4. Στο βασικό τώρα, το ακάπωτο πρωκτικό. Εμένα τα προφυλακτικά τα έβγαλε από την τσάντα της με το που κάθησε στο κρεβάτι και ούτε ακάπωτο πρωκτικό, ούτε κολπικό μου πρότεινε. (Στοματικό ελεύθερο κάναμε αλλά όλες έτσι κάνουν, μάλλον γιατί εμείς το απαιτούμε).
Να δεχθώ πως σε κάποιους πρότεινε ακάπωτο πρωκτικό και αυτοί δέχθηκαν και χάρηκαν κι όλας! Αυτό βέβαια αποδεικνύει (αν αληθεύει!) πως η συγκεκριμένη είναι χαζή, όμως οι πελάτες ήταν ακόμα πιο χαζοί!
Και για να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις για ασφαλές σεξ, ΟΛΕΣ οι πορνοστάρ παίρνονται ακάποτα από δεκάδες άντρες συναδέλφους τους και συχνά κατά συρροήν! (Η άλλη η ψηλή αδύνατη γυφτορουμάνα δείχνει στις φωτό που ποστάρει σαν έσκορτ να την ξεσκίζουν τέσσερεις!) Εκτός αν υποθέτουμε πως οι άντρες πορνοστάρ είναι εξ ορισμού αμόλυντοι! Οι παπαριές πως κάνουν συχνά εξετάσεις και προσέχουν κλπ ίσως να ισχύουν σε σοβαρές εταιρείες σαν την Vivid, τον Marc Dorcel κ.α. αλλά μην μου πείτε πως ο κάθε ερασιτέχνης παραγωγός στην Βουδαπέστη έχει σοβαρό σύστημα ελέγχου της υγείας των ηθοποιών του! Του πάει ο καθένας ένα χαρτί (δικό του, του ξαδέρφου του; και από πότε;) και τα βάζει σε ένα φάκελλο. Δηλαδή η Dark και η Franzeska τώρα ζήτησαν όλα τα χαρτιά των συμπρωταγωνιστών τους από τη Sirina και τους τα μετέφρασαν κι όλας, για να είναι σίγουρες;
Συνεπώς η μόνη (σχετική) προφύλαξη είναι να φοράμε ΕΜΕΙΣ προφυλακτικά! Σχετική διότι και φιλάμε και ελεύθερο στοματικό κάνουμε και το χλαμύδιο το αρπάζεις με το γλυφομούνι, το τσιμπούκι αλλά ΚΑΙ το φιλί, σε dt!
Συμπερασματικά αν δεν θέλετε να έχετε κανένα απολύτως κίνδυνο μην πηγαίνετε σε πουτάνες! Αν θέλετε να πηγαίνετε και να έχετε όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο, να έχετε την ελάχιστη δυνατή επαφή : όχι γλωσσόφιλα, στοματικό με προφύλαξη κλπ. Μόνο που τις ακριβές πουτάνες που τα κάνουν αυτά τις κράζουμε! (Ενώ φυσικά από τις φτηνές τα δεχόμαστε.)