Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Μην σκας ΗΔΗ εχω αρχισει κ βλεπω............Τζιμάκο τα βλέπεις τι τραβάω, κάτσε να δεις εσύ!!!!
Και μην με ρωτήσεις τι εννοώ!!!!!!
Αυτές τον παρακάτω τύπο, τον αγοράζουν και τον πουλάνε σε δέκατα!!!!!
Τα έσκισα τα πτυχία μου, τι να τα κάνω!!!!
ΕυχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΝαι.....
οι βραζιλιανο-αργεντινο-βολιβιανοι κώλοι μουφεξ????? τότε θα πέσει φωτιά να μας κάψειmufex mufex
τώρα σκέφτομαι Cintia που έγραψε καλά λόγια ο συναγωνιστής Alexandros11...άλλες προτάσεις αδέρφια;;;
Η Ευα δυστυχώς (παρά το πράσινο φως που πήρα από τον φίλο Rebeti), απουσιάζει σε νησί για ένα διήμερο...τώρα σκέφτομαι Cintia που έγραψε καλά λόγια ο συναγωνιστής Alexandros11...άλλες προτάσεις αδέρφια;;;
οι βραζιλιανο-αργεντινο-βολιβιανοι κώλοι μουφεξ????? τότε θα πέσει φωτιά να μας κάψει
Συμφωνώ με τον Fantom,ριχνετε καμιά ματιά και στις υπόλοιπες κριτικές του κάθε συναγωνιστή για να καταλαβαίνετε με τι κριτήρια βαθμολογεί.Κάποιος από τους εμπειρούς εχει να μου πει κάποια γνώμη για franceska από zuzana γιατι οι κριτικές με μπερδεύουν λίγο.Φαγούρα έχεις… ;) θα το κοπανάς το κεφάλι σου…
mufex xe mufex βρες μου εσύ τέτοιους κώλους εδω να σου πώ respect!!!mufex mufex
Ευχαριστώ αδέρφια με σώσατε...προτείνετε κάτι για αύριο pleaseΦαγούρα έχεις… ;) θα το κοπανάς το κεφάλι σου…
Τamarra απο zuzana εχει καλές κριτικές από έμπειρους συναγωνιστές και μετά anabel από Best europe models πάλι έχει καλές κριτικές!Ευχαριστώ αδέρφια με σώσατε...προτείνετε κάτι για αύριο please
Συμφωνώ με τον Fantom,ριχνετε καμιά ματιά και στις υπόλοιπες κριτικές του κάθε συναγωνιστή για να καταλαβαίνετε με τι κριτήρια βαθμολογεί.Κάποιος από τους εμπειρούς εχει να μου πει κάποια γνώμη για franceska από zuzana γιατι οι κριτικές με μπερδεύουν λίγο.
Την Άναμπελ την σκεφτόμουν αλλά μετά από αυτά που διάβασα από τον ΤΡΕΣ έκανα πίσω...η Ταμάρα δεν μου αρέσει...Thanks πάντωςΤamarra απο zuzana εχει καλές κριτικές από έμπειρους συναγωνιστές και μετά anabel από Best europe models πάλι έχει καλές κριτικές!
Θα σου πω το βραδυ !!!Ευχαριστώ αδέρφια με σώσατε...προτείνετε κάτι για αύριο please