tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μουγκος δεν σε ακουσα γιατι ειμαι κουφος και πηγα εδω !!! ;)Καλη αλλα καλυτερη η φιλη που φερνει μαζι.Σε duo απο τα καλυτερα ever.
Μουγκος δεν σε ακουσα γιατι ειμαι κουφος και πηγα εδω !!! ;)Καλη αλλα καλυτερη η φιλη που φερνει μαζι.Σε duo απο τα καλυτερα ever.
Μάλλον έχει αυτό που δεν θα δούμε εμείς!!!!Αυτή η Bello τι έχει και είναι Full booked!!!!!!!!!!!!??????????
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Για δες πως ανοιγουν τα booking σιγα σιγα !!!
Μην μασατε ρε !!!!!
Δεν το πιστεύω οτι εσύ δεν πήγες στο μωρό αυτό !!! αν είναι όπως δειχνουν οι φωτογρ.Η Βello χτες ειχε 7 για σημερα τα οποια γιναν 4 !!!
Για να δουμε και για αυριο 7 εχει !!!
Να δω ποσα θα γινουν τελικα αυριο ???
Εχω απορια !!!
Και οχι τιποτα αλλο αλλα να μας πει και καποιος πως μοιαζει γιατι αλλες φωτο την μια αλλες την αλλη !!!
Εγω ειμαι σιγουρος οτι αν πηγαινα και εβγαζα καμμια και την ποσταρα θα γελαγαμε στο τελος !!!
Τωρα για τα υπολοιπα δεν εχω γνωμη !!!
Μεχρι τοτε φιλε ποιος ζει και ποιος πεθαινει !!!
Εχουν να δουνε τα ματια μας !!!
Μεχρι τοτε φιλε ποιος ζει και ποιος πεθαινει !!!
Εχουν να δουνε τα ματια μας !!!
Ακου οταν γραφει 1,61 το γκομενακι θα ειναι 1,34 αρα τι να παω να κανω να ντυθω Χιονατη και να παω !!!Δεν το πιστεύω οτι εσύ δεν πήγες στο μωρό αυτό !!! αν είναι όπως δειχνουν οι φωτογρ.
Για να μην πας κάτι τρέχει
Ακου οταν γραφει 1,61 το γκομενακι θα ειναι 1,34 αρα τι να παω να κανω να ντυθω Χιονατη και να παω !!!
Mη με τρελλαίνεις βρε τρες τώρα και παω για κατάθεση.!! αφου βλέπεις προσπαθώ να κρατήσω χαρακτήραΑκου οταν γραφει 1,61 το γκομενακι θα ειναι 1,34 αρα τι να παω να κανω να ντυθω Χιονατη και να παω !!!
Mη με τρελλαίνεις βρε τρες τώρα και παω για κατάθεση.!! αφου βλέπεις προσπαθώ να κρατήσω χαρακτήρα
Οκ βεβαια υπαρχουν και οι πιθανοτητες να ειναι ψηλοτερη !!!Mη με τρελλαίνεις βρε τρες τώρα και παω για κατάθεση.!! αφου βλέπεις προσπαθώ να κρατήσω χαρακτήρα
Μπορεί κάποιος φίλος πως μπορώ να κλείσω με Lolita στην Θεσ/νικη? Ευχαριστώ...