tres = Μια βοηθει πλζKαλα μην τρελλενεσαι κιολας ολοι ιδιοι ειναι και την τσεπη σου κοιτανε .
Η ζαφίρα είναι αυτη που ποσταρησες νωρίτερα?
Που τη βρίσκω?
Ευχαριστώ
tres = Μια βοηθει πλζKαλα μην τρελλενεσαι κιολας ολοι ιδιοι ειναι και την τσεπη σου κοιτανε .
Mια ερωτηση γιατι εφαγα κολλημα με την γκομενα ψαχνω στα Erito-girls(Zafira) και δεν την βρησκω αλλαξε ονομα η σταματησε???????
Η Zafira μου είχε εξηγήσει οταν είχε ερθει Αθήνα τον Ιανουάριο του 2009 οτι ο μόνος λόγος που ήρθε ήταν για να υποστηρίξει την ξαδέρφη της, η οποία ήταν ένα άλλο μπαζο του Ζ. που δεν βλεπόταν, η οποία έκανε τότε το πρώτο της τούρ. Επομένως η Zafira έβλεπε την επίσκεψη της στην Αθήνα σαν ένα one - off και τίποτα παραπάνω παρόλο που κάνει συχνά αυτή τη δουλειά στη Βουδαπέστη. Βέβαια ποτε κανείς δεν ξέρει...
Μεταξύ Angel Dark και Zafira δεν ξέρω ποιά θα διάλεγα καθώς τις έχω δει απο κοντά και είναι θεές και οι δύο...
Mια ερωτηση γιατι εφαγα κολλημα με την γκομενα ψαχνω στα Erito-girls(Zafira) και δεν την βρησκω αλλαξε ονομα η σταματησε???????
Mόλις έκανα ακύρωση για σήμερα στις 22.00 λόγω κάποιων προσωπικών που μου έτυχαν. Όποιος ενδιαφέρεται ας το έχει υπόψη.Vanessa LL Μπουκωσε για τα καλα !!!
Οσοι εκλεισαν εκλεισαν δεν υπαρχει ουτε δεκαλεπτο για καφε ελευθερο !!!
Μην κανετε τον κοπο !! ;)
Ρε τρες γαμω το φελεκι μου μην ανεβαζεις την θεομουνα την Ζαφιρα, θα παθει στερηση ο ποιητης ....
Παίκτες
γιές πλζ ντόν τ
Ζαφ= no 47
τώρα την πατήσαμε
Παίκτες
έχει κανείς κάποια ιδέα για την cassy; τελευταίο πρακτορείο το mermaids-internation. το site έχει κλέισει και δεν έχω δει την κοπέλα κάπου...
:'( :'( :'( :'( :'( :'(Oxi απλα αποφασισε να σταματηση !!!!
Ετσι ακριβως, οπως τα λεει ο τρες, υπαρχουν και μερικα κοριτσια που κανουν και αυτη την επιλογη. Μπραβο τους !!!!
Φιλε μου υπαρχουν τοοοοοσα ωραια γραφεια πιο αξιοπιστα με ομορφοοοτερες κυριες στα ιδια λεφτα! Μηπως να το ξανασκεφτοσουνα?τι λετε για την κοπελιά εδω? ειμαι εντελώς ασχετος περι city tours... γι αυτο ρωταω...
Choose smth else !!!Παιδες καλημερα...
Η κυρια απ εδω ερχεται για 2 μερες, ειναι συνεχεια fully booked αλλα απο reviews εχει μονο ενα απο τον Φεβρουαριο του 2009...
Μην βαριεστε να μας ενημερωνετε καλε...!