man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
για pse ίσως η violet? ή θα φάμε κανα μπινελίκι επειδή θα έχει τις στραβές της?
Για να μην γραφει κανεις για φρατζεσκα πρεπει να ειναι μαπα το καρπουζι
Για να μην γραφει κανεις για φρατζεσκα πρεπει να ειναι μαπα το καρπουζι
Μονο ενας? 16 κριτικές έχει ΣΥΝ ένα τhread αφιερωμένο για την πάρτη της! Για το παρον φόρουμ μιλώ μόνο. Κλικ www.bourdela.tv/content/view/1719/1/]ΕΔΩ[/url], www.bourdela.tv/content/view/2255/1/]ΕΔΩ[/url] και www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39176.msg699394]ΕΔΩ[/url].Ριβιου εχει γραψει μονο ενας...τωρα το τι γραφετε μεσα στο φορουμ ειναι αλλο πραμα...
Κάπως έτσι θα είναι. Άλλοι μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό και γαμάνε μέχρι τελικής πτώσης, κι άλλοι συζητάνε για την Βελούδινη Επανάσταση στους δρόμους της Πράγας.Γιατι την βλεπαν στα ματια PATH !!!
Μεχρι την μεση ,απο εκει και κατω τι κανουμε
Καλα αυτο ειναι σιγουρο εδω μιλαμε για Σατομπριαν με Σως μπεαρνεζ !!!
Απλα ηταν λιγο παχυ το μοσχαρι !!!
Καλα αυτο ειναι σιγουρο εδω μιλαμε για Σατομπριαν με Σως μπεαρνεζ !!!
Απλα ηταν λιγο παχυ το μοσχαρι !!!
Κανενα φραγκο για Φραπε εμεινε η τιποτα !!!τρέζουρα σε ικετεύω έλα πάρε και μένα,έχω χασούρες.Είμαι στο president στον 7ο και αγναντεύω..300 η πρώτη ώρα,500 η δεύτερη και χωρίς ανάλε,χυσιματα στις μάπες και στα λαρύγγια και αυτά που ξέρεις,οκ?δέχεσαι?
υ.γ.το τέβε ρε γαμώτ.....
Κανενα φραγκο για Φραπε εμεινε η τιποτα !!!
Αtande atande !!!
Μονο ενας? 16 κριτικές έχει ΣΥΝ ένα τhread αφιερωμένο για την πάρτη της! Για το παρον φόρουμ μιλώ μόνο. Κλικ www.bourdela.tv/content/view/1719/1/]ΕΔΩ[/url], www.bourdela.tv/content/view/2255/1/]ΕΔΩ[/url] και www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39176.msg699394]ΕΔΩ[/url].
Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τα review του προέδρου ο οποίος είναι και ο μοναδικός που αναφέρει πως ψιλοχαλαει το γλυκο λογο περιφεριας και λιγο φορτωμενων μπουτιων. Βλέποντας και τις φωτο, πράγματι σου δημιουργείται αυτή η αίσθηση. Παρ' όλα αυτά, μου κάνει εντύπωση που οι υπόλοιπες 15 κριτικές από μέλη του φόρουμ, ΔΕΝ κάνουν λόγο για το σημείο αυτό.
Ρε αρχηγέ μήν τρελαθούμε, μια χαρά κουκλί είναι, εγώ έχω επιφυλάξεις μόνο για το χαρακτήρα και το ενδεχόμενο ψώνισμά της.
Μετά το συζητάγαμε για την έρημο Γκόμπι της Μογγολίας ;), δεν θα μας φανεί αφιλόξενη η Παράγκα στη Μύκονο