SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Δεν διαμαρτυρετε αυτος που ρωτησε!!!!! εσυ γιατι;τι απαντηση ειναι αυτη ρε μαστορα???
καραουλι θα κανουμε???
επι του πρακτεου εχεις να γραψεις κατι???
Δεν διαμαρτυρετε αυτος που ρωτησε!!!!! εσυ γιατι;τι απαντηση ειναι αυτη ρε μαστορα???
καραουλι θα κανουμε???
επι του πρακτεου εχεις να γραψεις κατι???
ισως γιατι ενδιαφερομαι & εγω???Δεν διαμαρτυρετε αυτος που ρωτησε!!!!! εσυ γιατι;
Αντε βαλε κριτικη για Pariss τοτες.
A εσυ εχεις ξυπνηση στραβα σημερα η δεν σου εκατσε η γκομενα χτες το βραδυ !!!Αντε βαλε κριτικη για Pariss τοτες.
πολυ απλα ειναι γνωστη η ιστορια του γραφειου αυτου με τις μουφες φωτο,σχεδον ολες οι ρωσιδες που φερνει μενουν ανα 3-4 σε τριαρι διαμερισμα στο Βυρωνα,επειδη ειναι στεναχωρα εκει μεσα,μολις ξυπνησουν βγαινουν τσαρκα Παγκρατι.....αν τους κατσει και κανα εξτραδακι εχει καλως....τωρα σε πια ακριβως καφετερια θα τη βρεις τι να σου πω; καλο καιρο εχει κανε μια βολτουλα,δεν πιστευω να βρεις πολλες γυναικορωσιδοπαρεες μεσημερακι.....ισως γιατι ενδιαφερομαι & εγω???
ισως γιατι μπορει να ενδιαφερονται & καμια 50αρια ακομη???
A εσυ εχεις ξυπνηση στραβα σημερα η δεν σου εκατσε η γκομενα χτες το βραδυ !!!
Τιποτα αλλο εχουμε !!!
ενταξει μαστορα..σορρυ που δεν ξερουν ολοι την ιστορια..δεν ημουν εγω που ρωτησε σε ποια καφετερια τις βρισκεις..ουτε & εχω καμια τετοια διαθεση,οπως μαλλον & οι περισσοτεροι εδω μεσα..ο zero προφανως ρωτησε αν γαμιεται καλα & τις λοιπες σχετικες πληροφοριες που μπορει καποιος να δωσει..τα λοιπα ποσως ενδιαφερουν(τουλαχιστον εμενα)..δεν θελω να τις φακελωσω,αλλα να τις γαμησω αν αξιζει τον κοπο & το χρημα..πολυ απλα ειναι γνωστη η ιστορια του γραφειου αυτου με τις μουφες φωτο,σχεδον ολες οι ρωσιδες που φερνει μενουν ανα 3-4 σε τριαρι διαμερισμα στο Βυρωνα,επειδη ειναι στεναχωρα εκει μεσα,μολις ξυπνησουν βγαινουν τσαρκα Παγκρατι.....αν τους κατσει και κανα εξτραδακι εχει καλως....τωρα σε πια ακριβως καφετερια θα τη βρεις τι να σου πω; καλο καιρο εχει κανε μια βολτουλα,δεν πιστευω να βρεις πολλες γυναικορωσιδοπαρεες μεσημερακι.....
Ήρεμαααααααααα...........!!!!!!! ;)Μια χαρα ειμαι φιλε !!!
Απλα ψαχνε λιγουλακι και μονος εδω μεσα δεν ειναι search εριξα μια ερωτηση και πρεπει οι αλλοι να τρεξουν να απαντησουν !!!
Εαν ειχα νευριαση απλα δεν θα επερνες καμμια απαντηση !!!
όταν ο άλλος σου λέει ότι μένουν αραδιασμένες σε ντουζίνες σε τρύπες στον βύρωνα, σου απάντησε ακριβώς αυτό που σε ενδιαφέρει....αλλα να τις γαμησω αν αξιζει το χρημα..
για εσενα μαστορα..μπορει & για εμενα..αλλοι ισως να μην ενδιαφερονται για ολα αυτα..δεν υποχρεωνεται κανεις να απαντησει..ομως & η κωδικοποιηση που χρησιμοποιουν καποιοι,δεν ειναι τοσο ευκολο να αποκρυπτογραφηθει απο ολους..όταν ο άλλος σου λέει ότι μένουν αραδιασμένες σε ντουζίνες σε τρύπες στον βύρωνα, σου απάντησε ακριβώς αυτό που σε ενδιαφέρει
Που μενουν?όταν ο άλλος σου λέει ότι μένουν αραδιασμένες σε ντουζίνες σε τρύπες στον βύρωνα, σου απάντησε ακριβώς αυτό που σε ενδιαφέρει
Οχι ρε Geopa ειναι απλο δεν θα παρεις Paris !!!
Σούπερ είναι ΤΡΕΣ με έβαλες σε σκέψεις για αύριο...καμιά κριτική σου όμως δεν είδα για το μωρό;;; pleaseΠαρε και μια στα ορθια και εαν θελεις εχω και στα 4 !!!
Σούπερ είναι ΤΡΕΣ με έβαλες σε σκέψεις για αύριο...καμιά κριτική σου όμως δεν είδα για το μωρό;;; please
Και στην Σαλλονικη να παει παλι κενο δεν θα βρει μαλλον !!!Αισιόδοξος είσαι… θα βρεις κενό;
Tόσο φουλ αδερφε;;;Αισιόδοξος είσαι… θα βρεις κενό;