Επισκέπτης
Καποιος πρεπει να κανει την αρχη.
Το καλο με τους CTαδες του site ειναι οτι ειναι και δουλευταραδες απ οτι βλεπω ολοι ορθιοι πριν τις9.00 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.
Παντως παρολη την τσαντιλα μου για την ακυρωση που εφαγα απο τον ζουζουνα 1 ωρα αφοτου ειχα κανει την κρατηση πρεπει να του αναγνωρισω οτι φερθηκε επαγγελματικα λεγοντας μου οτι η κοπελλα ειναι κουρασμενη και δεν θα μπορει να δεχτει αλλα ραντεβου. Οχι σαν το princess of london που μετα απο ολονυκτια τις βαζουν απο το πρωι να γαμιουνται στη δουλεια
BIBI Να δω ποιον θα πρωτοπαρει χαχαχα οχι οτι δεν μας καταφερνει .
Και ολους μαζι μπορει.
....αρε που είσαι Julia....
Πού νάναι άραγε....
Η gina και η [size=10pt][size=10pt]sabrina[/size][/size] που ερχονται απ τον ζουζουνα λενε τιποτα??ξερουμε κατι???
οπως κ για την laura απο sugar-barbies???την εκλεισα ενα διωρο...
Που είσαι ρε Τυπος εδω γίνεται χαμός απο μωρά στην παρέλαση...
Κοίτα να δεις τώρα τι μου κάνει ... και είναι η μόνη που έχω κλείσει για την άλλη βδομάδα.... και μετά από ΠΟΛΛΗ σκέψη
Κοίτα να δεις τώρα τι μου κάνει ... και είναι η μόνη που έχω κλείσει για την άλλη βδομάδα.... και μετά από ΠΟΛΛΗ σκέψη
Το πολλή σκέψη εκεί πήγαινε. Οι επιλογές ήταν Jessica, Sylvia, Sandra, Sabrina. Η μπίλια έκατσε τελικά Sabrina ... αλλά ο solitonios μεβαλε σε σκέψεις.
Το σαββατοκύριακο δεν μετράει. Κάτι φίλοι μου έχουν υποσχεθεί να με περπατήσουν...