FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 23.305
Ναι να μαζευτούμε να πάτε!
Δύο έχουν βάλει κριτική, τον ένα τον έκλασε και δεν άνοιγε και ο άλλος έβαλε 3 σε συμπεριφορά και σε συμμετοχή!
Δεν πα νά 'ναι και η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο άμα είναι ψωνισμένο εικοσάχρονο μαλακιστήρι ούτε με το γκόμενό της δε θα γαμιέται καλά, τί να περιμένω εγώ, να μου κάτσει το Λόττο;
Εγώ μια φορά αν και αποφεύγω τα C.T. και προτιμώ τα locals, ξαναπήρα την ψηλή τη ξανθιά τη Ρωσίδα (αυτή που είχε στραβό δόντι και δεν άρεσε στους ειδικούς!) και τη γλώσσα της μου την έβαζε μέχρι το φάρυγγά μου και το εργαλείο μου στη πίπα το έφτανε μέχρι τις αμυγδαλές της! Μόλις η δεύτερη C.T. που παίρνω δεύτερη φορά είναι, για την πρώτη το είχα σκυλομετανιώσει, αλλά αυτή τη φορά μου 'κατσε!
A! με λίγα παραπάνω από το τρίωρο του "κορμιού" την έκλεισα καπάκι 24ωρο privet meeting.
2.000 είναι η "τιμή πόρτας" αλλά άμα φέρεσαι σαν κύριος στα κορίτσια (όχι στη διάρκεια του σεξ, εκεί πρέπει να είσαι "κτήνος", μετά εννοώ), μπορεί και να βγαίνεις κερδισμένος, με την προϋπόθεση βέβαια να έχουν πέντε δράμια μυαλό κι αυτά και να μπορούν να ξεχωρίσουν τι σημαίνει συμπεριφορά κυρίου!
Καλλίτερά μου. Όσοι περισσότεροι αρέσκονται σε "αλητάκια" τόσο ευκολότερα θα έχουμε προσβάσιμες τις γυναίκες κάποιου επιπεδου, όσοι τις προτιμούμε.
Εντάξει δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και δεν ψάχνουμε όλοι το ίδιο πράγμα, και μακάρι να ήταν όλες σαν την Sandra, την Lolita, την Εwa, την Nina κ.λ.π. δηλαδή να συνδυάζουν εμφάνιση και service, αλλά επειδή αυτό είναι σπάνιο εγώ π.χ. δεν θα μπορούσα να πηδήξω την Μάγια για την οποία έγραψες www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,33783.msg1123788#msg1123788]εδώ[/url] ακόμα και να με πλήρωνε, προτιμώ τα όμορφα κορίτσια και ας μη ξέρουν να πηδιούνται.
Όπως είπα στην αρχή ο καθένας με τα γούστα του, άλλοι ψάχνουν εμφάνιση, άλλοι καλό service, άλλοι πάνε για να τους πηδήξουν και να τους κατουρήσουν…
De gustibus et coloribus non disputantum.