Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.863
- Πόντοι
- 3.715
Την τριτη φωτογραφια γιατι την εβαλαν ????
για να μην πατησει κανεις ?
Ρε σεις...αυτή μου θυμίζει τη μούσα του Αλμαδοβάρ, την κακάσχημη...
Την τριτη φωτογραφια γιατι την εβαλαν ????
για να μην πατησει κανεις ?
**μαλλον προλαβε να συμβουλευτει τον Michael Jackson...μαλλον προλαβε να συμβουλευτηκε τον Michael Jackson...
οκ, αλλα γκομενα με μεγαλη μυτη δεν με εχει "προδωσει" ποτε στο σεχ...Ρε σεις...αυτή μου θυμίζει τη μούσα του Αλμαδοβάρ, την κακάσχημη...
οκ, αλλα γκομενα με μεγαλη μυτη δεν με εχει "προδωσει" ποτε στο σεχ...
Φιλε εχω ακομα καλυτερο..........LG KM900! Γαμαει! Αν κ το σκεφτηκα να παω με την Leica, αλλα δε γαμειετε καλο κ το κινητο!Έχεις καλό Sony Ericsson κινητό..!!!!
Στην τρίτη φωτό κοιτάει σαν τον Κωστάκη.....τι κάνει?....παίρνει απόφαση ευθύνης?...να τον ή να με !!!!!!!
Δεν εχει κανει μπανια το κοριτσι φετος...........Η Angelina ειναι αυτη?? πώς ασπρισε ετσι?? μαλλον προλαβε να συμβουλευτηκε τον Michael Jackson...
οκ, αλλα γκομενα με μεγαλη μυτη δεν με εχει "προδωσει" ποτε στο σεχ...
Φίλε....εντάξει....αλλά με SE W995, cam 8.1Mp....γαμάω καλύτερα!!!!! ;)Φιλε εχω ακομα καλυτερο..........LG KM900! Γαμαει!
Οντως (δεν θα χρειαστει να τα βγαλουμε να μετρηθουμε)...........δεν ξερω οπως αν μονο εκει γαμας καλυτερα! (χωρις παρεξηγηση)Φίλε....εντάξει....αλλά με SE W995, cam 8.1Mp....γαμάω καλύτερα!!!!! ;)
ετσι οπως την ειχα δει πριν 2-3 μηνες, την ειχα περασει για tiganka, που λενε και οι ρουμανοι...Δεν εχει κανει μπανια το κοριτσι φετος...........
Παντως εμενα για κανονικη-προς μελαχρινη μου φανηκε, οχι αυτο το κατραμι (tiganka το ειπες? ) που ειναι στις φωτο της!ετσι οπως την ειχα δει πριν 2-3 μηνες, την ειχα περασει για tiganka, που λενε και οι ρουμανοι...
...ΚΑΙ μαυρισμενη...Αντε .. πάρτε την .. στημένη στα 4
Tres που είναι η φίλη μας (κυρίως η φίλη σου) η emily (η elite μη μπερδευόμαστε) ?????????
Άντε μήπως τη συναντήσουμε
συγνωμη αγαπητο φιδι, οπως ειπε και ο master BABY, οι "τοσες" ειναι "τοσες δια 3" και γι'αυτον το λογο, εδω και 2-3 εβδομαδες εχω επιστρεψει φανατικα στα cg... ο Μισελ μαλλον πρεπει να μου κανει αγαλμα, βγαζει απο εμενα τα μισα λειτουργικα του εξοδα, ισως και παραπανω.Με τόσες όμως που κυκλοφορούν δεν αξίζει το ρίσκο με τίποτα....
Φίλε Χάρη....κάνε κράτει...αν θέλεις βάλε γκόμενες που είναι στο Ελλάντα!!!!....τα άλλα τα παίρνουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια....μην κάνεις σαν τους γαύρους...μέσα έξω το ίδιο είναι!!!!!!...ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε παρακαλώ!!!!