Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (15 μέλη και 100 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Hi,
Check out my two girls which goes on tour in Athens July!
Laura 6 - 16 July, and Gabriela 11 - 20 th July.
Will be more at the end of this month :)

Thanks for attention.

Hi Diana, you don't know me but ... I know you, if you look at our old forum you might even find my review from last year  :grin: :grin: :grin:
Thanks for the info.

PS. I am waiting for Silvia  ;)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Hi Diana, you don't know me but ... I know you, if you look at our old forum you might even find my review from last year  :grin: :grin: :grin:
Thanks for the info.

Εκανα ήδη booking απο αεροδρόμιο και απογειώση με ουισκι παρελκόμενα & κουλουράκια. Mου την έχει δώσει αυτό το μωρό με το γλυφιτζούρι οπότε άμεσα θα ανεβάσω review. Λιγη υπομονή παρακαλώ....

Επισκέπτης
Για μενα απλως ηταν μια στιγμη αδυναμιας και καβλας μαζι ,δεν ξερω αλλα με εφτιαχνε η τυπισα πολυ στις φοτο αν και ειχα το feeling οτι δεν θα ειναι αυτο που περιμενω.
Οχι πως δεν το ευχαριστηθηκα αλλα μπορουσε να ειναι το γαμησι του αιωνα αμα ηταν λιγο πιο χαλαρη.
Για να καταλαβεις αφου δεν τραβαγε το κοριτσι μετα τον δευτερο γυρο της ειπα να φερει και την αλλη φιλη της που ηταν στο διπλα δωματιο μηπως και αλλαξη λιγο η ιστορια και γινουν τα πραγματα λιγο καλυτερα.
Τζιφος και το 500 δεν το λυπαμαι αλλα θα μπορουσα να ειχα παρει τον ZERO  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ.
Next time.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Για μενα απλως ηταν μια στιγμη αδυναμιας και καβλας μαζι ,δεν ξερω αλλα με εφτιαχνε η τυπισα πολυ στις φοτο αν και ειχα το feeling οτι δεν θα ειναι αυτο που περιμενω.
Οχι πως δεν το ευχαριστηθηκα αλλα μπορουσε να ειναι το γαμησι του αιωνα αμα ηταν λιγο πιο χαλαρη.
Για να καταλαβεις αφου δεν τραβαγε το κοριτσι μετα τον δευτερο γυρο της ειπα να φερει και την αλλη φιλη της που ηταν στο διπλα δωματιο μηπως και αλλαξη λιγο η ιστορια και γινουν τα πραγματα λιγο καλυτερα.
Τζιφος και το 500 δεν το λυπαμαι αλλα θα μπορουσα να ειχα παρει τον ZERO  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ.
Next time.
Στα μειον ειναι το προσωπο της.
Βεβαια ηταν απο overnight με υπερκαταναλωση σαμπανιας αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια.Ας μας το ακυρωνε αλλα και αυτο το γραφειο ειναι τυπου zuzuna

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Ποια μου θυμιζει ρε ZERO μονο εσυ μπορεις να μου πεις. :headbang: :headbang: :headbang:

Της μοιάζει πάρα πολύ ρε θηρίο!!!
Μόνο που η δικιά μας είναι λίγο καλύτερη!
που την ξετρύπωσες την φωτό?

Επισκέπτης
Εγω θα  οργανωνω meeting πριν απο καθε εξορμηση. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ολοι οι CTαδες ενωμενοι και με τα κονταρια τους ετοιμα. :rockon:
Παω να παιξω με τον γυιο μου να του πω ιστοριες απο την Βραζιλια να ειστε ολοι καλα μαγκες καληνυχτα. :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Next time.

Το βλέπω να γίνεται και αυτό πολύ σύντομα!
Αυτό δεν είναι κέρασμα ρε φίλε αυτό είναι δώρο άλλα 10 χρόνια ζώης.
Εμένα αυτά με κρατάνε ακμαίο και αισιόδοξο.

Diana

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Thanks for the info.

Anyway Laura is very good choise :)

Very nice to hear :) you can write me pm.

If i can post here pictures, i would post some more photos of girls :)

Silvia is still thinking or she will go to Athens.
Because we get worse results at the end of the month.

And sorry for english but i still dont learned greek :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γουστάρω...εξελισσόμαστε...σε λίγο οι πληροφορίες από όλα τα γραφεία θα στέλνονται κατ ευθείαν εδώ...eurobourdela.com γίναμε....α ρε τεχνολογία...τι μας κάνεις....θα κάνουμε booking με pm....αέραααααα...... :sunglasses:

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.574
Πόντοι
216
γουστάρω...εξελισσόμαστε...σε λίγο οι πληροφορίες από όλα τα γραφεία θα στέλνονται κατ ευθείαν εδώ...eurobourdela.com γίναμε....α ρε τεχνολογία...τι μας κάνεις....θα κάνουμε booking με pm....αέραααααα...... :sunglasses:
οπως τα λες φιλε...μεγαλη εξελιξη..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Very nice to hear :) you can write me pm.

If i can post here pictures, i would post some more photos of girls :)

Silvia is still thinking or she will go to Athens. Because we get worse results at the end of the month.

And sorry for english but i still dont learned greek :)
Κόφτε ρε την πλάκα! Για μια δόση... άρχισα να το πιστεύω, αλλά λέω "δεν γίνονται αυτά"

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Diana you are welcome to post more pictures if you want. And we will help you with the greek language.  :) :)
And please tell Silvia she has a greek fan who is waiting  ;)

(Για να δούμε αν θα το πιστέψει και ο Pathfinder)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και την σύλβια βρε θηρίο?..έλεος ...άσε και καμμιά για εμάς....θα ρέψεις.... :cheesy:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι λέει κρεββατικώς το κοντούλι baby βρε tipos...εκφυλόμουτρο μου δείχνει...για δώσε φώτα...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Diana you are welcome to post more pictures if you want. And we will help you with the greek language.  :) :)
And please tell Silvia she has a greek fan who is waiting   ;)

(Για να δούμε αν θα το πιστέψει και ο Pathfinder)
Tipos, αδερφέ μου...

Τρέμουν τα δάκτυλά μου πάνω στο πληκτρολόγιο! Αν το λες Ε-Σ-Υ, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Respect!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Απότι βλέπεις φίλε talos σήμερα επέστρεψα μετά από απίστευτη τριήμερη κραιπάλη ... κακό είναι να σχεδιάζουμε την επόμενη???  :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι να σου πω βρε θηρίο...αφού ζείς πάλι καλά...για ξεκουράσου λίγο γιατί θα πλακώσουν τίποτα μικρές και σε βλέπω να ξαναορμάς...για πες για την σύλβια τώρα...εκφυλοκρέββατο ή τα συνηθισμένα?...

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.574
Πόντοι
216
Να σαι καλα φιλε Tipos...καθαριζεις για παρτη μας....
εχεις κατι να προτεινεις αυτη την περιοδο?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Η μικρή είναι τελείως newbie. Δουλεύει 1-2 μήνες και ακόμα δεν έχει βγει από τη χώρα της. Δεν τη ξέρω μπορεί να μας βγει και μάπα, αλλά είναι το στυλάκι που με καβλώνει απίστευτα, το τι αεροπλανικά θα της κάνω ούτε που το φαντάζεστε!

ΝΕΟΝ: Τη Περλ έλεγα να δοκιμάσω, μπήκα όμως στο σαϊτ και είναι σχεδόν fully booked. Δεν ξέρω, ίσως πάω για Julia ...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom