tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πεντε και εξηντα sorry !!!It rhymes with τρεις και εξήντα...
Πεντε και εξηντα sorry !!!It rhymes with τρεις και εξήντα...
Sure !!!και στο karolinas....
Στα μισά sites που στέλνουν ελλάδα, μέσα είναι αυτή, δεν χάνει ευκαιρία.
Φαίνεται κάποιον γουστάρει!
Πεντε και εξηντα sorry !!!
Sure !!!
http://[URL unfurl="true"]www.karolinas.com/agency/data/normal_41_2_main.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
σας ευχαριστω παιδια , αλλα επειδη ψαχνω , με τι ονομα ειναι καταχωρημενη σ αυτα τα πρακτορεια?
Τι εθνικότητας είναι το site δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει (από στατιστικά alexa πάντως το 70% είναι επισκέπτες από Ελλάδα, 10% από Τουρκία, κλπ)Πρωτα απο ολα το site ειναι Ρουμανικο .
Δευτερον η κριτικη ειναι στα αγγλικα .
Τριτον ο συναγωνιστης δεν υπαρχει εδω μεσα .
Aλλο λεω εγω ..Τι εθνικότητας είναι το site δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει (από στατιστικά alexa πάντως το 70% είναι επισκέπτες από Ελλάδα, 10% από Τουρκία, κλπ)
Η κριτική είναι στα Αγγλικά, όπως και έγραψα.
Ο συναγωνιστής φυσικά και υπάρχει και είναι top κριτικός (απλά τελευταία είναι ανενεργός)
Όσον για την Lady Gaga .....
τον χειροτερο...Toν Ζαφείρη τον ταρίφα
εντάξει, την βρήκαμε την άκρη : εσύ λες ...guide & tv, και εγώ λέω tours & com ;) σωστοί και οι δύοAλλο λεω εγω ..
Ο συναγωνιστής φυσικά και υπάρχει και είναι top κριτικός (απλά τελευταία είναι ανενεργός)
σας ευχαριστω παιδια , αλλα επειδη ψαχνω , με τι ονομα ειναι καταχωρημενη σ αυτα τα πρακτορεια?
Φίλε και οι δύο είναι καταχωρημένες με τα ονόματά τους στο site.καμια πληροφορία για τα εν λόγω μωράκια ?
Φίλε μου μάλλον παράβλεψες αυτά που έγραψα, "ανενεργός" έγραψα και όχι "άνεργος"Οχι και ανεργος Δεν βλεπης οτι τον ακολουθω απο πισω (εκτος απο Agata)
Μια χαρα ειναι ο Προεδρος και μην τον ματιασετε.
Φίλε μου μάλλον παράβλεψες αυτά που έγραψα, "ανενεργός" έγραψα και όχι "άνεργος"
Απλά ο συνάδελφος τις τελευταίες 1-2 εβδομάδες δεν συμμετέχει στο site (νομίζω δηλαδή, δεν ορκίζομαι)...
Να είναι καλά ο άνθρωπος όπου και να είναι
Μάγια η Melissa.
Την είχα δει πριν 4-5 χρόνια, είχα περάσει τότε καλά, παρόλο που δεν είναι ψηλή, που είχε μικρό βυζί και τα αγγλικά της ήταν σαν του Βαμβακούλα.
Με έβαλε στην πρίζα ο Lucent, και την ξανατίμησα.
Το βυζί έχει φάει βελτίωση, σωστή βελτίωση χωρίς υπερβολές. Τα αγγλικά δεν είναι Οξφόρδης, αλλά πλέον κάνεις μέχρι και κουβεντούλα.
Εάν γινόταν κάπως να την μεγενθύνουμε με 1,10 συντελεστή, μπορεί και να την παντρευόμουνα...για κανένα μήνα.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.