mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 22.915
τετοια κουραση ειναι οτι καλυτερο. Αλλα ποσο θα αντεξει το κοριτσι; Αυτο αναρωτιεμαι!!μαλλον εσυ θα νιωθεις κουρασμενος μετα το ραντεβου....
τετοια κουραση ειναι οτι καλυτερο. Αλλα ποσο θα αντεξει το κοριτσι; Αυτο αναρωτιεμαι!!μαλλον εσυ θα νιωθεις κουρασμενος μετα το ραντεβου....
Το πρωτο σου αν ειναι με την Bibi καλυτερα μην ξανακλεισεις αλλο.Εχω κλεισει το πρωτο μου meeting me ct στις 18/7 με τη bibi. Τι λέτε θα τη πετυχω κουρασμενη;
Οταν διαβασεις οτι το tour θα συνεχιστη θα καταλαβεις ποσο αντεχει το κοριτσι.τετοια κουραση ειναι οτι καλυτερο. Αλλα ποσο θα αντεξει το κοριτσι; Αυτο αναρωτιεμαι!!
αντεχει...αντεχει....τετοια κουραση ειναι οτι καλυτερο. Αλλα ποσο θα αντεξει το κοριτσι; Αυτο αναρωτιεμαι!!
Πολυ σιγουριά βλέπω κι ανησυχώ. Ελπίζω να μην ισχύσει η γνωστή παροιμία με τα κεράσια και το καλάθι!!!Το πρωτο σου αν ειναι με την Bibi καλυτερα μην ξανακλεισεις αλλο.
Που τετοια τυχη ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Το αλογο ποτε δεν κουραζετε.
Εχω κλεισει το πρωτο μου meeting me ct στις 18/7 με τη bibi. Τι λέτε θα τη πετυχω κουρασμενη;
το αλλο με τον τοτο το ξερεις???????
παρε βιταμινες πριν το date!!!!!
και φυσικα μην τρομαξεις οταν θα χαθει το.... μεσα στο στομα της!!!!
καλη τυχη!!!!!!!
Εχω δει ταινία της και το έχω πιάσει το νόημα. Μόνο που είναι λιγο χοντρο το κεφαλακι. μήπως και το πονεσω το κορίτσι!!
Εαν υπαρχει προβλημα πεστω μας γιατι εχω κατι φιλους που δεν εχουν βρη ακομα χωρο στο tour της μην παει χαμενο το δυορακι και δοσω ενα απο τα δικα μου ,γιατι δεν θελω να τα χαλαλισω.Πολυ σιγουριά βλέπω κι ανησυχώ. Ελπίζω να μην ισχύσει η γνωστή παροιμία με τα κεράσια και το καλάθι!!!
κατι ξερουν οι ειδικοι...ακου τα παιδια...το b(i)b(i)job το χουν εξασκηση καλα!!!!
σαν να ακουω τον εαυτο μου....μεσα εισαι!!!!!!!!!
οταν το εκανε σε καποιον για πρωτη φορα... ο τυπος γυρισε και της ειπε...
"what a fuck are you doing!!!!!"
του τον ειχε εξαφανισει!!!!
Θα σου στειλω την ταινιουλα που βαζει δυο σαν τον δικο σου στο κωλαρινι της και τα λεμε.Εχω δει ταινία της και το έχω πιάσει το νόημα. Μόνο που είναι λιγο χοντρο το κεφαλακι. μήπως και το πονεσω το κορίτσι!!
Θα σου στειλω την ταινιουλα που βαζει δυο σαν τον δικο σου στο κωλαρινι της και τα λεμε.
Μήπως να ανοιχτεί ενα ξεχωριστό θεμα μόνο για τη Bibi;