Δεν νομίζω ότι αρπάζεται κανείς, απλά όπως οτιδήποτε δημοσιευμένο επιδέχεται κριτικής, το ίδιο ισχύει και για τις ίδιες τις κριτικές.
Και δεν μπορώ θα το πω....επειδή κάπου διάβασα ότι προσθέσαμε 20 χρόνια στην Margo.
Ας βάλει η Margo μία σημερινή φωτό της Online και εάν βρεθεί έστω και ένας να πει ότι δεν κάνει μπαμ για γρια (για τις φωτό που έχει online, δεν το συζητάμε καν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το σήμερα), εγώ θα κάτσω να με περάσει όλο το forum κωλοφεράτζα και θα βάλω και τον papagiorgo να τραβάει video.
edit: Ειδικότερα φωτό από τα μουνόχειλά της, με τα οποία πλέον σφουγγαρίζει άνετα το πάτωμα τόσο που έχουν κρεμάσει...OMG...what a view!
Τα περί Πούτιν, τα λέμε πάρα πολύ καιρό τώρα...πολύ πριν εμφανιστεί ο Πρόεδρος...και έκανε μπαμ από τότε τι προσπαθεί να κάνει ο Πούτιν.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι ενδεχομένως να έχουν βρει χημεία με τα κορίτσια του και να περνάνε καλά. Δικαίωμά τους (και των πελατών και των κοριτσιών αλλά και του Πούτιν).
Προσωπικά, μία ζουζουνίτσα έχω δοκιμάσει (Margo) και μου έφτασε. Από εκεί και πέρα, όποτε δοκίμασα να ξανακλείσω, ένιωθα πάντα ότι έχουμε μπερδέψει τους ρόλους μας, δλδ...ο Πούτιν φερόταν σαν να ήταν αυτός ο πελάτης και εγώ ο πωλητής. Being myself όπως λέει και ο Tipos....τον καντήλιασα και αντε γεια. Όταν είμαι πελάτης, μου κάνουν πίπες...δεν κάνω πίπες και δεν παρακαλάω. Αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το χωνέψουμε και να σταματήσει επιτέλους η μαλακία ο κάθε αχρηστίδης και καταζητούμενος κοσμοναύτης να πλουτίζει και να την βλέπει κιόλας μαγκάκι με τα λεφτουδάκια μας.
Μάλιστα μου έχει ανακοινώσει επίσημα ότι με έχει black list. Μιλάμε, δεν κοιμάμαι από την ντροπή!
Μαλακία μου βασικά που ασχολήθηκα, γιατί τον τύπο και τις πρακτικές του τις γνωρίζω και δεν τις γουστάρω πολύ πριν καν πατήσει πόδι στην Ελλάδα.
Ο Sanim έχει δίκιο, μιλάμε για πρακτορείο το οποίο το φτύνουν έξω.