PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
10 μέρες έλειψα κι έγινε της πουτάνας στο μαγαζί! Άντε τώρα να διαβάζω 50 σελίδες μόνο στο παρόν thread...
Που ησουνα ρε Καρντασι !!!10 μέρες έλειψα κι έγινε της πουτάνας στο μαγαζί! Άντε τώρα να διαβάζω 50 σελίδες μόνο στο παρόν thread...
10 μέρες έλειψα κι έγινε της πουτάνας στο μαγαζί! Άντε τώρα να διαβάζω 50 σελίδες μόνο στο παρόν thread...
η vicky ειναι δεν ειναι 19 δεν εχει καμια σχεση με την nikita οταν δεν ειμαστε σιγουρη μη γραφουμε μαλακιες
Δλδ είχε παράπονα που ο www.bourdela.tv/content/view/1801/1/#jreview_5088]xanthiforever[/url] τελείωσε μέσα στον κώλο της
μάλιστα πολύ καθαρή [size=10pt]μου λέει να τελειώσω στον κώλο της[/size] αλλο που δεν ήθελα να την πάρω ακάποτα στον κώλο. τέλεια
ή που διαφήμιζε πως προσφέρει το extra service anal without condom?
Mε λίγα λόγια [size=18pt]ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ[/size]
Kάτι άλλο πρέπει να σκαρώνει είτε η Σλοβάκα πουτάνα είτε η αντζέτισα του slovak
Δεν γίνεται να είναι 18- 19 και να έχει παλαιές photos tης Nikita's
Άρα είτε είναι η μικρή αδελφή της Νikita's ή η Lea άρχισε και πάλι τις μαλακίες της
Tο ιδιο γραφειο ειχε στειλει 2 μωρα περσι το καλοκαιρι Αθηνα με ψευτικες φωτο, και μετα απο διαμαρτηριες μας ελεγε οτι δεν το ηξερε και τις ανακαλεσε. Τα ειχε ομως μαζεψει απο τους πελατες για 3-4 μερες και μετα εστελνε μηνηματα οτι την ξεγελασαν οι πιτσιρικες!!
Οποιος τα πιστευει αυτα ειναι λιγο αφελης.
Tο ιδιο γραφειο ειχε στειλει 2 μωρα περσι το καλοκαιρι Αθηνα με ψευτικες φωτο, και μετα απο διαμαρτηριες μας ελεγε οτι δεν το ηξερε και τις ανακαλεσε. Τα ειχε ομως μαζεψει απο τους πελατες για 3-4 μερες και μετα εστελνε μηνηματα οτι την ξεγελασαν οι πιτσιρικες!!
εχει κριτικη για την κοπελα συναγωνιστη δεσ και αποφασισεΠοιος καλος συναγωνιστης θα μας φωτισει
εχει κριτικη για την κοπελα συναγωνιστη δεσ και αποφασισε
[/quote
Ευχαριστω για την απαντηση μολις την ειδα αλλα μαλλον θα ρισκαρω γιατι απο αυτο το πρακτορειο δεν εχω φαει φολα!!!!!! Ειναι και ωραιο μωρο παναθεμα το
Παιδιά παίζει το παρακάτω;;;
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί στο θρεντ. Κάποιος βετεράνος ξέρει κάτι;
εχει review στο ιδιο site. διαβασε το