Το πρώτο μου CT ήτο σήμερα, η (τσιγγανο)ρουμανίς Ολίβια. Ξενοδοχείο= κεντρικότατο, άριστη επιλογή, Δωμάτιο = στενό και μετριότατο. Γενικά ΟΚ , αλλά δεν ενθουσιάστηκα.
Με υποδέχτηκε άβαφτη και λίγο ανόρεχτη. ? νυσταγμένη ? χαπακωμένη ? γενικά ήταν λίγο «αλλού», μαλλιά άπλυτα, και οσμή τσιγάρου ( και έψαχνε μήπως ακούσει ειδήσεις από την Ρουμανία ). Την έκοψα για 23-24 ετών. Από εμφάνιση τώρα...
Aυτό το 8/10 ήταν νομίζω πολύ γενναιόδωρο. Τετοιες κοπελίτσες κυκλοφορούν χιλιάδες- οι περισσότερες στην Φυλής (και βέβαια σε στούντιο) είναι ομορφότερες ή πιο σέξυ – διαφέρουν βέβαια στις υπηρεσίες και την άνεση χρόνου. Πάντως πχ το Μαράκι και η Γκλόρια θέλουν δέκα Ολίβιες εμφανισιακά, και υποθέτω η Μιλάνα και βεβαια η Σβέτα ( που δεν τις ξέρω) είναι απείρως καλύτερες . Βαθμολογίες δεν έχουν νόημα εδώ - τα πράγματα είναι όπως τα περιέγραψαν οι προηγούμενοι : τυπικά φιλική συμμετοχή και συμπεριφορά, η κοπέλα δεν λέει όχι, αλλά γενικά μου φάνηκε... δυστυχής. Την ρωτησα αν είδε κάτι από την Αθήνα ( τι τόθελα κι εγώ ... o βλαξ) Anyway- η μικρά είναι κλεισμένη στο ανηλιαγο κελί και περιμένει νυχθημερόν πελάτες μέχρι το Σαββατο που φεύγει. Στεναχωρήθηκα μεν αρχικά με το ριζικό των έκθετων του Τσαουσέσκου, μετά όμως συνήλθα όταν σκεφτηκα ότι βγάζει σε 15 μερες όσα εγώ ο "μορφωμένος" σε ένα χρόνο.. Στα θετικά =πολύ καλό παπι με CIM, όπου είναι οπαδός του ιταλού μέτρ Taftini.Μετά δισταγμόν , γλύφει και διαρχί.Γενικά νομίζω ότι η κοπέλα είναι υπέρ του να κάνει/ παίρνει στοματικό και όχι της διείσδυσης ( δηλώνει bi και γράφει ότι παίρνει και γυναίκες). Μάλλον το τελειωμα δύο φορές είναι το όριο στο ραντεβού μίας ώρας. Είχα φτάσει στο δωμάτιο «συν και 5min » και με έκοψε στο 58 min, ενώ πήγαινα για τελείωμα τρίτη φορά. Ή ίσως κατάλαβα λάθος- τα αγγλικά της είναι χάλια .. αφού σου λέει ‘condom ? condom ?»και κυττάει δεξιά- αριστερά και δεν ξέρεις αν είναι για σου βάλει , ή δεν έχει -και ρωτάει αν έφερες εσύ μαζί σου .,., συνεννόηση βρούβες. Γενικά ήταν ΟΚ-αλλά, θα προτιμώ στουντιάκι, αφου δεν έχω και το χρήμα.
.. Επίσης : στήθος , χαλαρό , πεσμένο αρκετά , και με ραγάδες επάνω/ μην ψηθήτε πχ για βυζί– οι φωτό της που είναι προφίλ στο site του γραφείου, είναι με τύπου wonderbra Μάλλον έχει ακόμα κενά ώρας, οπότε θα βρείτε βραχυπρόθεσμα να κλείσετε,- είναι και σε καλή τιμή για CT.