You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (4 μέλη και 54 επισκέπτες)
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 53
- Like
- 689
- Πόντοι
- 4.995
Να και το κορμι που ξαναρχεται !!
Αν δεν του παρω το κωλι αυτη την φορα ..........
Σιγουρα δεν το χεις παρει ρε tres γιατι δε το βλεπω πουθενα ?
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Από που είναι?...βόρεια ή νότια της Πολωνίας?....παίζει ρόλο....όταν κάνεις ντουζάκι μαζί.....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Oχι η φιλη της η Irene παντρευτηκε !!!
και αυτός που την παντρεύτηκε γνωρίζει ότι την έχυσε στη μούρη ο τρέζουρας?
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
No idea pathos !!!και αυτός που την παντρεύτηκε γνωρίζει ότι την έχυσε στη μούρη ο τρέζουρας?
Παντως στον γαμο δεν με καλεσανε λες κατι να σημαινει τουτο !!!
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 9.275
και αυτός που την παντρεύτηκε γνωρίζει ότι την έχυσε στη μούρη ο τρέζουρας?
Τον Tres δεν τον προλαβαίνουμε !!! Έχει πάρει φόρα και δεν έχει αφήσει κορίτσι σε χλωρό κλαρί
Πάντως ομολογώ ότι οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες του είναι εξαιρετικές ;)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Θα μου μάθεις και εμένα πολωνικά? ....όχι τίποτα άλλο....άλλα όλοι οι μούνοι έρχονται από εκεί!!!! ....και τους κάνει εντύπωση αυτό ....ρε γαμώτο!!!!!!KARAKARAKARA !!!!
Πως το λενε το κωλομερος ρε Ηλεκτρολογε !!!!
Εκει που εχω χτεισει !!!
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί χτυπάς το κεφάλι σου.....σκέψου να σε φιλοξενήσει εκεί...και να καλέσεις και το Μαρτάκι σαν suprise στο λιοντάρι!!!!!!!.....πωπωπωπωπω!!!!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Κατι ξερεις εσυ ,καποια σου εχει μιληση !!!Θα μου μάθεις και εμένα πολωνικά? ....όχι τίποτα άλλο....άλλα όλοι οι μούνοι έρχονται από εκεί!!!! ....και τους κάνει εντύπωση αυτό ....ρε γαμώτο!!!!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί χτυπάς το κεφάλι σου.....σκέψου να σε φιλοξενήσει εκεί...και να καλέσεις και το Μαρτάκι σαν suprise στο λιοντάρι!!!!!!!.....πωπωπωπωπω!!!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
No idea pathos !!!
Παντως στον γαμο δεν με καλεσανε λες κατι να σημαινει τουτο !!!
λογικό,θα φοβήθηκε μή τον κλείσεις και αυτόν διωράκι!
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Είναι και αυτό, είναι και ότι εχει μανία με το κωλαράκι o tres.... Πόσο ρίσκο να πάρει ο γαμπρός?λογικό,θα φοβήθηκε μή τον κλείσεις και αυτόν διωράκι!
Να ρωτήσω κάτι? Εχουμε συστήσει στον tres τη Ντανιέλα Ομήρου?
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 9.275
Πάντως για την Marta του Tres και που μας έρχεται μεθαύριο υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα (από πέρυσι 5/2008) κριτική στο EG που την αντιγράφω για ευκολία και ενημέρωση :Να και το κορμι που ξαναρχεται !!
Αν δεν του παρω το κωλι αυτη την φορα ..........
Marta is real slut she looks like an angel but on sex she becomes devil. Great body special her legs and ass. When the door opened she gave me a hot kiss and she told me welcome to heaven darling i am at your services. I went for a quick shower and when i returned the girl was waiting for me completed naked on the bed. She gave me nice juicy blowjob she was bitting me balls while she was look at me in the eyes. After that i fucked her doggy style and she was shouting i am your bitch fucked me harder you are my fucker!!! After 10 minutes i cum to her mouth full loads and she spits it out. Second round was in the bathroom up to the sink and while i was fucked her i was watching her horny face and her lips that she was bitting them. Her nipples was very horny and become very strong in every touch. Second time i finished up to her face my load to her eyes hairs everywhere.
Very good experience i will meet her for sure!!!
My rates 9 for beauty 10++ for services από συναγωνιστή KOSTOS11
[size=8pt]Οι υπογραμμίσεις δικές μου[/size]
Not bad at all το κορίτσι μας ;)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
καλόγερε...μου φαίνεσαι έτοιμος να παρατήσεις.....το μοναστήρι και την ...καλόγρια με τούτην εδώ!!!!!Πάντως για την Marta του Tres και που μας έρχεται μεθαύριο υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα (από πέρυσι 5/2008) κριτική στο EG που την αντιγράφω για ευκολία και ενημέρωση :
Marta is real slut she looks like an angel but on sex she becomes devil. Great body special her legs and ass. When the door opened she gave me a hot kiss and she told me welcome to heaven darling i am at your services. I went for a quick shower and when i returned the girl was waiting for me completed naked on the bed. She gave me nice juicy blowjob she was bitting me balls while she was look at me in the eyes. After that i fucked her doggy style and she was shouting i am your bitch fucked me harder you are my fucker!!! After 10 minutes i cum to her mouth full loads and she spits it out. Second round was in the bathroom up to the sink and while i was fucked her i was watching her horny face and her lips that she was bitting them. Her nipples was very horny and become very strong in every touch. Second time i finished up to her face my load to her eyes hairs everywhere.
Very good experience i will meet her for sure!!!
My rates 9 for beauty 10++ for services από συναγωνιστή KOSTOS11
[size=8pt]Οι υπογραμμίσεις δικές μου[/size]
Not bad at all το κορίτσι μας ;)
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 9.275
Ωραία θα ήταν !!! αλλά το κορίτσι έρχεται Δε-Πα και δεν μου βγαίνει το πρόγραμμα αυτήν την περίοδο...καλόγερε...μου φαίνεσαι έτοιμος να παρατήσεις.....το μοναστήρι και την ...καλόγρια με τούτην εδώ!!!!!
Μόνον άμα γίνει κανένα θαύμα
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
''Οσο για τα λεφτά,ούτε που τα ζήτησε.Εγώ της τά έδωσα και τα άφησε πάνω στο τραπέζι χωρίς να τα μετρήσει.......
.....Όταν ήρθε η ώρα να φύγω,με αγκάλιαζε και δεν με άφηνε να φύγω''
Απο www.bourdela.tv/content/view/2048/1/#jreview_10294]εδω[/url]
Τι λεφτα να μετρησει ρε αλανι, σαματι το περιμενε οτι θα παει καποιος, και πως να σε αφησει να φυγεις σαματι θα πηγαινε αλλος μετα απο σενα στη γιαγια;; ....
Να εισαι καλα ρε μορτη, γελασα μεσα στις τοσες σκοτουρες που εχω.
Υ.Γ. Μου αρεσει που η Μαργκο γραφει ΑΨΟΓΑ Ελληνικα.
.....Όταν ήρθε η ώρα να φύγω,με αγκάλιαζε και δεν με άφηνε να φύγω''
Απο www.bourdela.tv/content/view/2048/1/#jreview_10294]εδω[/url]
Τι λεφτα να μετρησει ρε αλανι, σαματι το περιμενε οτι θα παει καποιος, και πως να σε αφησει να φυγεις σαματι θα πηγαινε αλλος μετα απο σενα στη γιαγια;; ....
Να εισαι καλα ρε μορτη, γελασα μεσα στις τοσες σκοτουρες που εχω.
Υ.Γ. Μου αρεσει που η Μαργκο γραφει ΑΨΟΓΑ Ελληνικα.
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Λες να θελει συστασεις το αλανι ρε συ Alkis;;;;
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Σίγουρα ΟΧΙ! Απλώς δουλεύω σ' ένα διεπιστημονικό project που γεφυρώνει 2 threads με την υποστήριξη του pathos (το paper με τ' αποτελέσματα θα υποβληθεί για έγκριση στο επιστημονικό προσωπικό του site) και ως γκαβακας το θεωρώ big deal. Οπότε σκέφτηκα και τη γεφύρωση ct με μασάζ, αλλά ξέχασα ότι ο tres έχει ήδη γεφυρώσει μπουρδέλα studio μασάζ ct με το πουλί του!Λες να θελει συστασεις το αλανι ρε συ Alkis;;;;
And he has the pics to prove it
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Είναι και αυτό, είναι και ότι εχει μανία με το κωλαράκι o tres.... Πόσο ρίσκο να πάρει ο γαμπρός?
ώχ...ώχ..μή του βάζεις και άλλες ιδέες!αμά μπεί και εκεί μέσα θα σαλτάρει....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 622K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου