Αγαπητοί συναγωνιστές,
θέλω απλά να σχολιάσω την πρόσφατη κριτική του συναγωνιστή tglps για την Kim (από avantgarde) που είχα την τύχη να συναντήσω και εγώ πολύ πρόσφατα.
Γράφει ο συναγωνιστής :
"Φοβάμαι ότι θα χαλάσω το σερί καλών κριτικών. Με τίποτα δεν έχουμε πιπίνι. Η κοπέλα είναι 1.70 και 'δεμένη' - σίγουρα στα 60κιλά (ο τύπος που στα 30 θα είναι παχουλή). Ωραίο πρόσωπο - ειδικά τα μάτια - αλλά εκεί τελειώνουν τα ωραία. Μικρό στήθος, κώλος φαρδύς για τα γούστα μου."
θα συμφωνήσω ότι δεν είναι πιπίνι, αλλά σίγουρα είναι μια νέα και όμορφη κοπέλα γύρω στα 23. Στο ύψος συμφωνούμε, αλλά στα κιλά όχι. Επειδή την "σήκωσα" είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα είναι 50-55 κιλά το μέγιστο, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι "δεμένη" δηλαδή γεματούλα. Η κοπέλα είναι λεπτή/κανονική και απλά έχει σφιχτό κορμί, με την έννοια ότι μάλλον γυμνάζεται και δεν έχει χαλαρότητα. Προσωπικά εκτιμώ ότι στα 30 της θα έχει ωραίο σώμα, γιατί σωματομετρικά είναι πολύ καλή. Μόνον μείον ότι δεν έχει μέση δαχτυλίδι, αλλά και πόσες έχουν; Επίσης σε καμμία περίπτωση δεν έχει φαρδύ ποπό, ειλικρινά δεν ξέρω πως σου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση συναγωνιστή, προσωπικά βρήκα τον ποπό της υπέροχο!!! αλλά όπως πάντα λέμε περί ορέξεως (γούστα είναι όπως και εσύ λες)...
Τέλος να προσθέσω (μιας και δεν το έκανα στην κριτική) ότι η κοπέλα έχει πολύ όμορφους μηρούς (μπούτια) και πόδια γενικότερα. Συνολικά προσωπικά την βρήκα πολύ ερωτική γυναίκα.