You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (12 μέλη και 114 επισκέπτες)
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε tresurent με τη ξαδερφη μου ρε γαμιολη?
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
ρε παιδιά πριν λίγο γύρισα απο τη Martina ή Vasilisa ακόμη να συνέλθω τρομερή ομορφιά σε λίγο αναβένει και η κριτική μου
αξιος φιλε!!!ρε παιδιά πριν λίγο γύρισα απο τη Martina ή Vasilisa ακόμη να συνέλθω τρομερή ομορφιά σε λίγο αναβένει και η κριτική μου
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
προσπαθώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου απο αυτην την 1 ώρα !!!!!!
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
Υπερβαρη δεν ειναι?προσπαθώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου απο αυτην την 1 ώρα !!!!!!
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
το τέλειο σώμαΥπερβαρη δεν ειναι?
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
στις φωτο ομως δειχνει χλαπακιαζει ?το τέλειο σώμα
FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 23.305
Kisses from Cyclades . :-*
Emily !!! :o :o :o
Την έκανες πάλι την μαγική κίνηση !!
Εσείς δημιουργείτε τις σεισμικές δονήσεις στο Αιγαίο ?
Μην την φέρεις πίσω ψόφια γιατί έχουμε και ραντεβού την Τρίτη… ;)
Συνημμένα
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Μην την φέρεις πίσω ψόφια γιατί έχουμε και ραντεβού την Τρίτη… ;)
Θα εχει μια μερα να ξεκουραστει Fantom, μη στεναχωριεσαι!!!!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
προσπαθώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου απο αυτην την 1 ώρα !!!!!!
Πές μου πως την ερωτεύτηκες και σύ να μην αισθάνομαι μόνο εγώ βλάκας στα 52 μου!
Παιδιά το ξαναλέω, από όσες [πάρα πολλές!] έσκορτς έχω συναντήσει είναι η μόνη που θα ήθελα [θα τρελαινόμουν!] να κράταγα για πάντα δίπλα μου σαν μόνιμη γκόμενα. Όμορφη, καλλιεργημένη, έξυπνη, μορφωμένη, ευχάριστη στην παρέα, πόσο άλλο να εκτεθώ εξυμνώντας την.
Και παρ' ότι δεν θα την βαθμολογούσα με άριστα στις επιδόσεις, θα δεχόμουν και να μην ξαναπάω και με άλλη γκόμενα ξανά! [Λέμε τώρα, δεν παίρνω και όρκο.]
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
δεν ξέρω φίλε αν την ερωτευθηκα αλλά συμφωνώ με όλα αυτά που λές, και αν την ερωτευτηκες εσύ στα 52 εγώ στα 31 νομίζω δικαιολογούμαιΠές μου πως την ερωτεύτηκες και σύ να μην αισθάνομαι μόνο εγώ βλάκας στα 52 μου!
Παιδιά το ξαναλέω, από όσες [πάρα πολλές!] έσκορτς έχω συναντήσει είναι η μόνη που θα ήθελα [θα τρελαινόμουν!] να κράταγα για πάντα δίπλα μου σαν μόνιμη γκόμενα. Όμορφη, καλλιεργημένη, έξυπνη, μορφωμένη, ευχάριστη στην παρέα, πόσο άλλο να εκτεθώ εξυμνώντας την.
Και παρ' ότι δεν θα την βαθμολογούσα με άριστα στις επιδόσεις, θα δεχόμουν και να μην ξαναπάω και με άλλη γκόμενα ξανά! [Λέμε τώρα, δεν παίρνω και όρκο.]
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
και κάτι ακόμη αν την κυκλοφορήσεις την κοπέλα αυτή έξω δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει βλέμμα που να μη γυρίσει να τη δεί αντρικό ή γυναικείο, ακόμη και ντυμένη όσο γίνεται πιο σεμνά, να πώ την αλήθεια δεν ξέρω αν θα άντεχα με τοσο εντυπωσιακή γυναίκα δίπλα μου,
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
δεν ξέρω φίλε αν την ερωτευθηκα αλλά συμφωνώ με όλα αυτά που λές, και αν την ερωτευτηκες εσύ στα 52 εγώ στα 31 νομίζω δικαιολογούμαι
Για να εκτεθώ κι άλλο [χαλαλι της!] ήθελα και εγώ να ζητήσω πίσω πόρτα.
Ε! κράχτε με αλλά δεν μου έβγαινε. Και μέσα στην τιμή να μου τον προσέφερε, θα αρνιόμουν!
Εσύ βρε βέβηλε πως το έκανες; Είσαι όμως 31 μπαγάσα.
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
πίστεψε με, και μένα δε μου βγήκε ευκολα, και τώρα που το σκέφτομαι δε θα το ξαναέκανα, όχι ότι δεν ήταν ωραία αλλά δε σου βγαίνει με τόσο γλυκο πρόσωπο, εγώ αυτό που είχα αποφασίσει απο πριν να ζητήσω και δεν τόλμησα καν να το διανοηθώ όταν την είδα, είναι το CIM (Cum in mouth) και CIF (Cum In Face), σε τέτοιο αγγελικό πρόσωπο δε σου βγαίνειΓια να εκτεθώ κι άλλο [χαλαλι της!] ήθελα και εγώ να ζητήσω πίσω πόρτα.
Ε! κράχτε με αλλά δεν μου έβγαινε. Και μέσα στην τιμή να μου τον προσέφερε, θα αρνιόμουν!
Εσύ βρε βέβηλε πως το έκανες; Είσαι όμως 31 μπαγάσα.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
πίστεψε με, και μένα δε μου βγήκε ευκολα, και τώρα που το σκέφτομαι δε θα το ξαναέκανα, όχι ότι δεν ήταν ωραία αλλά δε σου βγαίνει με τόσο γλυκο πρόσωπο, εγώ αυτό που είχα αποφασίσει απο πριν να ζητήσω και δεν τόλμησα καν να το διανοηθώ όταν την είδα, είναι το CIM (Cum in mouth) και CIF (Cum In Face), σε τέτοιο αγγελικό πρόσωπο δε σου βγαίνει
Έτσι είναι ρε σύ. Εγώ όλη την ώρα την είχα στο ιεραποστολικό να να μπορώ να φιλάω τις χειλάρες της και να βλέπω τις ματάρες της!
Τελικά όμως την είδα πάλι στο σάιτ του πρακτορείου και το τηλ. στην καταχώρηση στο ..ρτστουρς άλαξε από δικό της Ελληνικό σε εκείνο του G.E.S. Πίσω στο μαντρί η καημένη! Οι αθεόφοβοι τους παίρνουν το 40% των ακαθαρίστων εισπράξεων με όλα τα έξοδα [εισιτήρια, ξενοδοχεία, φαγητά] των κοριτσιών. Πιο πολλά λεφτά βγάζουν οι νταβατζήδες απ' το κάθε κορίτσι παρά οι ίδιες.
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
δεν ξέρω για αυτό να σου πω, αν είναι ομως έτσι όπως τα λές είναι κρίμα όντως, πως όμως το πρακτορείο διασφαλίζει πόσους πελάτες έχει?? οτι πχ δεν λέει οτι είχα 5 αντι για 10 πελάτες και να κρατάνε τα λεφτα, πάντα το είχα αυτο απορία, εκτος και αν συνοδευονται και ξέρουν τα ραντεβούΤελικά όμως την είδα πάλι στο σάιτ του πρακτορείου και το τηλ. στην καταχώρηση στο ..ρτστουρς άλαξε από δικό της Ελληνικό σε εκείνο του G.E.S. Πίσω στο μαντρί η καημένη! Οι αθεόφοβοι τους παίρνουν το 40% των ακαθαρίστων εισπράξεων με όλα τα έξοδα [εισιτήρια, ξενοδοχεία, φαγητά] των κοριτσιών. Πιο πολλά λεφτά βγάζουν οι νταβατζήδες απ' το κάθε κορίτσι παρά οι ίδιες.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
δεν ξέρω για αυτό να σου πω, αν είναι ομως έτσι όπως τα λές είναι κρίμα όντως, πως όμως το πρακτορείο διασφαλίζει πόσους πελάτες έχει?? οτι πχ δεν λέει οτι είχα 5 αντι για 10 πελάτες και να κρατάνε τα λεφτα, πάντα το είχα αυτο απορία, εκτος και αν συνοδευονται και ξέρουν τα ραντεβού
Βρε σύ αφού το ραντεβού το κλείνει το πρακτορείο και το επιβεβαιώνει και λίγη ώρα πριν και έχει και το τηλ. σου φακελωμένο. Τί να πεί, πως το ραντεβού των 10.00 με έστησε, θα σε πάρουν τηλέφωνο μετά και θα σε ρωτήσουν γιατί δεν πήγες κι εσύ με το δίκιο σου θα τους πεις τί λέτε ρε μαλάκες και πήγα και τρία μπαλάκια της έριξα και 350 της ακούμπησα!
Μετά ποιά η θέση της;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K