Φιλε μου, η σωστη ενημερωση ειναι η εξης... διαπιστωνουμε οτι οι φωτο δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και μετα λεμε για ποια προκειται...
ξερουμε οτι ειναι το ιδιο με τα παρακατω.... το διαπιστωσα ιδιοις ομμασι... αλλα δεν εκατσα γιατι μολις ειχε χασει το κινητο της και τα΄χε παρει οποτε ειπα να την κανω γιατι δεν εβλεπα κεφι...
στο δωματιο ηρθε και η Μελισσα για να βοηθησει στο δραμα του χαμενου κινητου...
τωρα ο τρεζ και ο γκεοπας λενε καλα λογια...
Ολα τα αλλα ειναι μαγκιες και σαχλαμαρες! στο κατω κατω δεν γαμαμε τον νταβα αλλα την πουτανα
Ο καθένας με τον τρόπο του.....!!!!
Επιμένω ότι το πρακτορείο προσπαθεί να μας ξεγελάσει άρα ρίχνω μαύρο!!!
Όταν έκανα αξιολόγηση για την Cheryl, είχα μπροστά μου αληθινές φώτο!!!!
Τώρα εσύ βάση ποιον δεδομένων την επέλεξες?...της αξιολόγησής μου ή λόγω του προφίλ που είναι ψεύτικο?
Βέβαια έχεις και την εμπειρία να ξέρεις κάποια πράγματα!!!!
Τόσο καιρό κάποιοι συνηθίσατε να γαμάτε μόνο βάση της εμφάνισης της γκόμενας!!!!
Ακόμα και όταν διαπιστώνατε ότι το πρακτορείο σας είχε κοροιδέψει, επειδή η γκόμενα έκανε το γαμήσι του αιώνα...τότε στις αρχιδάρες σας όλα τα άλλα!!!!
Γράφατε απλώς ένα ξερό...."κακή συννενόηση" και τέρμα...η επόμενη πάλι με το ίδιο πρακτορείο!!!
Και να 250ρούμπες και 300ρούμπες ακατέβατες πάρα την αποδεδειγμένη πουστιά!!!
Ε λοιπόν επειδή είμαι ψευτόμαγκας, κρίνω τα πάντα και τους πάντες για ΟΛΑ!!!
Από την στιγμή που θα στείλω το πρώτο sms, περιμένω 100% επαγγελματισμό, ακόμα και στο προφίλ των κοριτσιών!!!!
Τώρα λοιπόν μπορείτε να έρθετε και να μου πείτε, μαλακίες γράφεις, εμείς τόσα χρόνια έτσι γαμούμε!!!
Συνεχίστε ρε παιδιά, εγώ θα γράφω όπως γράφω....οκ?....και στο τέλος βλέπουμε αν είμαι αναξιόπιστος!!!!
Και κάτι ακόμα....τα λέφτά στον ΝΤΑΒΑ πάνε όμως!!!!!!