Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (6 μέλη και 109 επισκέπτες)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
καταστροφή προσπάθησα και εγώ το πρωί να κανονίσω ραντεβού αλλα τζίφος.

Mου φαίνεται αναμενόμενο μετά απο 10 μέρες στο Παρίσι και καπάκι εδω τα τίναξε το μωρό. Γι' αυτό παρασκευή τίποτα στα sms μου. Πάντως η Golda
που έρχετε είναι risky biz. Εχει και αρκετά κακά review.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
2η ΗΤΤΑ καπάκι ... Αμάντα από Μοδελς ... απαράδεκτη. Χοντρη, πιωμένη - κόκκινα μάτια, μετά το πρώτο (αερόπιπα με 1/2 CIM) την έκανα γιατί τη λυπόμουν....

Δεν είναι οι μέρες μου...άντε να έρθουμε στα ίσια μας με Julia!

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Mου φαίνεται αναμενόμενο μετά απο 10 μέρες στο Παρίσι και καπάκι εδω τα τίναξε το μωρό. Γι' αυτό παρασκευή τίποτα στα sms μου. Πάντως η Golda
που έρχετε είναι risky biz. Εχει και αρκετά κακά review.

Στο παρίσι με την μαμάκα της ήτανε και γυρίζανε την Disneyland, δεν έκανε κάτι το φοβερό!Το μωρό το ξετίναξα εχτές και δεν άντεξε άλλο  :knockinb: :knockinb: :knockinb::rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Tipos...τιμωρούνται και οι mods πλέον???? :think: :think: :think:
βλέπω πράσινη καρτούλα..... :rockon: :rockon: :rockon:

Koltsidas

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Like
21
Πόντοι
0
dfwk λες να της ηρθε περιοδος (ηδη μου ειπε πως την περιμενε απο την πεμπτη που πηγα εγω ) επειδη την ξετιναξες? ασε που με ΚΥ που εβαζε στο μουνι της ενιωσε και πολλα...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
dfwk λες να της ηρθε περιοδος (ηδη μου ειπε πως την περιμενε απο την πεμπτη που πηγα εγω ) επειδη την ξετιναξες? ασε που με ΚΥ που εβαζε στο μουνι της ενιωσε και πολλα...
Παίζει και αυτό. Πάντως χαλάστηκα γιατί μιας και ήρθε και δεν είχε δουλειά πολλή ήταν ευκαιρία να την κλείσεις για μια μέρα. :rockon: :rockon: Νext time. :rockon:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μιλάω για τη Julia του ζουζούνα ε?  ;)

Yes, είπα να μου βάλω ένα για να μη παρασύρομαι  :rockon:

Aγαπητέ Tipos που είσαι στα κόλπα την έπαθες έτσι? Είπαμε οι biz (διαφημίσεις) biz και οι τάνες τάνες! Εχω γράψει παλία για το Model άστα συναγωνίζετε
τα Ladies!

Καί έγραψα για το παιδί την Sara πιο πάνω, μιλάμε για πόδια σιδηρόδρομο και τραβάει στην ανηφόρα. Ευτυχώς σήμερα έχω χαλαρή μέρα για να συνέλθω
μετά τα πολύωρα γλέντια μέσα και έξω και διαμονή σ' ένα απο τα καλλίτερα Ξενοδοχεία που είναι στην σειρά στο κέντρο...
Αυτά και καλό μας καλοκαίρι. Σειρά έχει τώρα η Υolanda προσφέρει και κουλούρι... :dancing:

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ζημιά μεγάλη, είχα ραντεβού σήμερα με Shaky και τελικά πήρα...αυτό :

Hello sir
I am sorry but we have to cancel the meeting whith shaky because she have medical problems and she it is not able to do this meeting.
Please accept our apologiase and i hope you understand  that .
We are  all human and can we go sich .
I wish you a good day
Best regards

Και εγώ το πήρα αυτό το
:rockon: κ... email

Ειχα κλείσει μιαμιση ωρίτσα άυριο ...  :'(
Αλλά ....  :grin: :grin: :grin: γλύτωσα τα 300 .
Τώρα που να τα δώσω ?? ( στο ενοίκιο μήπως ?? :think: Δε φτάνουν .. Αρα  :helpplea:

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε YuraManiakos τι λεει η γιολαντα θελω να την παρω διδυμο με την φιλη της αξιζει? :helpplea:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
φιλε YuraManiakos τι λεει η γιολαντα θελω να την παρω διδυμο με την φιλη της αξιζει? :helpplea:

Δεν ξέρω φίλε δείχει καλό και πρώτο ταξίδι οπότε μάλλον καλό service. Ειχα ραντβού σήμερα αλλα με απανοτά
ραντεβού με Sara είμαι ρετάλι. Γεμίζω μπαταρίες.....

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως ειναι το γκομενι που ειδα χτες στην παραλια του Πανορμου της μοιαζει πολυ ρε μαγκες.

Ναι την ειδα και εγω. Χόρευεε  μπροστα απο τα deck και απο πίσω ο Τσιλη έπερνε μάτι  :dancing:

auta

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
61
Like
2.262
Πόντοι
7.111
Eπειδή καλώς θυμάσαι για το Βaltic Ηarmony, όχι όμως και για τις κριτικές που είχε πάρει, θα σου θυμίσω εγώ. Κάνε κλικ στα παρακάτω links:

]

Aν γνωρίζεις γαλλικά (αν δεν γνωρίζεις και θέλεις μετάφραση απλά πές μου), θα διαβάσεις πως οι κριτικές που έχει λάβει, κάθε άλλο από αποθαρρυντικές είναι! Σίγουρα την μπερδευεις με κάποια άλλη!

Εχεις δικιο γι αυτες τις κριτικες, από την άλλη εγώ αναφερόμουν σε πιο παλιές κριτικές, κυρίως στο LGR και για city tours. Απ' ότι είδα ο φίλος ενδιαφέρεται για private tour, για το οποίο η κοπέλα έχει όντως πολύ καλή κριτική, και άρα μάλλον του ταιριάζει.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω φίλε δείχει καλό και πρώτο ταξίδι οπότε μάλλον καλό service. Ειχα ραντβού σήμερα αλλα με απανοτά
ραντεβού με Sara είμαι ρετάλι. Γεμίζω μπαταρίες.....
Η Yiolanda εχει κανει και καποιες παραγωγες για την Private τωρα τι θα λεει ενας θεος ξερει.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom