Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (6 μέλη και 124 επισκέπτες)

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
κανουρια αφιξη απο ρουζ η κανω λαθος?δε βρηκα πληροφοριες στο site για τη συγκεκριμενη...υπαρχει καποιος που να εχει λεπτομερειες για τη δεσποινιδα??
τελικα ρε παιδια δεν ξερουμε τιποτα για τη συγκεκριμενη ε?

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
τελικα ρε παιδια δεν ξερουμε τιποτα για τη συγκεκριμενη ε?

Το μονο που ξερω ειναι οτι αν εχουν το ιδιο ξενοδοχειο ,διπλα στο πολυτεχνειο, δεν ειναι καλο.Αν και το μωρο για 160 δειχνει καλο, αλλα...η νεκροψεια θα δειξει!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παντα το ιδιο εχουν για αυτο πουλανε και 160 .

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Παντα το ιδιο εχουν για αυτο πουλανε και 160 .

Δε νομιζω οτι πουλανε 160 μονο για αυτο.
Δηλαδη τι διαφορα να εχει στη μερα?20-30 ευρω το χοτελι?
Η διαφορα απο τα 250 εως τα 160 ειναι μεγαλη.Μαλλον το εχει γυρισει σε c.g. c.t. τωρα με την υποτιθεμενη κριση

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Το μονο που ξερω ειναι οτι αν εχουν το ιδιο ξενοδοχειο ,διπλα στο πολυτεχνειο, δεν ειναι καλο.Αν και το μωρο για 160 δειχνει καλο, αλλα...η νεκροψεια θα δειξει!
το ξενοδοχειο αυτο ειναι παντα απλα δε βρηκα κριτικες για τη συγκεκριμενη και γι'αυτο ρωτησα...με 160 βεβαια μαλλον θα το παρω το ρισκο και θα τη δοκιμασω εγω πρωτος αν και θα ηθελα το πρωτο μοθ σιτυ-τουρ να ειναι πιο στανταρακι μην ξενερωσω και τα κλαψω κιολας...
εχετε καμια καλη προταση για πρωταρηδες αυτην την εποχη??

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παντα CG πουλαγε φιλε ο Ροδολφος και τα περναγε στα CT kai οσοι πιστοι προσελθετε.

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
το ξενοδοχειο αυτο ειναι παντα απλα δε βρηκα κριτικες για τη συγκεκριμενη και γι'αυτο ρωτησα...με 160 βεβαια μαλλον θα το παρω το ρισκο και θα τη δοκιμασω εγω πρωτος αν και θα ηθελα το πρωτο μοθ σιτυ-τουρ να ειναι πιο στανταρακι μην ξενερωσω και τα κλαψω κιολας...
εχετε καμια καλη προταση για πρωταρηδες αυτην την εποχη??

Παρε μια Pink τοτε να εισαι σιγουρος! :thumbsup:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και στα υπ οψην επειδη διαβασα το review που εγραψες να ξερεις οτι η δευτερη μερα ειναι παντα η καλυτερη και οχι η πρωτη .
My opinion .

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
πες με ανωμαλο αλλα να σου πω την αληθεια εμαφανισιακα δε με πολυτραβαει...βεβαια θα μου πεις σιγα ρε φιλαρακι εχεις γαμησει και ομορφοτερες στη ζωη σου??(και με το δικιο σου)...αλλα ειπα αφου θα τα σκασω που θα τα σκασω ας το ευχαριστηθω οσο περισσοτερο μπορω...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Μήνυμα διευκρίνησης για την κριτική μου για την Crystal που φέρνει ο Michel στην Ελλάδα, επειδή είδα πως παρασύρθηκαν κάποια παληκάρια από την παρέα μας όπως ο Kaloeros, προφανώς επειδή δεν εκφράστηκα σωστά.
....
Υ.Γ. Sorry εάν δεν ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή και κάποιοι δεν βρήκαν αυτό που περίμεναν.
Φίλε Tsopanis μην λυπάσαι για κάτι :) ... Εγώ στο CT περιμένω συνήθως να βρω ομορφιά (που την βρήκα full) και εμπειρία (γιατί λιγάκι βαριέμαι να τα κάνω όλα εγώ, εδώ εμπειρία δεν βρήκα, αλλά βρήκα καλή συμπεριφορά). Συνολικά όλα αρκετά καλά λοιπόν με την Κρουστάλω σου (ή Crystal ή Katy), αρκετά καλά πέρασα και δεν μετανιώνω για κάτι... άλλωστε συνολικά η περίπτωση είναι πάνω από το μέσο όρο (όλοι μας έχουμε φάει και κάτι φόλες...)
Πάντως η κριτική σου ήταν πραγματικά άψογη!!!  Το μυστικό είναι να βγαίνει συναίσθημα, που δείχνει ειλικρίνεια. Συνέχισε έτσι  ;)

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Συμπληρωματικό σχόλιο για τη Ροζαλία Αγγελίδου: Εχει ζοριστεί με τα 9-10 άτομα την ημέρα και σκέφτεται πως θα πεί στο Z ότι της πέφτει βαρύ το πρόγραμμα. Αυτό είναι που πιθανόν να κάνει κάποιον να πει ότι "δείχνει κουρασμένη" ή κάτι τέτοιο πρωθυπουργικό.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Συμπληρωματικό σχόλιο για τη Ροζαλία Αγγελίδου: Εχει ζοριστεί με τα 9-10 άτομα την ημέρα και σκέφτεται πως θα πεί στο Z ότι της πέφτει βαρύ το πρόγραμμα. Αυτό είναι που πιθανόν να κάνει κάποιον να πει ότι "δείχνει κουρασμένη" ή κάτι τέτοιο πρωθυπουργικό.

Καλά που πήγα τη δεύτερη μέρα!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλά που πήγα τη δεύτερη μέρα!!!
Εγω θα πηγαινα την πρωτη μερα, το πρωτο ραντεβου, και θα την συναντουσα στο αεροδρομιο για να ειμαι σιγουρος οτι εχω το πρωτο ραντεβου  :2funny: :2funny:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Εγω θα πηγαινα την πρωτη μερα, το πρωτο ραντεβου, και θα την συναντουσα στο αεροδρομιο για να ειμαι σιγουρος οτι εχω το πρωτο ραντεβου  :2funny: :2funny:

Εγώ αν χρειαστεί την πάω στο αεροδρόμιο όταν φεύγει μην παίρνει ταξί...

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Και μια στάση στο Sofitel...Μην σου πω μπαίνω και στο αεροπλάνο και την κάνω μαζί της.
Άντε να έρθει η Sandy να συνέλθω λιγάκι γιατί με τρέλανε το Pinkaki...

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Εγω θα πηγαινα την πρωτη μερα, το πρωτο ραντεβου,

Παλιά το έκανα αυτό,αλλά είχα φάει κάποιες ήττες¨:

1)Καθυστέρηση αεροπλάνου---> ακύρωση ραντεβού

2)Κίνηση από το αεροδρόμιο---> ακύρωση ραντεβού

3)Κουρασμένη η κοπέλα από το ταξίδι---> ακύρωση ραντεβού

Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω διότι έχω κλείσει κι είμαι πρώτο ραντεβού...

Γενικά το αποφεύγω

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom