rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
ναι. είναι το γνωστό έπιπλο....
ναι. είναι το γνωστό έπιπλο....
oxi φίλε. απλά έλειπε διακοπές και ο συναίτερος του δεν ήθελε να δουλέψει το γραφείορε μαγκες, ο Rob, το κλεισε το μαγαζι? ξερει κανεις γιατι το σαιτ του δεν.....
Γιαυτό και ήταν ful booked μέχρι να φύγει απο αθήνα? Πέταγε για τσεχία στις 4 το πρωί και είχε ραντεβού μέχρι τισ 12 το βράδυ συνέχεια.πως να μη το κλείσει? με 100€ που είχε φτάσει την ώρα και 160 το διπλό λόγω αναδουλειάς και με τη Βικτώρια να παιζει μπάλα μόνη που θα πήγαινε?
Δεν είναι η "Domenica" του ΑΑΑ?Το κοριτσι παντως ... ειναι λιρα 100 και πολυ αξιοπιστο !!!
Δεν είναι η "Domenica" του ΑΑΑ?
Δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο την Vanessa.
Για ενημερωση των απανταχου εξερευνητων : mimi απο avand [size=12pt]ουτε εξω απο την πορτα, κομοδινο !!![/size]
Συνάντηση με Μαρτίνα πριν μία εβδομάδα [μέναμε και στο ίδιο ξενοδοχείο]. Η κοπέλλα θεά σε σώμα και πρόσωπο, καλά αγγλικά έξυπνη, γλυκιά, με άποψη για πάρα πολλά θέματα, από ταξίδια μέχρι οικονομία και πολιτική [την κέρασα ποτό μετά τις "εχθροπραξίες" στο λόμπυ μια που δεν είχαμε και οι δύο μας τίποτα καλλίτερο, μέχρι το επόμενο της ραντεβού και τα είπαμε για καμμιά ώρα] με δυό λόγια τέλεια για γκόμενα, να την κυκλοφορείς, αγκαλίτσες, φιλάκια τέτοια πράγματα σούπερ. Στο "σπόρ" όμως μέτρια πράγματα, προσπαθεί φιλότιμα, φιλάει υπέροχα, αλλά δεν το έχει την ελάχιστη έστω "προστυχιά" που θέλει η δουλεία. Και λέει πως κάνει και anal και "σύνολα" με ζευγάρια που με ενδιαφέρουν πολύ [και τη δικιά μου επίσης], αλλά δεν με πείθει και μάλιστα 250+150 για το συνολάκι. Να την είχα μόνιμη γκόμενα αν άντεχε η τσέπη μου τόσο πολύ μάλιστα, αλλά για μια φορά δεν λέει. Το ίδιο πρωί στη Φυλής 92 η Εύα [Λιθουανικό μίλφ] μου είχε κάνει πιο άγρια πράγματα με λιγότερα από το 1/10 των χρημάτων [20 ευράκια]ρε παιδια η MARTINA ΑΠΟ GES ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ???/ ΤΙ ΛΕΕΙ?