Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αν και διαβάζω πολύ καιρό σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος για να μοιραστώ εμπειρίες και προπάντων να αποτρέψω συναγωνιστές citytourάδες από λάκους με κ...δάχτυλα. Σημερινή εμπειρία λοιπόν από Laura. Χτυπάω πόρτα και μου ανοίγει με ρούχα λαϊκής, ένα 7αράκι. Ας το προσπεράσω. Αφού μιλάμε για 4-5 λεπτά της λέω να πάμε για ντουζάκι μαζί. Έχω κάνει μου απαντά. Επιστρέφω και αρχίζουμε με τα προκαταρκτικά φιλάκια τριψίματα κτλ (τελικά δεν είχε κάνει ντουζάκι γιατί μύριζαν οι μασχάλες), περιμένω να πάρει την κάτω βόλτα αλλά δεν κάνει κίνηση. Τέλος πάντων λέω ας αρχίσω εγώ, την φιλάω στα βυζάκια , κατεβαίνω κοιλίτσα , της βγάζω τα ρούχα της λαϊκής και κοιτάω προς τα πάνω. Απίστευτο!!! η γκομενα κοιτούσε τηλεόραση!!! Της χαΙδεύω το γκροβεράκι και μου τραβάει το χέρι. Στο site εντωμεταξύ λέει a-level included και πολλά άλλα included. Μου λέει εχτρα 50 γιούρια. Εεε δε μασάω άλλο, έτσι κι αλλιώς είχα καταλάβει οτι θα έκλαιγα για 400γιούρια, της λέω σορυ αλλά site λέει άλλα πράγματα. Λάθος θα έγινε μου λέει. Όχι όμως δικό μου της απαντώ φέρε πίσω τα 400 και φεύγω όπως ήρθα. Έτσι κι έγινε , μετά μου έστειλε ΣΜΣ το πρακτορείο να ρωτήσει αν πήγα και τους είπα για τα εξτρα που ήταν έξτρα αλλά δεν μου έδωσαν εξήγηση.
Ελπίζω να σώσω κάποιον από κλάμα γιατί θα είναι εδώ 4-5 μέρες ακόμα
Ελπίζω να σώσω κάποιον από κλάμα γιατί θα είναι εδώ 4-5 μέρες ακόμα