Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (2 μέλη και 81 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπόν επέστρεψα....και αυτοδύναμος ;)....Τρεζ με βάζεις στον πειρασμό να σου στείλω φωτό(ζει εδώ ανάμεσα μας), παρόμοιο σαν αυτό που θεωρείς ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!!!!....σε συμβουλεύω να μην μου το ζητήσεις :)....το έκανε το καρντάσι, με έπεισε και.....έπαθε εγκεφαλικό!!!!! :o :o....βέβαια εκείνο ήταν....ξανθό!!!! :2funny: :2funny:
Ασε θα κρατησω το μελαχρινο !!!
Τα ξεπλυμενα στειλτα πανω !!!

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.454
Πόντοι
23.305
Γιατί ρε σύ; Σαν εμφάνιση και σαν ηλικία είναι ακριβώς ότι μου αρέσει!
Τί ξέρεις (που δεν ξέρω) που θα με χαλάσει;

Αν πας πάρε και ένα φίμωτρο μαζί, δεν είδα να έχει μόνο μαστίγια είδα… :s&m_3:εκτός αν θέλεις να μάθεις για το Μονακό και τον Kimi Raikkonen, όλα θα στα πει δεν σταματά να μιλά… :tickedoff:
Εγώ λέω αν δεν σου αρέσουν τα exteme μην πας, μπορείς να βρεις καλύτερα…

Βέβαια αφού λέει ο tresurert ότι είσαι γιατρός μπορείς να αναλύσεις την τομή που έχει σαν να έκανε κοιλιοπλαστική… :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν πας πάρε και ένα φίμωτρο μαζί, δεν είδα να έχει μόνο μαστίγια είδα… :s&m_3:εκτός αν θέλεις να μάθεις για το Μονακό και τον Kimi Raikkonen, όλα θα στα πει δεν σταματά να μιλά… :tickedoff:
Εγώ λέω αν δεν σου αρέσουν τα exteme μην πας, μπορείς να βρεις καλύτερα…

Βέβαια αφού λέει ο tresurert ότι είσαι γιατρός μπορείς να αναλύσεις την τομή που έχει σαν να έκανε κοιλιοπλαστική… :2funny:
Εχεις τις κακες σου σημερα Μ... !!! :2funny: :2funny:
Για να δω ποσους  θα θαψεις ακομα εαν δεν το εχεις κανει ηδη !!!! ;)

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Συναγωνιστες, εχω διαβασει τοσα πολλα και καλα για την Καρολινα, ομως δεν την εχω συναντησει ποτε, διοτι μου φαινεται ΠΟΛΥ αδυνατη... σωστο ή λαθος??

Καθόλου αδυνατη.

Σφιχτό κορμί, πρώην μπαλαρίνα, το δουλεύει ακόμα. Κώλος πεταχτος και τονισμένος. Με το στήθος υπάρχει ένα θεματάκι, αλλά τουλάχιστον είναι φυσικό.

Φοβερά εξωστρεφής, πολύ ευχάριστη (έως και "τρελοκομείο"), ενίοτε φλύαρη, οπότε να είστε έτοιμοι να την επαναφέρετε στη δράση, δεν θα υπεκφύγει.

Παρ' ότι by default είναι πράγματι extreme, προσαρμόζεται άνετα σε ηπιότερους ρυθμούς.

Προχωράτε άφοβα και ακομπλεξάριστα! (αν δεν σας ενοχλεί το premίum rate).

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.454
Πόντοι
23.305
Εχεις τις κακες σου σημερα Μ... !!! :2funny: :2funny:
Για να δω ποσους  θα θαψεις ακομα εαν δεν το εχεις κανει ηδη !!!! ;)

όχι βρε tres στις καλές μου είμαι, δεν είμαι τσιγκούνης αλλά εκείνα τα 600 ευρώ νιώθω ότι τα πέταξα,
ειλικρινά σου λέω από τις 2 ώρες τα 100 λεπτά μιλούσε σαν πολυβόλο. :2funny:
πια άλλη να θάψω, που ξέρεις ότι έβαλα κριτική, δεν ανέβηκε ακόμα, πάντως την αλήθεια έγραψα με τα δικά μου μάτια… ;)
τι πα πει Μ...  :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
όχι βρε tres στις καλές μου είμαι, δεν είμαι τσιγκούνης αλλά εκείνα τα 600 ευρώ νιώθω ότι τα πέταξα,
πια άλλη να θάψω, που ξέρεις ότι έβαλα κριτική, δεν ανέβηκε ακόμα, πάντως την αλήθεια έγραψα με τα δικά μου μάτια… ;)

:thumbsup: Ειναι για αλλα πραγματα, κυριως PSE, και εχει πολυ δυναμικο χαρακτηρα. Δεν μπορει να προσαρμοστει ευκολα σε πιο υποτακτικο ρολο.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οκ !!!
Το Μ ειναι το τελευταιο γραμμα του FANTOM για να μην το γραφω ολογραφος καθε φορα !!  ;) 

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
;)

picture034eu.jpg
Δεν εχεις δικιο και εγω κανω τεχνη καμμια φορα !!

dsc03465.jpg

Όπως και αυτή είναι φάτσα 22χρονης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι τρώμε ρε πούστη μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Sorry Sitl 23 !!!
Εκτος και αν κανω λαθος την αφαιρεση απο το 1986 που ειδαν τα ματακια μου !!! :think:

Αν μας εξηγήσεις και γιατί θίγεσαι κάθε φορά που πέφτει αρνητικό σχόλιο για τις γκόμενες που ποστάρεις.
Λες και σου είπαμε ότι είσαι κακός φωτογράφος ή κακός γαμιάς ρε πούστη μου :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν διαφωνώ, μπορεί να είναι 22-23, αλλά φαίνεται 30αρα. Το πολύ γαμήσι... :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αστο βρε sitl μια ζωη θιγμενο με βλεπεις οτι και να πω ,οποτε γαματο καλυτερα !!
Καλα να ειμαστε !!
Και ας μην γραφουμε δεν πειραζει !!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Sitl δεν ξέρω αν θα θεωρηθώ και εγώ θιγμένος αν σου πω ότι....είναι και φαίνεται 22χρ.!!!!!!!..Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι μερικές γκόμενες οι φωτό τις αδικούν....και αυτό δεν το λέω για να σταματήσει ο Τρεζ να βάζει τις φωτό...κάθε άλλο μάλιστα......πρέπει να μάθουμε να αξιολογούμε σωστά και τις οποιεσδήποτε φωτό βλέπουμε...είπαμε να αμφισβητούμε, όχι όμως μονίμως να γκρινιάζουμε και να μεμψιμοιρούμε για τα πάντα!!!!!!!

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Oριστε το σωστο μετρο συγκρισης

Σορρυ αλλα δεν ειμαι ασος στο φωτοσοπ  :2funny: :2funny: :2funny: