλα και ποτέ με μηχανάκι, τουλάχιστον το χειμώνα για να μην κρυολογούν τα κορίτσια και ακυρώνουν ραντεβού με άλλους
Απαπαπαπα!
Γιατι τετοια κακια???????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mε ποδηλατο πηγε και την πηρε !!!
Τσαμπα η προπονηση καθε πρωι !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Διαλεξε !!!

1761387n.jpg

Ρε αντε κ ...........
Εγω σταματαω να μιλαω μαζι σου, εχεις καταντησει εκνευριστικος!  :headbang:
Εισαι μονοφαγας (τα καλα τα κρατας για παρτη σου), αντιεξυπηρετικος (για να δωσεις μια πληροφορια μας βγαζεις την πιστη) κ αντιτουριστικος (με αυτα που ποσταρεις θα τις διωξεις ολες τις τουριστριες)..............εγω κοβω μαζι σου! ΤΕΛΟΣ (που λεει κ ενας φιλος μου)!  :tickedoff:

Τα ως ανω ανακαλουνται σε περιπτωση που δωσεις info για τις εικονιζομενες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αυτές κάπου τις ξέρω......
Θα τα πούμε το καλοκαιράκι!!!!!!
Εσυ κοιτα να δωσεις τιποτα info για την "κοπελα που ειναι απο σπιτι" για να βολευτουμε κ εμεις οι ανυπαντροι κ αστα αυτα!
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
    Ο Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια:

"Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα.
    Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες.
    Αν αγοράσουμε pc, πάνε στην Ινδία.
    Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα.
    Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία.
    Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία.
    Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες,
     γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που παράγονται στις ΗΠΑ.
    Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."
Με αφορμη το post του συναγωνιστη jimboulis, νομιζω οτι θα ειχε ενδιαφερον ενα thread για τις αμερικανες πουτανες! Προσωπικα εχω ελαχιστη εμπειρια, διοτι οταν ειχα παει στο Μαιαμι, ειχα παει να συναντησω γκομενα που ειχα γνωρισει σε chat  :jerking:
ενταξει, καλο μωρο, δηλαδη τι μωρο, 35ρα πρεπει να ητανε, αλλα το θεμα ειναι οτι εχασα ολο το "εργο" που παιζοτανε τριγυρω. Πηρα βεβαια μια τανα απο ενα στριπτιζαδικο, επιπεδου playboy εμφανισιακα, αλλα νομιζω οτι ειναι πολλα που δεν "ειδα"...
αν καποιος ή καποιοι συναγωνιστες εχουν εγκυρη αποψη για το θεμα, καλο θα ειναι να ενημερωσουν ανοιγοντας ενα thread...

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τι εκανε παλι ο προεδρας...........
Τρεχα αποστοληηηηηηηηηηηηηη! Βαλε κριτικες, κανε copy-paste..........κανε κατι γιατι χανομαστε!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom