Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (1 μέλη και 64 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
10.663
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mακαρι ποιητη μου μακαρι !!! :rockon:
Να την πιασουμε πορτα για τον χειμωνα !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
 

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.549
Κριτικές
212
Like
4.846
Πόντοι
9.035
Να σχολιάσω λίγο (με όλο τον σεβασμό) τις πρόσφατες κριτικές του πολύπειρου και πολύτιμου συναγωνιστή varnalis (ή ποιητή), με κύρια αφορμή το γεγονός ότι επανειλημμένα χαρακτηρίζει στις πρόσφατες κριτικές του τις κριτικές άλλων συναγωνιστών. Δεν στέκομαι προσωπικά στο θέμα, αλλά γενικά στον σχολιασμό κριτικών άλλων μέσα στις δικές μας κριτικές.

Είναι προφανές ότι στις πρόσφατες 4-5 κριτικές του είναι ιδιαίτερα αυστηρός, κάτι που σαφώς δεν είναι κακό γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτό τον εκφράζει αυτήν την περίοδο. Απλά θέλω να πω ότι η τελική απόδοση στην ερωτική πράξη εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, πολλές αποκλειστικά δικές μας, και πολλές εξαρτώμενες από την εκάστοτε κοπέλα. Φυσικά και η συγκυρία παίζει πάντα το ρόλο της γιατί όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Εκτιμώ ότι η κριτική μας πρέπει να εστιάζει στις παραμέτρους της κοπέλας και μόνο, για να έχει αξία και για τους υπόλοιπους συναγωνιστές.

Παίρνω ως παράδειγμα την κριτική της Emily (Ρωσίδας) και της Elizabeth (Εσθονή) που έχω και ιδία πείρα. Στην πρώτη ήμουν ο πρώτος που εκφράστηκα με πολύ καλά λόγια, για τις υπηρεσίες της κυρίως, το ίδιο έκαναν και πολλοί άλλοι. Ο συναγωνιστής την χαρακτηρίζει μέτρια, "να μην τρελαθούμε κιόλας", και "απορώ πως κάποιοι ενθουσιάζονται τόσο πολύ". Στην δεύτερη ο συναγωνιστής (πρώτος) εκφράστηκε με εξαιρετικά λόγια και την χαρακτήρισε Claudia Schiffer, εγώ πάλι καλά πέρασα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας, (κατά την προσωπική μου κρίση) κύρια λόγω της απειρίας της και της εξαιρετικά λεπτής της εμφάνισης.

Εκτιμώ ότι όλοι μας εκφραστήκαμε με ειλικρίνεια, ίσως έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες στα σημαίνοντα κατά την πράξη (εγώ πχ υπηρεσίες/συμπεριφορά, ο συναγωνιστής εμφάνιση/ηλικία) αλλά και πάλι πολλά είναι υποκειμενικά, και περί ορέξεως ουδείς λόγος… Τελειώνοντας να πω ότι σημασία έχει να καταγράφουμε στις κριτικές τι είδαμε εμείς και όχι τι είδαν κάποιοι άλλοι συγκριτικά με εμάς. Οι κριτικές μας πρέπει (όπως πολύ σωστά λένε και οι οδηγίες) να «στέκουν από μόνες τους», ανεξάρτητα από το τι λένε οι άλλοι συναγωνιστές, και αυτό γιατί διαφορετικά ο παράγοντας συγκυρία αναδεικνύετε με τρόπο που μειώνει την αξία της κριτικής.

Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα…
 

bendiwolf

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
60
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Χαιρετώ τους ειδικούς των CT :) μια ερώτηση : από όλες τις τωρινές ... τουρίστριες, ποια θα λέγατε ότι είναι η πιο ενδεδειγμένη για GFE καταστάσεις? Ιδανικά θα ήθελα κάτι μελαχρινό και κοντοπούτανο, αλλά και σε ξανθό δεν θα με χαλάσει ... θέλω να πάρω ένα καλό 2ωρο στο σπίτι μου σήμερα ή αύριο, αλλά να μην κλαίω τα λεφτά μου μετά - και φυσικά θα κάνω κριτική όταν τελειώσω (και ξανατελειώσω :))

Θα ήμουν ευγνώμων για όποιες συμβουλές μπορείτε να μου δώσετε :)

 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
10.663
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Oπως εχει τονιστη εδω μεσα πολλες πολλες φορες το θεμα των κριτικων ειναι απλα ενας μπουσουλας για το πληθος που θελει να διαβαζει και να ξερει κατι παραπανω οταν παει να συναντησει μια κορασιδα.
Τωρα ποιες στεκουν και ποιες οχι εμενα ποσος με ενδιαφερει γιατι εχω βρει πεντε Παιχτες που τα χνωτα μας πανε και τους εμπιστευομαι με κλειστα ματια.
Πιστευω πως και ολοι αυτο πρεπει να κανουν !!!
Γνωμη μου.
Τωρα οι βαθμολογιες και τα νουμερα ειναι τελειως υποθετικα μιας και τα 10αρια πεφτουνε βροχη και τα γουστα διαφερουν οπως λεει και ο Παιχτης Kaloeros πιο πανω.
Ειναι φυσιολογικο για μενα καποιος που εχει συναντηση μια και μοναδικη αντε δυο κορασιδες και του εκανε ενα καλο τσιμπουκακι το οποιο δεν του ειχαν ξανακανει να εκθιαζει και να γραφει παπαδες.
Δεν με πειραζει καθολου και χερομαι που περασε και καλα μακαρι παντα ετσι να το βλεπει.
Παμε τωρα στην αλλη μπαντα σε αυτους που εχουν δοκιμασει οτι κινειται ,και παλι ειναι φυσιολογικο να εχει ανεβει ο πυχης σε πολυ υψηλα επιπεδα και απο θεμα εμφανισης και απο θεμα service.
Oποτε οπως ειπαμε βρισκουμε καποιους που συμπιπτουν τα γουστα μας και τους αλλους απλα τους διαβαζουμε και δεν πολυδυνουμε βαση.
Τωρα στο οτι ο Ποιητης προσπαθει να προστατεψει το κοινο καλο των Παιχτων ειναι υπερ του και επειδη εχει πληρωσει μια περιουσια σαν και μενα σε κορασιδες οι οποιες ηταν οχι μονο κατω του μετριου αλλα ατσα να πανε το κανει οπως θα το εκανε και για τον φιλο του.
Δεν υπαρχη θεμα του να κριτικαρει την κριτικη του αλλου απλα χτυπαει το καμπανακι στους αδαεις οι οποιοι θα διαβασουν τα 10αρια και μετα θα αρχισουν να γκρινιαζουν πως ετσι και αλλιως και εμενα δεν τον εβαλε ολο στον κωλο της και δεν τα ρουφιξε αλλα τα εφτυσε και αλλα τετοια.
Αυτα και απο μενα και την Καλημερα μου απο την ομορφη Κυκλαδα !!
 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
10.663
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
As βαλουμε και λιγo χρωμα να ομορφινει το thread !!! ;)
 

Συνημμένα

  • Emily _4360.JPG
    Emily _4360.JPG
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 20

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.173
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
δικαιο εχεις  :)
αποτι βλεπεις εχω και εγω τα ομορφα μου διημερακια  ;)
η εικονιζομενη απο την δευτερα θα ειναι στο καμινι της αθηνας , τωρα απολαμβανει θαλασσα με καλη παρεα :grin:
 

Συνημμένα

  • ele1.jpg
    ele1.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τι εγινε επεσαν αναδουλιες και εβγαλε η Lolo την φατσα της φορα παρτιδα στο ****..
Οσοι προλαβετε να την δειτε γιατι θα την σκουπισουν αμεσα λογο logo!!! :2funny: :2funny: :2funny:



[size=15pt]edit: Ωραία photo αλλά ξέρεις...[/size]

Ναι, τωρα δεν φοβαται να βαλει προσωπο, αλλα στο προηγουμενο τουρ φαγωθηκε να τις βγαλω απο το φορουμ!!! Αβυσσος η ψυχη και το μυαλο μιας γυναικας  :2funny:
 

tsaras13

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Μηνύματα
115
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερουμε τιποτα καλο για julia απο aaaeurope models
 

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Μηνύματα
1.172
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Κανε επιβεβαιωση και ενημερωσε μας, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ακυρωσε.
 

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Μηνύματα
1.172
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ενταξει τοτε, ισως να κανω λαθος, καλο βολι και γραψε 2 κουβεντες μετα την συναντηση!!!!  :thumbsup: :thumbsup:
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καμια προταση για το διαστημα 1-4 αυγουστου????Τρεζ???????? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :grin:
 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
10.663
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Διακοπες !!!
Το καλυτερο !!!
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τελικα δεν πηραμε απαντηση για την ταυτοτητα του ουγγρικου αλογου..... :think: :think: :think: :helpplea: :dancing: :s&m_2:
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom