Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (2 μέλη και 121 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715

Την τριτη φωτογραφια γιατι την εβαλαν ????
για να μην πατησει κανεις ?

Ρε σεις...αυτή μου θυμίζει τη μούσα του Αλμαδοβάρ, την κακάσχημη...

almodovar4.jpg

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις καλό Sony Ericsson κινητό..!!!! :grin:
Στην τρίτη φωτό κοιτάει σαν τον Κωστάκη.....τι κάνει?....παίρνει απόφαση ευθύνης?...να τον  :s&m_1: ή να με  :zfuck:!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
Φιλε εχω ακομα καλυτερο..........LG KM900! Γαμαει! Αν κ το σκεφτηκα να παω με την Leica, αλλα δε γαμειετε καλο κ το κινητο!
Δεν ξερω αν οι υπολοιποι που ποσταρουν φωτος περνανε καλα οταν τραβανε τις φωτος, αλλα εγω την βρηκα τρελα, δεν ειχα ξαναφωτογραφισει κοπελα υπο τετοιες συνθηκες!
Οσο για την 3η φωτο, μετα απο 7-8 φωτος κ αφου καταλαβε οτι κατι σκαμπαζω κ εγω απο την δουλεια (οτι τραβα της το εδειχνα) με ακουσε κ βγαλαμε 3-4 που γαμανε! Το κοριτσι (απο φωτογραφικης αποψης) εχει σωμα για φωτογραφια! Ελπιζω παντως να βοηθησα...............

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε....εντάξει....αλλά με SE W995, cam 8.1Mp....γαμάω καλύτερα!!!!! ;) :sunglasses:
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Οντως (δεν θα χρειαστει να τα βγαλουμε να μετρηθουμε)...........δεν ξερω οπως αν μονο εκει γαμας καλυτερα! (χωρις παρεξηγηση) :2funny: :2funny: :2funny:

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ετσι οπως την ειχα δει πριν 2-3 μηνες, την ειχα περασει για tiganka, που λενε και οι ρουμανοι...
Παντως εμενα για κανονικη-προς μελαχρινη μου φανηκε, οχι αυτο το κατραμι (tiganka το ειπες?  :2funny: :2funny: :2funny:) που ειναι στις φωτο της!

petr

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αντε .. πάρτε την .. στημένη στα 4  :sunglasses:

Συνημμένα

• 05.jpg
    05.jpg
    199,5 KB · Εμφανίσεις: 33

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τι αλλο να παραθεσουμε οι ανθρωποι?????????
Απο πισω, απο μπρος, σκυφτει, στα 4, μαυρισμενη, ξασπρισμενη..............ποση αλλη αντικειμενικοτητα πια!
Ημαρτον ρε πουστη μου που μπορει να φατσει κανεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
Παντως θεωρω οτι αυτο με τα ποσταρισματα φωτος ειναι ισαξιο (αν οχι καλυτερο) με τις κριτικες!
Τουλαχιστον βλεπεις τι υπαρχει πραγματικα (οχι φωτοσοπ κ μαλακιες) κ αν θες ψωνιζεις!

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Tres που είναι η φίλη μας (κυρίως η φίλη σου) η emily (η elite μη μπερδευόμαστε) ?????????
Άντε μήπως τη συναντήσουμε  :fuck1:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Η Marsha είναι πάλι εδώ μετά από αρκετό καιρό. Μένει στο ξενοδοχείο του zuzuna αλλά δύο ορόφους πιο κάτω.... Αρκετά πεσμένη τη βρήκα και δεν σας την προτείνω (ήμουνα φανατικός οπαδός της παλιά....)
Η φίλη της η Gabriella αρκετά πιο μικρή σε ηλικία αλλά πρόσωπο χάλια. Είναι πολύ ψηλή και έχει βύζαρους αλλά το σώμα της ψιλομούφα μου φάνηκε(με ρούχα την είδα). Επίσης δεν ξέρει γρι αγγλικά και μου φάνηκε έπιπλο χωρίς όμως να την έχω δοκιμάσει.... Με τόσες όμως που κυκλοφορούν δεν αξίζει το ρίσκο με τίποτα....

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Με τόσες όμως που κυκλοφορούν δεν αξίζει το ρίσκο με τίποτα....
συγνωμη αγαπητο φιδι, οπως ειπε και ο master BABY, οι "τοσες" ειναι "τοσες δια 3" και γι'αυτον το λογο, εδω και 2-3 εβδομαδες εχω επιστρεψει φανατικα στα cg... ο Μισελ μαλλον πρεπει να μου κανει αγαλμα, βγαζει απο εμενα τα μισα λειτουργικα του εξοδα, ισως και παραπανω.
Γιατι να παω να χτυπησω την πορτα, οταν δεν ξερω εκ των προτερων ποια θα ανοιξει??
Αυριο βεβαια θα κανω μια εξαιρεση για την Κελυ την πιπινοφατσα  ;)

asterios(1)

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0

asterios(1)

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Χάρη....κάνε κράτει...αν θέλεις βάλε γκόμενες που είναι στο Ελλάντα!!!!....τα άλλα τα παίρνουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια....μην κάνεις σαν τους γαύρους...μέσα έξω το ίδιο είναι!!!!!!...ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε παρακαλώ!!!! :sunglasses:

Geopa καλό είναι να γίνονται και μερικές συγκρίσεις να ξερουμε τι μας γίνεται  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom