Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
... περιπλοκάδα ....
Αυτό να περάσει στους ορισμούς παρακαλώ!
... περιπλοκάδα ....
...αντβατγκατντ...
+++++++τα Ελληνικα τι τα θελεις θα πειτε τον Εθνικο Υμνο !!!
Στις φωτός η Kyla Cole... Hλίου φαεινότερο ότι μούφα.
Γιατι ρε Spermacht τι ειχε η δεν ειχε η Britney?
Μήπως την έπαθε από ακάποβιτς?Re paidia jerei kaneiw kati gia thn PAOLA-BIANKA apo pretygirlsforyou an ton grafv svsta. Eixan graftei fobera sxolia paliotera kai elega na thn timhsv kapoia stigmh alla xauhkan ta ixnh thw.
Kapoiow poio cagmenow apo mena isvw kati gnvrizei !!!!
Λες να είναι άλλο βουβάλι δηλαδή?Ρε παιδιά για πείτε καμιά γνώμη για αυτήν εδώ. Την έκλεισε ο αδερφός μου.Λέτε να είναι ψεύτικες οι φώτο?Το πρακτορείο το ξέρετε, είναι αξιόπιστο? Μην φάμε καμια φόλα καλοκαιριάτικα
Ναι, ποιό είναι το θέμα με την Britney ? Φαίνεται ενδιαφέρουσα για διαφώτησε μας...
Περσι ψοφησε φετος βρωμισε,λενε στο χωριο μου,οκτωβρη 2008 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τουρ!!!!! μαζεψε το μπαγιοκο και σταματησε.....απο τις πιο αξιολογες παρουσιες!!!!!!Ρε παιδια ξερει κανεις κατι για την PAOLA-BIANKA απο pretygirlsforyou αν τον γραφω σωστα. Ειχαν γραφτει φοβερα σχολια παλιοτερα και ελεγα να την τιμησω καποια στιγμη αλλα χαθηκαν τα ιχνη της.
Καποιος ποιο ψαγμενος απο μενα ισως κατι γνωριζει !!!!
Καλά η κοπέλα μάζεψε τα πακέτα της και σταμάτησε εδώ και ένα χρόνο. Αν την είχες συναντήσει θα ήξερες ότι ακά δεν έκανε. Το σχόλιο σου τι εξυπηρετεί?Μήπως την έπαθε από ακάποβιτς?
+1Μόλις διάβασα την κριτική του Path για τα ζα του Ladies Tours.
Ομολογώ ότι μου έφτιαξε την ημέρα.
Περσι ψοφησε φετος βρωμισε,λενε στο χωριο μου,οκτωβρη 2008 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τουρ!!!!! μαζεψε το μπαγιοκο και σταματησε.....απο τις πιο αξιολογες παρουσιες!!!!!!
Παιδια.'Ακουσα κάτι πολύ δυσάρεστο πριν από λίγο.Ελπίζω να μην είναι αλήθεια για αυτό και δεν αποκαλύπτω την πηγή ή δεν ανοίγω νέο τόπικ.Άκουσα ότι η Έβα του Ρομπ έπιασε HIV.Όποιος ξέρει κάτι ας πει