Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
για αυτο ξερει κανεις τιποτα?καινουργιο φαινεται.
Αν αυτη ειναι Τσεχα, εγω μπορει να ειμαι και Τουρκος! Προσεξτε το κινητο τηλεφωνο
για αυτο ξερει κανεις τιποτα?καινουργιο φαινεται.
Αν αυτη ειναι Τσεχα, εγω μπορει να ειμαι και Τουρκος! Προσεξτε το κινητο τηλεφωνο
Καλό κορίτσι η Kendra και τούμπανο αλλά χειρότερη στην πραγματικότητα απο τις φωτογραφίες. Ύψος γύρω στο 1,68 και οχι 1,76 που γράφει στο προφίλ της...
Πολυ στεγνο το thread ρε Παιχτες !!!
Βαλτε τιποτα να παρει μπροστα γιατι σας πηρε ο υπνος μου φαινετε !!!
Ρε παιδιά κάποια πληροφορία για τις κυρίες
Δηλαδή άγιο είχα σήμερα βρε φίλε Gianevan;Τρεζ πραγματικά είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ φωτογράφος! Ειλικρινά μιλάω.
Αφού κατάφερες αυτό το παρτσακλό (τό είδα χθες από κοντά!) να το βγάλεις τόσο όμορφο, μπορείς να βγάλεις και εμένα σε φωτογραφία σαν 35άρη παιδαρά να την βάλω στο facebook, να μου πέφτουν οι γκόμενες σαν τα κοτόπουλα! Να το κανονίσουμε. ;) ;)
Αρχισατε να spamarete και τις φωτογραφιες !!!!
Ε δεν παιζεστε ρε μαγκες με τιποτα sorry δηλαδη !!!
Καλα κανει και ετσι θα συνεχισει να σας τρωει το μαυρο σκοταδι !!!
Σε καφεδες στην πισινα να τα φατε !!!
Και βαραει το κωλοπαιδο ο σερβιτορος δυο καφεδες και δυο νερα παει το 20ρικο !!
Απεναντι στην Ιασωνος με 15 Ε εχει κατι μπουμπουκια αλλο πραγμα !!!
ΑΑΑΑ gianevan αν δεις και την Silvia με τον χαρτη στο δεξι κωλομερι τα χαιρετισματα μου να της δωσεις !!!
Καλά πλάκα μου κάνεις!!!!Και βαραει το κωλοπαιδο ο σερβιτορος δυο καφεδες και δυο νερα παει το 20ρικο !!
Για εσενα και τον φιλο σου καθησα πρωηνιατικα και εγραφα Kavloeros !!!Δηλαδή άγιο είχα σήμερα βρε φίλε Gianevan;
Εδώ έχει εκφραστεί θετικά ο Πρόεδρος και άλλα άξια παιδιά, τι στο καλό...
Την είχα κλείσει το μεσημέρι, και 25 λεπτά πριν το ραντεβού και ενώ είχα ήδη παρκάρει στην περιοχή μου στείλανε ένα ξερό ακυρωτικό γιατί έχει (λένε) "strong headache" και με αφήσανε με το π...ί στο χέρι...
Πάντως την έχει κλείσει απόψε (μετά από προτροπή μου) και ένας φίλος (δεν έχουν ακυρώσει το δικό του ραντεβού) οπότε θα μάθω από πρώτο χέρι.... Φυσικά ελπίζω μετά να μην του χρωστάω free hour, άμα μας βγει μάπα... (που δεν το ελπίζω)
Κοντός Ψαλμός Αλληλούια
Türkiye ile !!!Αν αυτη ειναι Τσεχα, εγω μπορει να ειμαι και Τουρκος! Προσεξτε το κινητο τηλεφωνο
Λοιπόν, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους για την Κορασίδα Melissa μιας και έλαβα αξιόπιστη ενημέρωση. Τα καταγράφω εδώ ως άτυπη κριτική (μου τα μετέφερε φίλος που δοκίμασε γιατί εμένα με αφήσανε ). Να επισημάνω ότι ο φίλος μιλάει κάτι ελάχιστα ρώσικα και αντάλλαξε και δυό κουβέντες, και είναι σχετικά έμπειρος με CT & CG.Για εσενα και τον φιλο σου καθησα πρωηνιατικα και εγραφα Kavloeros !!!
no dfk no party!!!
Βαλτης aplos την γλωσσα στο λαρυγγι και θα σου πω εγω αν εχει DFK και Party !!!no dfk no party!!!
Ρώτα τον πούστη τον σερβιτόρο!!!!!Τελικά φίλοι ο χαμένος την υπόθεσης είμουν εγώ...
Θέλω να ξέρω ποιός από εσάς την είχε πάρει σήμερα το μεσημέρι και από την γλύκα ζήτησε παράταση, και την πλήρωσα εγώ
(τα headache δεν τα μασάω γιατί ο φίλος μου την βρήκε μέσα στην καλή χαρά)
Έτσι μου είπανε, έτσι σας λέω... δεν έχει άλλοστε και μεγάλη σημασία η καταγωγή,Βαλτης aplos την γλωσσα στο λαρυγγι και θα σου πω εγω αν εχει DFK και Party !!!
Δεν ειναι απο το Yekaterinburg απο εκει ειναι η φιλεναδα της !!!
Αυτη ειναι απο το Καζακσταν πανω στα βουνα !!!
Μειων -30 οταν εχει καλο καιρο !!!
Βαλτης aplos την γλωσσα στο λαρυγγι και θα σου πω εγω αν εχει DFK και Party !!!
Δεν ειναι απο το Yekaterinburg απο εκει ειναι η φιλεναδα της !!!
Αυτη ειναι απο το Καζακσταν πανω στα βουνα !!!
Μειων -30 οταν εχει καλο καιρο !!!