κατα την προσωικη μου γνωμη ισως απο τις ποιο ποιοτικες λιθουανικες τανες full service και κωλοπαιδι στον χαρακτηρα οπως ολες αλλοστε.Για να ακούσω τώρα τους γνώστες.......Ariana φίλη της Avra (Nina) τώρα στην Αθήνα??????????????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ελα ρε γιατι το λες αυτο !!!κατα την προσωικη μου γνωμη ισως απο τις ποιο ποιοτικες λιθουανικες τανες full service και κωλοπαιδι στον χαρακτηρα οπως ολες αλλοστε.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Όχι όλες!!!...κατα την προσωικη μου γνωμη ισως απο τις ποιο ποιοτικες λιθουανικες τανες full service και κωλοπαιδι στον χαρακτηρα οπως ολες αλλοστε.
Ποσα ξερεις ποσα ξερεις εσυ..........Όχι όλες!!!...
Ρε μην λετε χαζομαρες ολες καλες ειναι, οι κακες ειναι ολες στη φυλακη
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Έτσι όπως το πάνε αυτές....εκεί θα καταλήξουν!!! ;)Ρε μην λετε χαζομαρες ολες καλες ειναι, οι κακες ειναι ολες στη φυλακη
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Ρε μην λετε χαζομαρες ολες καλες ειναι, οι κακες ειναι ολες στη φυλακη
Λοιπόν, έχω αναφερθεί ξανά στο θέμα, αλλά η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως!
Είναι αδιαμφισβήτητο πως ΟΛΕΣ οι πουτάνες στις μέρες μας επιλέγουν αυτή την δουλειά για
να βγάλουν ΠΟΛΛΑ λεφτά. Τι ακριβώς τα κάνει η καθεμία ποικίλει. Άλλη τα τρώει στα λούσα άλλη τα μαζεύει για να φιάξει περιουσία στην πατρίδα της. Μια φορά "Στόχος είναι τα λεφτά" που λέει και η Τζουλάρα.
Οι ιστορίες για τους φοβερούς σωματέμπορους που φέρνουν κορίτσια παρά την θέλησή τους τα οποία κακοπερνάνε σε άθλιες συνθήκες, για όποιον έχει μια σχετική γνώση της πιάτσας είναι για γέλια. Βέβαια κάποιοι ξύπνιοι ακόμα απομυζούν κονδύλια από τους κουτόφραγκους της Ε.Ε. για να περιθάλψουν τα θύματα του τράφικινγκ!! (ενδέχεται μετά να τα τρώνε σε C.T.)
Από την άλλη όλες οι πουτάνες δεν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, ούτε την ίδια συμπεριφορά, ούτε την ίδια μόρφωση, ούτε καν την ίδια όρεξη για σεξ. Οπότε το να γενικεύουμε είναι λάθος και τελικά σε κακό μας βγαίνει, γιατί πραγματικά κάποιες είναι για μπουνιές και αυτές πρωτίστως πρέπει να καταδειχθούν και να εκδιωχθούν από το χώρο.
Εχω την εντυπωση οτι τελικα ΟΛΟ αυτο περι CT, CG, GF, PS (κ αλλων αρχικων) το περνουμε πολυ στα σοβαρα............στην πραγματικοτητα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα παιχνιδι ενηλικων, κ οπως ολα τα παιχνιδια απλα πρεπει να το ευχαριστηθουμε!
Τωρα αν καποιοι απο εμας μπορουν να το πανε κ λιγο παραπερα...............ακομα καλυτερα!
Π.Χ. Ο προεδρος βγαζει πανω τους την καλλιτεχνικη του φυση (κ οχι μονο), αλλος τις βγαζει βολτα (για να μην πω ονομα)...............εμενα ας πουμε με ερωτευονται κ δεν μου καθονται...........ακου ανωμαλιες!
Τωρα αν καποιοι απο εμας μπορουν να το πανε κ λιγο παραπερα...............ακομα καλυτερα!
Π.Χ. Ο προεδρος βγαζει πανω τους την καλλιτεχνικη του φυση (κ οχι μονο), αλλος τις βγαζει βολτα (για να μην πω ονομα)...............εμενα ας πουμε με ερωτευονται κ δεν μου καθονται...........ακου ανωμαλιες!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!Εχω την εντυπωση οτι τελικα ΟΛΟ αυτο περι CT, CG, GF, PS (κ αλλων αρχικων) το περνουμε πολυ στα σοβαρα............στην πραγματικοτητα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα παιχνιδι ενηλικων, κ οπως ολα τα παιχνιδια απλα πρεπει να το ευχαριστηθουμε!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
πες του τουλάχιστον να έχει κλειστή την κουκούλα και ποτέ με μηχανάκι, τουλάχιστον το χειμώνα για να μην κρυολογούν τα κορίτσια και ακυρώνουν ραντεβού με άλλους...., αλλος τις βγαζει βολτα (για να μην πω ονομα).........
Απαπαπαπα!πες του τουλάχιστον να έχει κλειστή την κουκούλα και ποτέ με μηχανάκι, τουλάχιστον το χειμώνα για να μην κρυολογούν τα κορίτσια και ακυρώνουν ραντεβού με άλλους
Γιατι τετοια κακια???????
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Mε ποδηλατο πηγε και την πηρε !!!πες του τουλάχιστον να έχει κλειστή την κουκούλα και ποτέ με μηχανάκι, τουλάχιστον το χειμώνα για να μην κρυολογούν τα κορίτσια και ακυρώνουν ραντεβού με άλλους
Τσαμπα η προπονηση καθε πρωι !!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
χτύπημα κάτω από την ζώνη...
Κ ποιος εκανε πεταλι?Mε ποδηλατο πηγε και την πηρε !!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ρε αντε κ ...........Διαλεξε !!!
Εγω σταματαω να μιλαω μαζι σου, εχεις καταντησει εκνευριστικος!
Εισαι μονοφαγας (τα καλα τα κρατας για παρτη σου), αντιεξυπηρετικος (για να δωσεις μια πληροφορια μας βγαζεις την πιστη) κ αντιτουριστικος (με αυτα που ποσταρεις θα τις διωξεις ολες τις τουριστριες)..............εγω κοβω μαζι σου! ΤΕΛΟΣ (που λεει κ ενας φιλος μου)!
Τα ως ανω ανακαλουνται σε περιπτωση που δωσεις info για τις εικονιζομενες!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Αυτές κάπου τις ξέρω......Διαλεξε !!!
Θα τα πούμε το καλοκαιράκι!!!!!!
Εσυ κοιτα να δωσεις τιποτα info για την "κοπελα που ειναι απο σπιτι" για να βολευτουμε κ εμεις οι ανυπαντροι κ αστα αυτα!Αυτές κάπου τις ξέρω......
Θα τα πούμε το καλοκαιράκι!!!!!!
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Με αφορμη το post του συναγωνιστη jimboulis, νομιζω οτι θα ειχε ενδιαφερον ενα thread για τις αμερικανες πουτανες! Προσωπικα εχω ελαχιστη εμπειρια, διοτι οταν ειχα παει στο Μαιαμι, ειχα παει να συναντησω γκομενα που ειχα γνωρισει σε chatΟ Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια:
"Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα.
Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες.
Αν αγοράσουμε pc, πάνε στην Ινδία.
Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα.
Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία.
Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία.
Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες,
γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που παράγονται στις ΗΠΑ.
Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."
ενταξει, καλο μωρο, δηλαδη τι μωρο, 35ρα πρεπει να ητανε, αλλα το θεμα ειναι οτι εχασα ολο το "εργο" που παιζοτανε τριγυρω. Πηρα βεβαια μια τανα απο ενα στριπτιζαδικο, επιπεδου playboy εμφανισιακα, αλλα νομιζω οτι ειναι πολλα που δεν "ειδα"...
αν καποιος ή καποιοι συναγωνιστες εχουν εγκυρη αποψη για το θεμα, καλο θα ειναι να ενημερωσουν ανοιγοντας ενα thread...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 617K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά