οπως ειπα και πριν φιλε geopa την διαθεση δεν μπορεις να την αγορασεις (οσο και αν το νομιζουν εδω) τα χρηματα ειναι ιδια ειτε με τον χοντρο ειτε με τον οραιο οποτε μαλλον ειναι αβασιμο αυτο που λες....οσον αφορα το αν ψαχνς ερωτες και οχι γαμισι θα σου πς οτι η κοπελα τζαμπα δεν μου το εδωσε....πελατης πηγα και εγω οπωσ και ολοι οι αλλοι ....αλλα επειδη το στυλακι του μπαινς γεια-ντους- σεξ σεξ σεξ οσο σπερμα εχς και μετα γεια σας δεν μου αρεσει και γουσταρω να τα λεω και λιγο με την κοπελα για να την κανω να αισθανθει ανετα μαζι μου (αν ηθελα σεξ τυπου φυλης θα πηγαινα εκει)
Εγώ δεν είμαι νέος και δεν μπορώ να κοροϊδεύω και τον εαυτό μου πως στα 50+ είμαι και ωραίος (κάποτε ίσως ήμουν). Για να πω και την αλήθεις όταν ήμουν νέος και ωραίος δεν πήγαινα καν σε πουτάνες γιατί έβρισκα γυναίκες χωρίς να πληρώνω, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Το θέμα είναι πως πηγαίνοντας σε μία ακριβή πουτάνα (και όχι στη Φυλής) για να πιάσουν τόπο τα λεφτά που δίνεις πρέπει να μπορέσεις να πάρεις από την κοπέλα το μάξιμουμ που μπορεί να σου δώσει διότι προφανώς με τα 250 έχεις νοικιάσει μόνο τον χρόνο της και όχι τη διάθεση της.
Το να είσαι λοιπόν νέος και ωραίος σίγουρα διευκολύνει. Διευκολύνει όμως ακόμη και το να είσαι καθαρός, ευγενικός, νηφάλιος (όχι μετά από μια μπουκάλα ουίσκι!) και να προσπαθείς να "δώσεις" κάτι κι εσύ στο σεξ, για να πάρεις πίσω.
Το ότι αυτές είναι επαγγελματίες και θα πρέπει να φέρονται το ίδιο καλά και πρόθυμα σε όλους έχει μόνο θεωρητική αξία διότι παραγνωρίζει το γεγονός πως δεν είναι μηχανές αλλά άνθρωποι.
Το ότι η πουτάνα είναι πουτάνα το ξέρει καλά η ίδια, δεν χρειάζεται να της το δείξεις κι εσύ για να γίνει σαφές ποιος είναι το αφεντικό, όπως η Αλβανίδα καθαρίστριά σου το ξέρει πως είναι Αλβανίδα καθαρίστρια και δεν χρειάζεται να την υποτιμάς υπενθυμίζοντάς της το.
Το να είσαι ευγενικός, ευχάριστος, με σωστή συμμετοχή κλπ δεν το κάνεις από έρωτα ούτε από σεβασμό στην πουτάνα, αλλά για να αυξήσεις τις πιθανότητες να περάσεις καλά ΕΣΥ.
Φυσικά υπάρχει και η άλλη σχολή που λέει "Μπες ρε στο δωμάτιο και δείξε της!" κι ας σου καθιστά σαφές μετά η πουτάνα πως κάνει αγγαρία. Είναι κι αυτή μια προσέγγιση! Σε κάποιον μπορεί να αρέσει και η αίσθηση πως διαπράτει βιασμό...