Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
για pse ίσως η violet? ή θα φάμε κανα μπινελίκι επειδή θα έχει τις στραβές της?

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ειχαν γραψει σε προηγουμενες σελιδες, αν θυμαμαι καλα οτι εχει ψιλοπαχυνει στα μπουτακια, καπιοι λεγαν οτι παρολα αυτα τη γουσταρουν πολυ ...  
Για να μην γραφει κανεις για φρατζεσκα πρεπει  να ειναι μαπα το καρπουζι :grin: :grin: :grin:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ριβιου εχει γραψει μονο ενας...τωρα το τι γραφετε μεσα στο φορουμ ειναι αλλο πραμα...

Εμφανισιακα σιγουρα ειναι καλη αλλα δεν ειναι το παν αυτο...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μεχρι την μεση ,απο εκει και κατω τι κανουμε alohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  !!!
Καπνιζω την Μολοχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ριβιου εχει γραψει μονο ενας...τωρα το τι γραφετε μεσα στο φορουμ ειναι αλλο πραμα...
Μονο ενας? 16 κριτικές έχει ΣΥΝ ένα τhread αφιερωμένο για την πάρτη της! Για το παρον φόρουμ μιλώ μόνο. Κλικ www.bourdela.tv/content/view/1719/1/]ΕΔΩ[/url], www.bourdela.tv/content/view/2255/1/]ΕΔΩ[/url] και www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39176.msg699394]ΕΔΩ[/url].

Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τα review του προέδρου ο οποίος είναι και ο μοναδικός που αναφέρει πως ψιλοχαλαει το γλυκο λογο περιφεριας και λιγο φορτωμενων μπουτιων. Βλέποντας και τις φωτο, πράγματι σου δημιουργείται αυτή η αίσθηση. Παρ' όλα αυτά, μου κάνει εντύπωση που οι υπόλοιπες 15 κριτικές από μέλη του φόρουμ, ΔΕΝ κάνουν λόγο για το σημείο αυτό.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι την βλεπαν στα ματια PATH !!! :2funny: :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Γιατι την βλεπαν στα ματια PATH !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Κάπως έτσι θα είναι. Άλλοι μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό και γαμάνε μέχρι τελικής πτώσης, κι άλλοι συζητάνε για την Βελούδινη Επανάσταση στους δρόμους της Πράγας.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Μεχρι την μεση ,απο εκει και κατω τι κανουμε

Ρε αρχηγέ μήν τρελαθούμε, μια χαρά κουκλί είναι, εγώ έχω επιφυλάξεις μόνο για το χαρακτήρα και το ενδεχόμενο ψώνισμά της.

Μετά το συζητάγαμε για την έρημο Γκόμπι της Μογγολίας ;), δεν θα μας φανεί αφιλόξενη η Παράγκα στη Μύκονο  :cheesy:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλα αυτο ειναι σιγουρο εδω μιλαμε για Σατομπριαν με Σως μπεαρνεζ !!!
Απλα ηταν λιγο παχυ το μοσχαρι !!! :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

τρέζουρα σε ικετεύω έλα πάρε και μένα,έχω χασούρες.Είμαι στο president στον 7ο και αγναντεύω..300 η πρώτη ώρα,500 η δεύτερη και χωρίς ανάλε,χυσιματα στις μάπες και στα λαρύγγια και αυτά που ξέρεις,οκ?δέχεσαι? :2funny:

υ.γ.το τέβε ρε γαμώτ..... :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Παχύ αδύνατο, μιλάμε όμως για γκουρμέ καταστάσεις στο Κολωνάκι, όχι για το γυράδικο η Στρούγκα στο Βοτανικό.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τρέζουρα σε ικετεύω έλα πάρε και μένα,έχω χασούρες.Είμαι στο president στον 7ο και αγναντεύω..300 η πρώτη ώρα,500 η δεύτερη και χωρίς ανάλε,χυσιματα στις μάπες και στα λαρύγγια και αυτά που ξέρεις,οκ?δέχεσαι? :2funny:

υ.γ.το τέβε ρε γαμώτ..... :grin:
Κανενα φραγκο για Φραπε εμεινε η τιποτα !!!

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Μονο ενας? 16 κριτικές έχει ΣΥΝ ένα τhread αφιερωμένο για την πάρτη της! Για το παρον φόρουμ μιλώ μόνο. Κλικ www.bourdela.tv/content/view/1719/1/]ΕΔΩ[/url], www.bourdela.tv/content/view/2255/1/]ΕΔΩ[/url] και www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39176.msg699394]ΕΔΩ[/url].

Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τα review του προέδρου ο οποίος είναι και ο μοναδικός που αναφέρει πως ψιλοχαλαει το γλυκο λογο περιφεριας και λιγο φορτωμενων μπουτιων. Βλέποντας και τις φωτο, πράγματι σου δημιουργείται αυτή η αίσθηση. Παρ' όλα αυτά, μου κάνει εντύπωση που οι υπόλοιπες 15 κριτικές από μέλη του φόρουμ, ΔΕΝ κάνουν λόγο για το σημείο αυτό.

θενκς αλλα φαινεται εχει και αλλο προφιλ η γκομενα το οποιο μου εβγαζε το σαιτ...Γαμημενη μηχανη αναζητησης...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε αρχηγέ μήν τρελαθούμε, μια χαρά κουκλί είναι, εγώ έχω επιφυλάξεις μόνο για το χαρακτήρα και το ενδεχόμενο ψώνισμά της.

Μετά το συζητάγαμε για την έρημο Γκόμπι της Μογγολίας ;), δεν θα μας φανεί αφιλόξενη η Παράγκα στη Μύκονο  :cheesy:

Παιδες, γιατι αμφισβητειτε αυτα που λεμε? Το μωρο το εχω κυκλοφορησει στην Πραγα και σας τα εχω πει. Προσωπο 9.5 βυζια φυσικα με πιερσινγ στο δεξι βυζι, ομφαλο, και νουνι. Απο την μεση και κατω λιγο απαραδεκτη. Ντυμενη με μπλου ντζιν μουναρα. Πηγαμε για φαγητο σε εστιατοριο στην Πραγα και την ετρωγαν με τα ματια τους οι θαμωνες, αλλα μπουταρες και κωλαρες. Απο χαρακτηρα ειναι καλη και δεν ειναι δυστροπη. Στο ρεβιου μου στο EG της εβαλα 6.5 για εμφανηση και 8.5-9 σε σερβις. Την ειχα κλεισει για αρκετες ωρες και ισως αυτο να κανει διαφορα.

Γουστα ειναι αυτα για εμφανηση, αλλα απο σερβις καλο. Κουλουρι δεν ευχαρηστηθηκα πολυ γιατι ειχε μολις γυρισει απο Βουδαπεστη και ειχε γυρισει 2 ταινιες οπου την "πονεσαν" και δεν αντεχε σφυροκοπημα, αλλα αυτο το καταλαβαινω. Δεν γυριζει ταινιες καθε μερα.

Γενεβιεν, αμα σου βγαζει κατι εκφυλο, ορμα. Τον αλλο μηνα κλεινει τα 21!

Τεσπα με την συζητηση, οποιoς γουσταρει ας περασει, οποιoς εχει ενδιασμους ας παει αλλου.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
@FANTOM12 : Εξαιρετική κριτική για την Kimberly. Ασχετο με τη γυναίκα δε την έχω συναντήσει και δε το σκέφτομαι αλλά μιλάω για το ύφος, τα Ελληνικά (και τα Λατινικά με την αναφορά στον Asterix!), την πληρότητα... Είχα καιρό να διαβάσω τέτοια γι' αυτό και συνήθως δε διαβάζω πιά παρα μόνο ελάχιστες.
Μπράβο φίλε!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom