You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (2 μέλη και 85 επισκέπτες)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Καλα τα λες gismo1972 αλλα εχει τα δικια του και ο Yorgos !!!Φίλοι καλημέρα
Προσέξατε τις καινούριες φωτογραφίες της Zsazsa από την σουδηκή αρμονία εδώ πέρα Είναι πολύ καλές και πολύ κοντά στην πραγματικότητα
Η Zsazsa είναι μια αρκετά classy γυναίκα, η οποία είναι έμπειρη στο σεξουαλικό παιχνίδι γνωρίζοντας πως να ικανοποιήσει τον παρτεναιρ της, με πολύ υψηλά ποσοστά απόδοσης. Την είχα συναντήσει πρώτη τον περασμένο Ιούνιο για 3 ώρες και πέρασα φανταστικά. Είναι πραγματικός δυναμίτης στο κρεβάτι (full service) πολύ ενδιαφέρουσα στα διαλείματα
Ας γραψει ο καθενας τι θα εκανε με τα 800 που εδωσες στην Principessa !!!
Στην Ελλαδα τι θα εκανε γιατι ο Yorgos μπορει να μας γραψει και για τις βιζιτες στα Bora Bora !!!
Σε πειραζω μηχανικε !!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Καλα τα λες gismo1972 αλλα εχει τα δικια του και ο Yorgos !!!
Στην Ελλαδα τι θα εκανε γιατι ο Yorgos μπορει να μας γραψει και για τις βιζιτες στα Bora Bora !!!
Σε πειραζω μηχανικε !!!
ε ναι ντε....
βγάλε την μίλα, βγάλε το δήθεν...το 800 το τρίωρο έγινε 300 το πολύ για τρίωρο...ποια Bora Bora?
θα μου πεις υπάρχουν και οι καρολίνες...που δεν έχει Μίλα, έχει πάει Monte Carlo και απευθύνεται σε πελάτες με τρύπια τσέπη μόνο...
ο καθένας τα φραγκάκια του τα πετάει όπως θέλει, δεν θα τον κρίνω εγώ
απλά διαφώνησα στο θέμα απόδοσης (άσε που ρώτησα πρώτα τι εννοεί ο συμπαίκτης)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Οχι μονο τσεπη !!!ε ναι ντε....
θα μου πεις υπάρχουν και οι καρολίνες...που δεν έχει Μίλα, έχει πάει Monte Carlo και απευθύνεται σε πελάτες με τρύπια τσέπη μόνο...
Τις καλημερες μου και αν μου επιτρεπεται να κανω κανα δυο σχολια.Λοιπόν τώρα που βράδιασε, ας γράψω κάτι χωρίς καθόλου δόση χιούμορ.
Παρακολουθώ κάθε μέρα το θρεντ και βλέπω ότι έχει κατά μέσο όρο 20-35 άτομα.
Από αυτους 5-10 άτομα συμμετέχουμε ή γράφουμε εκθεσούλες, κάνουμε χιούμορ.
Οι υπόλοιποι δεν έχουν να πουν κάτι?...να ενημερωσουν για κάτι?
Τόσο πολύ ρε παιδιά αγαπάτε τις γκόμενες που πηδάτε και δεν θέλετε να τις μοιραστούμε?
Οκ κανένα πρόβλημα, αλλά αύριο θα πέσει "βόμβα".
Μπορεί βέβαια και να είναι εντύπωσή μου όλα αυτά!!!
Αυτό δηλ. το τεμάχιο δεν το πήρε κανείς είδηση?
Δεν το πήδηξε κανείς ακόμα?
Τότε γιατί κάθεται ακόμα μία εβδομάδα εδώ?...οι μύγες πέθαναν μαζί με το καλοκαίρι. Άρα?
Αν νομίζουν κάποιοι ότι γαμούν καλύτερα από κάποιους άλλους...είναι γελασμένοι!!!!
Και εγω παρακαλουθω εδω και κανα εξαμηνο το thread καθημερινα και που και που συμμετεχω αν εχω κατι να πω. Με ct εχω παει μονο μια φορα (Lousie Black) και φυσικα εγραψα κριτικη την επομενη μερα. Δεν μπορω ομως να συγκαταλεγχθω σε αυτους τους 5-10 ομως γιατι και φραγκα δεν παιζουνε πολλα αλλα και το βασικοτερο ειναι οτι μερικες φορες εσεις οι 5-10 μιλατε με ενα λεξιλογιο που ουτε εγω μπορω να καταλαβω που οπως σου ειπα παρακαλουθω καθε μερα εδω και 6 μηνες τουλαχιστον!
Μερικες φορες χρησημοποιειτε εναν 'κωδικα εμπειριων' που κατακλειζει σελιδες και σελιδες οποτε μερικοι δεν καταλαβαινουν και δεν μπορουν να συνεισφερουν ή να μοιραστουν τις λιγοστες εμπειριες τους!
Αυτη ειναι η αποψη μου και φανταζομαι οτι ή θα μαθω να σας 'μεταφραζω' ή θα κερδισω κανα ΛΟΤΤΟ και θα σας παρω να μου κανετε και ιδιαιτερα μαθηματα αλλα και να κανουμε ενα σουπερ οργιο με ολους εδω μεσα και ολες τις 'κυριες' που ερχονται κατα καιρους!
Λοιπόν τώρα που βράδιασε, ας γράψω κάτι χωρίς καθόλου δόση χιούμορ.
Παρακολουθώ κάθε μέρα το θρεντ και βλέπω ότι έχει κατά μέσο όρο 20-35 άτομα......
Α ρε geo πουτανα το εκανες παλι το μαγαζι
Where is the bomb???????????
jimboulis η bibi ηταν η βομβα....την ετοιμαζε ο φιλος να την πεταξει , αλα την εριξε τελικα ο plokamias
Το καταλαβα οτι καποιος του την χαλασε κ γι'αυτο δεν την "εσκασε" ο ιδιος............απλα τον πειραζω!
Που ειναι ο βομβα? ΟΕΟ
Λες ομως να εχει κατι αλλο κ να το κρυβει? Εγινε κ αυτος μονοφαγας???????
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.672
- Πόντοι
- 3.715
αυτό μάλιστα!...ενδιαφέρουσα εποπτική λειτουργία!
Λετε να ειναι αληθινο ?????????
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Κοιτάξτε, για μένα ήταν value for money, διότι μου έδωσε αυτό που ακριβώς ήθελα και με το παραπάνω. Επίσης θεωρώ ότι ταίριαξε και η χημεία μου μαζί της
Το θέμα βέβαια είναι τι αρέσει στον καθένα και ότι δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα
Για παράδειγμα εάν έβλεπα την Zsazsa στο δρόμο να κυκλοφορεί, σίγουρα θα γύριζα το κεφάλι μου με θαυμασμό και όχι μόνο....
Πάνω κάτω τέτοιες γυναίκες με συγκινούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες με αφήνουν ασυγκίνητο
Το θέμα βέβαια είναι τι αρέσει στον καθένα και ότι δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα
Για παράδειγμα εάν έβλεπα την Zsazsa στο δρόμο να κυκλοφορεί, σίγουρα θα γύριζα το κεφάλι μου με θαυμασμό και όχι μόνο....
Πάνω κάτω τέτοιες γυναίκες με συγκινούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες με αφήνουν ασυγκίνητο
Καλα τα λες gismo1972 αλλα εχει τα δικια του και ο Yorgos !!!
Σε πειραζω μηχανικε !!!
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Για μένα και τα γούστα μου ήταν. Το γιατί το εξήγώ λίγο πιο πάνω
φαντάζομαι δεν εννοείς Value For Money....
PlokamiasTony
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 59
- Like
- 6
- Πόντοι
- 80
Ok gismo1972 το σεβομαι και μαζι σου !!!
Απλα εγω τις θελω λιγο ξεκωλε !!!
Οι πολυ κυριες ειναι για σπιτι !!!
Ήπιες από το μπουκάλι με το νερό στο κομοδίνο?
PlokamiasTony
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 59
- Like
- 6
- Πόντοι
- 80
Σωστό σε κόβω ;)......πας και τοίχο τοίχο?
Brut
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Συνάντηση σήμερα στις 13:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο με την Yana. Με είχαν φτιάξει οι φωτογραφίες της είναι αλήθεια και έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση σ εκείνες που έχουν φυσικά μεγάλα βυζιά.
¨οταν μπήκα στο δωμάτιο ομολογώ πως δεν μου έκανε καμία εντύπωση αλλά βλέποντας εκείνη τη γραμμή που έκαναν ανάμεσα τα στήθη της σκέφτηκα "ας μείνω".
Πρόσωπο με άριστα το 10 τη βαθμολογώ 4 λίγο συμπα8ητικό, σώμα 4/10 αλλά σφιχτό και συμπαθητικά σχηματισμένο, στή8ος 6,7/10 το μόνο που μ έφτιαξε.
Δεν μου άρεσε το στόμα της λίγο μύριζε κιόλας, μάλλον πριν λίγο είχε ξυπνήσει όπως και το μουνί της. Δεν είχα διάθεση για french kiss. Πρέπει να μην είχε κάνει ντους πριν.
Παρόλαυτα και μετά το ντους μου αν κ είχα κάνει ήδη από το πρωί πριν φύγω για γραφείο, ξάπλωσα και άρχισε να μου τον παίζει, πολύ συμπαθητική ακάποτη πίπα, έδειχνε να ενδιαφέρεται, γλείψιμο στ αρχίδια με τη γλώσσα και το πούτσο αρκετά με επιμονή και χωρίς βιασύνη, μετά λίγο 69 όπου δάγκωνα τα σφιχτά της μπούτια, μετά ισπανικό όπου και τελείωσα στο στόμα της και στα βυζιά της.
Τσιγάρο, λίγη κουβέντα στ αγγλικά μα με δυσκολία επικοινωνείς γιατί το επίπεδο της είναι πολύ Low. 2ος γύρος, ξανά χουφτώματα, πίπα ακάποτη, δαγκώματα όλα όμως στο πολύ χαλαρό, έδειχνε να της αρέσει όμως, μου έβαλε προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου, πολύ μέτρια όλα παρόλο που προσπαθούσε αρκετά. Μετά στα πλάγια, μετά πισωκολητό, εκεί παρόλο που είχα αγριέψει και εκείνη έδειχνε να γουστάρει δεν ένοιωσα ενδιαφέρον για περισσότερα και βγήκα..ηρθε από δίπλα μου και άρχισε να μου παίζει μαλακία, στοματικό όπου και τελείωσα για δεύτερη φορά. Μέτρια κοπέλα της διπλανής πόρτας, τελικά μόνο η θέα των mέτριων βυζιών της αξίζει. Δεν θα πήγαινα μαζί της δεύτερη φορά με τίποτε.
¨οταν μπήκα στο δωμάτιο ομολογώ πως δεν μου έκανε καμία εντύπωση αλλά βλέποντας εκείνη τη γραμμή που έκαναν ανάμεσα τα στήθη της σκέφτηκα "ας μείνω".
Πρόσωπο με άριστα το 10 τη βαθμολογώ 4 λίγο συμπα8ητικό, σώμα 4/10 αλλά σφιχτό και συμπαθητικά σχηματισμένο, στή8ος 6,7/10 το μόνο που μ έφτιαξε.
Δεν μου άρεσε το στόμα της λίγο μύριζε κιόλας, μάλλον πριν λίγο είχε ξυπνήσει όπως και το μουνί της. Δεν είχα διάθεση για french kiss. Πρέπει να μην είχε κάνει ντους πριν.
Παρόλαυτα και μετά το ντους μου αν κ είχα κάνει ήδη από το πρωί πριν φύγω για γραφείο, ξάπλωσα και άρχισε να μου τον παίζει, πολύ συμπαθητική ακάποτη πίπα, έδειχνε να ενδιαφέρεται, γλείψιμο στ αρχίδια με τη γλώσσα και το πούτσο αρκετά με επιμονή και χωρίς βιασύνη, μετά λίγο 69 όπου δάγκωνα τα σφιχτά της μπούτια, μετά ισπανικό όπου και τελείωσα στο στόμα της και στα βυζιά της.
Τσιγάρο, λίγη κουβέντα στ αγγλικά μα με δυσκολία επικοινωνείς γιατί το επίπεδο της είναι πολύ Low. 2ος γύρος, ξανά χουφτώματα, πίπα ακάποτη, δαγκώματα όλα όμως στο πολύ χαλαρό, έδειχνε να της αρέσει όμως, μου έβαλε προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου, πολύ μέτρια όλα παρόλο που προσπαθούσε αρκετά. Μετά στα πλάγια, μετά πισωκολητό, εκεί παρόλο που είχα αγριέψει και εκείνη έδειχνε να γουστάρει δεν ένοιωσα ενδιαφέρον για περισσότερα και βγήκα..ηρθε από δίπλα μου και άρχισε να μου παίζει μαλακία, στοματικό όπου και τελείωσα για δεύτερη φορά. Μέτρια κοπέλα της διπλανής πόρτας, τελικά μόνο η θέα των mέτριων βυζιών της αξίζει. Δεν θα πήγαινα μαζί της δεύτερη φορά με τίποτε.
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Εδώ ούτε και εγώ θα διαφωνήσω, είναι όλα θέμα επιθυμιών
Μακάρι να είχα συναντήσει και εγώ την εκ Αυστρίας κοπέλλα, οπότε να μπορούσα να εκφέρω την γνώμη μου, και γιατί όχι να κάνω και συγκρίσεις
Μακάρι να είχα συναντήσει και εγώ την εκ Αυστρίας κοπέλλα, οπότε να μπορούσα να εκφέρω την γνώμη μου, και γιατί όχι να κάνω και συγκρίσεις
Ok gismo1972 το σεβομαι και μαζι σου !!!
Απλα εγω τις θελω λιγο ξεκωλε !!!
Οι πολυ κυριες ειναι για σπιτι !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 617K