Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ή σε βγαζουν
άμα είσαι 35+...δεν σε βγάζει καμία γκόμενο, ούτε οι γιαγιάδες
ή σε βγαζουν
με λορδους ή με λορδους της λορδας?
www.flickr.com/photos/kaptenhanna/564481229/]clicky-clicky[/url]με λόρδους, κατά προτίμηση με περιορισμένη όραση!
είναι πολύ high μουνί αυτή για μένα
εγώ είμαι λαϊκός και φτηνός, πλέμπα...πως να το πω?
η τσιγκολελέτα γαμιέται μόνο με λόρδους
δεν το ξερω ακομα, σε 16+ χρονια θα το μαθω....άμα είσαι 35+...δεν σε βγάζει καμία γκόμενο, ούτε οι γιαγιάδες
Δεν ξερεις ποσο τυχερη ειναι που δεν μπορω να γραψω στο θρεντ της, γιατι θα γινομαστε μαλλια κουβαρια παλι και δεν θα ειχε τον προσταη της απο διπλα να με μπαναρει
Και εγω Sir Lucent θα γινω μονο και μονο για να την πηδηξω
απέκτησε και thread?
Sir?
pf....δεν μετράς, από λόρδους και πάνω λέμε...οπότε πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να πάρεις την θέση του, μέχρι τότε....χεράκι και έτσι!
εκανε λογαρισμο δικο της?είδα μια απάντηση απο τη violet σήμερα το πρωί που μας έβριζε όλους, τι ειναι αυτη ρε !!!!!
τώρα είδα ότι το σβήσανε το βρισίδι που μας έριχνε
είδα μια απάντηση απο τη violet σήμερα το πρωί που μας έβριζε όλους, τι ειναι αυτη ρε !!!!!
Επρεπε να το αφησει ο Αντι να της κανουμε λιγη πλακα
με λίγα λόγια έλεγε οτι δεν αξίζουμε γιατί το μονο που κανουμε ειναι να γραφουμε ολη τη μέρα στο φορουμ και αυτή κάνει πιο ενδιαφέροντα πράγματα και δεν πληρώνει για σεξ και ο γκόμενος της έχει 6-pack κοιλιακούς και κάτι τέτοιαεκανε λογαρισμο δικο της?
οποια εξελιξη!!!!!!!!!!!!!!!!
είχε γράψει μισή σελίδα λέμεAnt1, βάλτα πίσω λέμε να απαντήσουμε!
Δεν το βρίσκω λέμε!
με λίγα λόγια έλεγε οτι δεν αξίζουμε γιατί το μονο που κανουμε ειναι να γραφουμε ολη τη μέρα στο φορουμ και αυτή κάνει πιο ενδιαφέροντα πράγματα και δεν πληρώνει για σεξ και ο γκόμενος της έχει 6-pack κοιλιακούς και κάτι τέτοια
Ρε παλουκάρια γιατί ασχολείστε με πουτανοβιολέτες κανονικά www.flurl.com/video/5257802_comments.htm]αυτό[/url] πρέπει να της κάνει κάποιος όταν πάει να μιλήσει ;)
Πως την έχουν δει ρε πούστη μου....αλλά καλά κάνουν, αφού κάποιοι τους γλύφουν τις πατούσες.
Καααλοοοο Αυτη ομως μπορει και να στο δαγκωσει και να τρεχεις για εμβολιο τετανου
άμα είσαι 35+...δεν σε βγάζει καμία γκόμενο, ούτε οι γιαγιάδες