Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (5 μέλη και 100 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Πραγματικά κουκλάρα .Αλλά μάλλον δεν συνίσταται για ποδολάγνους με τέτοια μπίχλα πατούσα.
Αγαπητή μου στο χωριό μου λέμε "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"...

Καλά τα λες για τις πατούσες της Stella, αλλά δυστυχώς 9 στις 10 κοπέλες τέτοιες πατούσες και χειρότερες έχουν. Ευτυχώς το συγκεκριμένο θέαμα βελτιώνεται πάρα μα πάρα πολύ εύκολα.
Τώρα κορμί και χάρη σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει ούτε 1 στις 100 κοπέλες, και δυστυχώς για αυτό ελάχιστα μπορούν να γίνουν για να βελτιωθεί...
Θεός γαρ...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 0219_1ea060f57d2a.jpg
    0219_1ea060f57d2a.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Ο μεγάλος φωτογράφος και λάτρης του γυναικείου φύλλου Helmut Newton συνήθιζε τα τελευταία χρόνια της ζωής του να έχει πάντα στο τσεπάκι του μια Olympus Mju-II (Stylus Epic τις λένε στην Αμερική)...

Έτσι και ο συναγωνιστής Tresurert (ως σύγχρονος Newton) έχοντας πάντα στο τσεπάκι του μια Canon Ixus 850IS καταγράφει τις συνευρέσεις του με τις σύγχρονες καλλονές και μας ενημερώνει πάντα από πρώτο χέρι... :thumbsup:

Συναγωνιστή πάντα τέτοια  :)

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
Μπα τι να περιμενω ρε aplos2 !!!
Αυτο απο τωρα !!! :cheesy:

ελα τωρα ρε 3333 αφου θα περασεις κ απο εκει..λολ
οσο για το ξανθο πολυ καλο εννοειται αλλα καπου διαβασα οτι εχει ενα θεμα στο dfk οποτε απο μενα ακυρο...καλημερα

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ελα τωρα ρε 3333 αφου θα περασεις κ απο εκει..λολ
οσο για το ξανθο πολυ καλο εννοειται αλλα καπου διαβασα οτι εχει ενα θεμα στο dfk οποτε απο μενα ακυρο...καλημερα
Σιγα μην εχει !!! :2funny: :2funny:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Αγαπητοί συναγωνιστές,
θέλω απλά να σχολιάσω την πρόσφατη κριτική του συναγωνιστή tglps για την Kim (από avantgarde) που είχα την τύχη να συναντήσω και εγώ πολύ πρόσφατα.

Γράφει ο συναγωνιστής :
"Φοβάμαι ότι θα χαλάσω το σερί καλών κριτικών. Με τίποτα δεν έχουμε πιπίνι. Η κοπέλα είναι 1.70 και 'δεμένη' - σίγουρα στα 60κιλά (ο τύπος που στα 30 θα είναι παχουλή). Ωραίο πρόσωπο - ειδικά τα μάτια - αλλά εκεί τελειώνουν τα ωραία. Μικρό στήθος, κώλος φαρδύς για τα γούστα μου."

θα συμφωνήσω ότι δεν είναι πιπίνι, αλλά σίγουρα είναι μια νέα και όμορφη κοπέλα γύρω στα 23. Στο ύψος συμφωνούμε, αλλά στα κιλά όχι. Επειδή την "σήκωσα" είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα είναι 50-55 κιλά το μέγιστο, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι "δεμένη" δηλαδή γεματούλα. Η κοπέλα είναι λεπτή/κανονική και απλά έχει σφιχτό κορμί, με την έννοια ότι μάλλον γυμνάζεται και δεν έχει χαλαρότητα. Προσωπικά εκτιμώ ότι στα 30 της θα έχει ωραίο σώμα, γιατί σωματομετρικά είναι πολύ καλή. Μόνον μείον ότι δεν έχει μέση δαχτυλίδι, αλλά και πόσες έχουν; Επίσης σε καμμία περίπτωση δεν έχει φαρδύ ποπό, ειλικρινά δεν ξέρω πως σου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση συναγωνιστή, προσωπικά βρήκα τον ποπό της υπέροχο!!! αλλά όπως πάντα λέμε περί ορέξεως (γούστα είναι όπως και εσύ λες)...
Τέλος να προσθέσω (μιας και δεν το έκανα στην κριτική) ότι η κοπέλα έχει πολύ όμορφους μηρούς (μπούτια) και πόδια γενικότερα. Συνολικά προσωπικά την βρήκα πολύ ερωτική γυναίκα.

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ο μεγάλος φωτογράφος και λάτρης του γυναικείου φύλλου Helmut Newton συνήθιζε τα τελευταία χρόνια της ζωής του να έχει πάντα στο τσεπάκι του μια Olympus Mju-II (Stylus Epic τις λένε στην Αμερική)...

Έτσι και ο συναγωνιστής Tresurert (ως σύγχρονος Newton) έχοντας πάντα στο τσεπάκι του μια Canon Ixus 850IS καταγράφει τις συνευρέσεις του με τις σύγχρονες καλλονές και μας ενημερώνει πάντα από πρώτο χέρι... :thumbsup:

Συναγωνιστή πάντα τέτοια  :)
Συμφωνώ και εγω! Πρέπει να γίνεις/είσαι φωτογράφος. Δε τη γνώριζα στο site! Πάντως μ'εχεις κάψει, γύρισα απο διακοπές , λίγα τα λεφτά, και πετάς τέτοιες φωτό!!! ΕΛΕΟΣ!

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Δεν υπάρχει ο Tresurert είναι ΘΕΟΣ!!! Να ναι πάντα καλά και να μας ομορφαίνει έτσι τις μέρες...και επειδή τον διαβάζω σαν ευαγγέλιο θα κλείσω Jane για αυτήν την εβδομάδα που δεν έχω δοκιμάσει...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Καλά... τι δόση από rebetis ήταν αυτή!!! Συχγαρητήρια συναγωνιστή για το αρχείο/μνήμη και για τον κόπο να ξανακαταθέσεις τις εμπειρίες σου!

:2funny: :2funny:  Μερσι ρε μορτη, εχει και συνεχεια .... η δουλεια !!!!!  :thumbsup: :thumbsup:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
σημερα ο ρεμπετης εχει κεφια!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ναι αμε, ο Αυγουστος ειναι ο μηνας μου, αδεια η Αθηνα και η μετακινησεις σφαιρα !!!!  :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Εβαλα παλι τις κριτικες μου για να υπαρχουν (εχω ενημερωσει τον υπευθυνο του φορουμ), προσεξτε τις ημερομηνιες, καποια πραγματα μπορει να εχουν αλλαξει απο τοτε αλλα μια ιδεα θα παρετε για τα μωρακια.
Τωρα αν ξεχασα καμια και θυμηθω θα την βαλω, αλλιως δεν βαριεσαι μαλλον δεν θα μου εκανε εντυπωση.....

tglps

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
E τι να πω. Γούστα είναι αυτά  ;) Φαίνεται τις θέλω κοκαλιάρες τότε

bliblikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά είμαι παλιός στο άθλημα και μόλις έβαλα τη πρώτη μου κρητική για Κίμπερλυ. Με λίγα λόγια φάγαμε ήττα και δεν καταλαβαίνω αυτούς που έγραψαν τόσα θετικά. Δεν γκρινιάζω όμως και οι ήττες έιναι μέσα στο παι΄χνίδι. Για αυτή την εβδομάδα όμως έχουμε κανένα σιγουράκι? Κάθε βοήθεια δεκτή.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γεια σας παιδιά είμαι παλιός στο άθλημα και μόλις έβαλα τη πρώτη μου κρητική για Κίμπερλυ. Με λίγα λόγια φάγαμε ήττα και δεν καταλαβαίνω αυτούς που έγραψαν τόσα θετικά. Δεν γκρινιάζω όμως και οι ήττες έιναι μέσα στο παι΄χνίδι. Για αυτή την εβδομάδα όμως έχουμε κανένα σιγουράκι? Κάθε βοήθεια δεκτή.

Βρε φιλε Βλι,αν ησουν παλιος στο αθλημα δεν θα ρωτουσες. Θα ηξερες ποια μωρα αξιζουν και ποια οχι. Την Κιμπερλι δεν την εχω γνωρισει, αλλα για μια ωρα δεν μπορει να ειναι και τοσο ασχημα. Αν δεν ανταποκρινεται, παιρνεις την πρωτοβουλια και την πηδας σε οποια στασει γουσταρεις. Μωρα που ειναι σαν τα ψυγεια General Electric δεν τα αφηνεις να σε γαμησουν γιατι απλα δεν θα το κανουν. Θα σε καθυστερησουν μεχρι να περασει ο χρονος να φυγης.

Με τετοιες κριτικες πως την εκλεισες για 2 ωρες?  :-

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Eγενετο πηδουκλας μεγας στη μικρη σουιτα που ειχε πριν αλλαξει οτελι, (θυμασαι FANTOM12;;), στο κρεβατι, στον καθρεπτη, στον καναπε, στο πατωμα, στο μπανιο ακομα και στο πομολο της πορτας χαχαχα, μιας και ημουν απο τα πρωτα της ραντεβου και ειχε κενο χρονο εκατσα 1.45 ... Αριμπαααα !!!!

Έτσι, έτσι!! :rockon: θυμάμαι ;)
Ωραία τα’γραψες… :dancing:  μας έλειψες… ;)

bliblikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Βρε φιλε Βλι,αν ησουν παλιος στο αθλημα δεν θα ρωτουσες. Θα ηξερες ποια μωρα αξιζουν και ποια οχι. Την Κιμπερλι δεν την εχω γνωρισει, αλλα για μια ωρα δεν μπορει να ειναι και τοσο ασχημα. Αν δεν ανταποκρινεται, παιρνεις την πρωτοβουλια και την πηδας σε οποια στασει γουσταρεις. Μωρα που ειναι σαν τα ψυγεια General Electric δεν τα αφηνεις να σε γαμησουν γιατι απλα δεν θα το κανουν. Θα σε καθυστερησουν μεχρι να περασει ο χρονος να φυγης.

Με τετοιες κριτικες πως την εκλεισες για 2 ωρες?  :-

Βρε λουκ όλοι μας δεν θέλουμε να γαμάμε μούναρους? Η κίμπερλυ αντικειμενικά είναι. Άσε που είχα και τη ψευδαίσθιση ότι θα τη ξεκλειδώσω που θα πάει ή κάπως έτσι. Κριτική δεν θα έβαζα αν δεν μου άφηνε την εντύπωση της ξεπέτας. Για τα άλλα συμφωνώ οπότε έκλεισα Στέλλα. 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και που να δεις τι θα κλεισεις μετα τις 30 του μηνα !!!!
Το μελαχρινο αυτης !!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom