Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (5 μέλη και 166 επισκέπτες)

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Όταν λέει Private Video τί εννοεί?
ότι μπορώ να τραβίξω και βίντεο?

cover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Καλημερα παιδες!
3 ερωτησουλες:
1) κανα καλο ντουο που να παιξει για δευτερα εχετε κατα νου?
2) πως κλεινουμε στο πλανετ-ντρεαμς αφου στο σαιτ δεν μπορουμε να δουμε?
3) βιντεο κατα την ωρα του ραντεβου μπορουμε να τραβηξουμε ή εστω φωτο?

ευχαριστω!

scuba diver

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστεσ. θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει κανεισ κατι για την monica moore πορνο σταρ για να μη πεταξω το χρημα κ τον χρονο μου?? στισ φοτο παντωσ εινε απαιχτη!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Monika Moore καμμια σχεση με τις φωτο στο profile της.
Μοιαζει ομως οπως ειναι στα video που εχει παιξει απλα ειναι 5 χρονια μεγαλυτερη.

scuba diver

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω tresurent για την αμεση απαντηση σου.εγω που ειδα καπια σαιτ την βρηκα ακομη μεγαλυτερη στα 34 εκτοσ εαν εινε συνονυμια αν κ το τατου στον ωμο εμοιζε το ιδιο!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
τι λες ρε αδερφε!!!?

Αδερφέ πίστεψέ το όπως στο λέω! Άμα μπορέσεις και δεν χαλαστείς από τα [πάρα πολλά!] παραπανίσια κιλά, η Μάγια για μια φορά τουλάχιστον [για την εμπειρία ρε παιδί μου] λέει. Με ένα καταστάρικο την πηδάς όσο αντέχεις,έτσι κι αλλιώς αυτή είναι νυμφομανής [για προσόν το αναφέρω] και δε λέει ποτέ σταμάτα και όσο το κάνετε χάνει και την αίσθηση του χρόνου!
Η άλλη έχει ψωνιστεί από τα διθυραμβικά ριβιούς που γράφονται κυρίως στο ..stours, και έχει πέσει με τα μούτρα στην κονόμα απροκάλυπτα. Και το κακό είναι πως το ενώ το έχει το άθλημα, δεν το προσπαθεί καθόλου! Ας πούμε η Μαρτίνα [του GEA] που ήταν το προηγούμενο μου C.T. και ο οποία από ομορφιά, ευγένεια, καλλιέργεια, μόρφωση δεν παιζόταν χωρίς να δηλώνει και "φοιτήτρια" [τι κακό είναι αυτό ρε παιδιά, όλες οι βίζιτες δηλώνουν φοιτήτριες, η Σάλυ η ανεξάρτητη Ρουμάνα μου ειχε πει πως στα 24 της είναι πρωτοετής!] δεν το είχε η καημένη αλλά το πάλευε φιλότιμα. Και βέβαια πέντε κλάσεις ανώτερη εμφανησιακά η Ρωσιδάρα από τα γυφτορουμανάκια!
Η Βlack ενώ το έχει το σπορ, δεν το παλεύει καθόλου, ή ακόμα χειρότερα "χαλιέται" κι όλας άμα το ευχαριστηθεί [αυτό κατάλαβα εγώ], γιατί μετά θα είναι κουρασμένη για την επόμενη κονόμα.
Αυτά.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
και δεν ανοιγω μια τρυπα στον τοιχο και να τη λεω Μαγια?
θα μου μενουν και τα φραγκα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η άλλη έχει ψωνιστεί από τα διθυραμβικά ριβιούς που γράφονται κυρίως στο ..stours, και έχει πέσει με τα μούτρα στην κονόμα απροκάλυπτα. Και το κακό είναι πως το ενώ το έχει το άθλημα, δεν το προσπαθεί καθόλου! Ας πούμε η Μαρτίνα [του GEA] που ήταν το προηγούμενο μου C.T. και ο οποία από ομορφιά, ευγένεια, καλλιέργεια, μόρφωση δεν παιζόταν χωρίς να δηλώνει και "φοιτήτρια" [τι κακό είναι αυτό ρε παιδιά, όλες οι βίζιτες δηλώνουν φοιτήτριες, η Σάλυ η ανεξάρτητη Ρουμάνα μου ειχε πει πως στα 24 της είναι πρωτοετής!] δεν το είχε η καημένη αλλά το πάλευε φιλότιμα. Και βέβαια πέντε κλάσεις ανώτερη εμφανησιακά η Ρωσιδάρα από τα γυφτορουμανάκια!
Η Βlack ενώ το έχει το σπορ, δεν το παλεύει καθόλου, ή ακόμα χειρότερα "χαλιέται" κι όλας άμα το ευχαριστηθεί [αυτό κατάλαβα εγώ], γιατί μετά θα είναι κουρασμένη για την επόμενη κονόμα.
Αυτά.

Εννοείται η Ρωσσιδάρα ρίχνει στα αυτιά και στις δύο τις βρωμοτσιγγάνες που αναφέρεις.

Η λουίζα κατ'αρχήν, παίρνει άνετα μέρος σε casting για το Jurassic park με την σκατόφατσα που έχει (τι είναι αυτό το στόμα ρε παιδιά? πετόσαυρος και έτσι)

Όσο για την σάλλυ, όταν μιλάει, ψάχνεις τα treble για να καλύψεις το μπάσο. Στην προηγούμενη ζωή της ήταν σίγουρα φορτηγατζής. (καλό τσιμπούκι πάντως)

Για να μην αναφερθώ στην τιμολογιακή πολιτική τους! Ανεξάρτητες που έχουν αποκτήσει μισθό στην Αθήνα λόγω της μαλακίας μας.

Για ηλικίες και φοιτητικά...δεν αναφέρω τίποτα, μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε. Τουλάχιστον είναι πιο μικρές σε ηλικία από την πιτσιρίκα την Margo.

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Οπότε συναγωνιστές υποθέτω ότι δεν γνωρίζετε κάτι για το μωρό...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom