Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (31 μέλη και 232 επισκέπτες)

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
εχει μουρλαθει ο σχοινοβατης. τις θελει ολες και τις κλεινει ολες. αφου πρωτα μαθει ομως και το βυζι της αν ειναι σαν πεπονι ή σαν πορτοκάλι :grin:
Γιατι κατι μου λεει οτι τελικα δεν κλεινει καμια και δεν παει πουθενα?Πολυ κοσκινισμα ρε παιδι μου και απο ουσια :jerking:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δεν πειραζει. καμια φορα η αναμονη και η ελπιδα ειναι πιο καλα και απο το γαμησι. αλλωστε με τοσες λεπτομερειες που ρωτησε και εμαθε, ειναι σαν  να τις εχει γαμησει :2funny:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αληθεια ρε παιδια ο solitonios που ειναι? πηδηξε απο το καραβι ο καπετανιος μας?
δεν πιστευω μετα τον μεγα προεδρο να χασαμε και τον καπετανιο μας :(

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
δεν πειραζει. καμια φορα η αναμονη και η ελπιδα ειναι πιο καλα και απο το γαμησι. αλλωστε με τοσες λεπτομερειες που ρωτησε και εμαθε, ειναι σαν  να τις εχει γαμησει :2funny:
Σωστα και τζαμπα κιολας. :rockon:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Στο EG τύπος Αθήνα review για Rozy RV την καίει...Υγιεινή 0.

Εδώ μέσα χτυπάει νούμερα πάντως.

Η αλήθεια κάπου ανάμεσα;

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Στο EG τύπος Αθήνα review για Rozy RV την καίει...Υγιεινή 0.

Εδώ μέσα χτυπάει νούμερα πάντως.

Η αλήθεια κάπου ανάμεσα;
Aνάμεσα που όμως...Από το 0 μέχρι το 10 είναι μεν ανάμεσα αλλά είναι τόσο μεγάλη η απόσταση όσο από την Γη στον Αρη!
Χωρίς να έχω πάει δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...Αν δεις και τις κριτικε΄ς στο κορίτσι απο εμάς είναι θετικές στο θέμα αυτό...Ε δεν νομίζω να λένε ψέμματα

giaonoma

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Προσπάθησα να κλείσω τη Λάρα απο ΡΒ αλλά μάταια. Τσαντίστηκα και ρώτησα στεγνά πότε μπορεί μέχρι να φύγει και μου λέει ο λεγάμενος ότι (και καλά) είναι κλεισμένη όλο τον καιρό (πράηβεητ μήτιν). Πιστεύω ότι τέτοια συμπεριφορά (ειδικά όταν διαφημίζεται και όχι απλά εκτίθεται το "προϊόν") είναι απαράδεκτη. Απλά την έχουνε για κράχτη ώστε να σου πασάρουν μετά άλλες (τις οποίες φυσικά δε δέχτηκα). Για μένα αυτό είναι χοντρό φάουλ (έχει άλλη μια βδομάδα εδώ και δεν έχει ούτε μί μέρα κενή αλλά τη διαφήμηση δε τη βγάζουν!). Δε θα μου προξενούσε κι έκπληξη το να μην είναι καν εδώ. νέεξτ

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Σημερα εκλεισα με την Rozy. Απο τις κριτικες παντως δεν φενεται να μην ειναι καθαρη. Τωρα θα το δω απο κοντα. Στην περιπτωση που δεν ειναι θα πεσει μεταβολη και γεια σας.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Προσπάθησα να κλείσω τη Λάρα απο ΡΒ αλλά μάταια. Τσαντίστηκα και ρώτησα στεγνά πότε μπορεί μέχρι να φύγει και μου λέει ο λεγάμενος ότι (και καλά) είναι κλεισμένη όλο τον καιρό (πράηβεητ μήτιν). Πιστεύω ότι τέτοια συμπεριφορά (ειδικά όταν διαφημίζεται και όχι απλά εκτίθεται το "προϊόν") είναι απαράδεκτη. Απλά την έχουνε για κράχτη ώστε να σου πασάρουν μετά άλλες (τις οποίες φυσικά δε δέχτηκα). Για μένα αυτό είναι χοντρό φάουλ (έχει άλλη μια βδομάδα εδώ και δεν έχει ούτε μί μέρα κενή αλλά τη διαφήμηση δε τη βγάζουν!). Δε θα μου προξενούσε κι έκπληξη το να μην είναι καν εδώ. νέεξτ

Συνηθισμένα πράγματα με αυτό το γραφείο.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΟΟΟΥΥΥΥΥΦΦΦ....

Μετά από μελέτη των 10 τελευταίων σελίδων, ένα έχω να πω: στον sxoinovaths δεν ξαναπαντάω μεχρι να γράψει review!! :) :) :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΟΟΟΥΥΥΥΥΦΦΦ....

Μετά από μελέτη των 10 τελευταίων σελίδων, ένα έχω να πω: στον sxoinovaths δεν ξαναπαντάω μεχρι να γράψει review!! :) :) :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι ρε tipos? κανα δυο ερωτησουλες απλές εκανε το παιδι......
:grin: :grin: :2funny: :2funny:

και αμα κανει review και ειναι τοσο λεπτομερες οσο οι ερωτησεις του, θα μαθουμε μεχρι και τι σαπουνι ειχε στην τουαλετα
Το φανταζεσαι να εχει κανει και ολες αυτες τις ερωτησεις στον ατζεντη?  :2funny:

υ.γ. χωρις παρεξηγση φιλε σχοινοβατη. πλακα κανουμε. απλα πρωτη φορα ρωταει ανθρωπος τοσες πολλες λεπτομερειες

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Τόσο καλά;;; Ανύπαρκτα τα κορίτσια!!!

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Αν όντως το μωρό υπάρχει και είναι εδώ, θα μάθουμε σύντομα ;)

Πάντως τα Ιταλικά της τα κατέχει σύμφωνα με τα όσα γράφει το γραφείο...Μήπως να υποκύψω? Αλλά από την άλλη έχω κλείσει Mya για αυτές τις μέρες...

stifler7

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες αν επιτρεπετε μια ερωτηση.την crystal 19 που ειναι ανεξαρτητη πωw θα την κλεισω??δεν βρισκω το phone  της .

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Σημερα εκλεισα με την Rozy. Απο τις κριτικες παντως δεν φενεται να μην ειναι καθαρη. Τωρα θα το δω απο κοντα. Στην περιπτωση που δεν ειναι θα πεσει μεταβολη και γεια σας.
Συναγωνιστές με εμένα η κοπέλα (Rozy) ήταν πολύ καλή, και στο θέμα της καθαριότητας άψογη. Το επισημαίνω γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας (και τα δικά μου). Στα ενδιάμεσα έπλενε τα δόντια της ΚΑΙ με στοματικό διάλυμα (σπουδάζει οδοντιατρική γαρ) και πάντα έκανε ντουσ κανονικό. Λίγες κοπέλες είναι τόσο καθαρές πιστεύω. Να προσθέσω και την ίδια άριστη γνώμη από δύο φίλους που δοκίμασαν (χωρίς να γράψουν κριτική). Επίσης και η σημερινή κριτική από τον φίλο circuitboy τα ίδια λέει. Άρα μάλλον κακοήθειες είναι τα διαδιδόμενα. Το κορίτσι είναι ΟΚ.
Τώρα όσον αφορά την Λάρα, επειδή και εγώ δοκίμασα να κλείσω και όλο fully booked μου λέγανε (το έχω ήδη γράψει) έχω βάσιμες υποψίες ότι μάλλον το πρόσωπο δεν υπάρχει και το έχουν για διαφήμιση και μόνο (σαν τους παλιούς διαγωνισμούς με τα 901.... με την προφανή απάντηση : όλοι καλούν/πληρώνουν και κανένας δεν κερδίζει). Αν υπήρχε και είχε τοοοόση δουλειά δεν θα βρισκόταν ένας χριστιανός να γράψει μια κριτική; Και θυμάμαι καλά ότι είναι από τον Φλεβάρη εδώ και δουλεύει συνεχώς. Για αντικειμενικούς λόγους (κορίτσι) πως γίνεται να τραβάει tour ένα μήνα αδιάκοπα;

Μάλλον το κορίτσι (Lara) είναι ήδη στη Μόσχα για να βρει τον "Dr.Zhivago" της... και το RV μας δουλεύει κανονικά  :uglystupid:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories