Φωτια μοιριζομε εδω περα.
Κερασες χωρις να θελεις κανενα CT Yorgos !!!!
Να ήταν μόνο ένα.
Και η επιβεβαίωση.
έχω ένα γυναικείο franck muller που το έχω κλέψει από την πρώην μου. θα μου δώσεις 2000 για να σκίσω την Lucy την άλλη εβδομάδα και αρχές ιουλίου που θα πάρω τον μισθό μου θα σου δώσω 2100 (5% απόδοση σε δύο εβδομάδες). Οκ?
Θέλω ένα ρολογάκι το οποίο να πιάνει σε ενεχυροδανειστήριο τουλάχιστον το ποσό που θα σου δανείσω.
Όταν πάρεις το μισθό σου και μου φέρεις το ποσό που σου δάνεισα, θα σου δώσω πίσω το ρολόι.
Δεν θέλω ούτε ένα ευρώ παραπάνω από το ποσό που μου δάνεισες, δεν είμαι τοκογλύφος.
Εάν όμως κάνεις την πάπια, δεν μου δώσεις το ποσό που σου δάνεισα και εξαφανίζεσαι, δεν απαντάς PM, SMS κλπ...και αρχίζεις και κάνεις βόλτες σε clubάκια, σε χλιδάτα ξενοδοχεία παρέα με πουτανάκια κλπ κλπ κλπ, τότε θα δώσω το ρολόι στο ενεχυροδανειστήριο, θα πάρω το ποσό που σου δάνεισα και όταν μελλοντικά εσύ θα επιθυμήσεις το ρολόι σου, να πας να καθαρίσεις εκεί.
Είπαμε, δεν είμαστε τοκογλύφοι και ευχαρίστως να εξυπηρετήσουμε...αλλά μην βγούμε οι μαλάκες της υπόθεσης για να περνάς εσύ ζάχαρη με δανεικά.
(Το εσύ, δεν πάει εννοείται επί προσωπικού, τυχαίο παράδειγμα και χάρην της συζήτησης)
Ορίστε για να μην μου ταλαιπωριεσαι.
Βάλε και την Lady-X εάν δεν σου κάνει κόπο, γιατί τελικά στο email, δεν απαντάνε με φωτός.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.